- Poruka
- 4.442
na koga se u ovim mutnim vremenima srbija moze osloniti kao svog saveznika? ustvari posto nemamo vec dvadesetak godina saveznike,kome bi se srbija trebala pribliziti radi ostvarenja nasih interesa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Adalv:Руси и Немци. Са њима знаш на чему си.
Zarathustra:Јасно је да се свет претвара у глобалну творевину коју индивидуална свест, а чак ни колективна не могу више пратити. Према томе ситуација у белом свету као и код нас на брдовитом Балкану, тако се и потврђују теза према којој у постмодерном свету не постоји више основа за уздање у ''стабилне системе'', јер и на глобалном плану утисак хармоније је веома кремаст привид.
Можда је црна рупа и сопственог ширења прешла у фазу скупљања...... It's waiting for to see the outcome !
Претпостављам да би се око овога могла сложити већина људи па били они националисти, комунисти, пагани, демократе, само да нису лицемери.
Nestasna Ameba:Nedostaje još jedna opcija u anketi - NIKO, ili u se i u svoje kljuse.
PLESsitnihDEMONA:Pagane,pa neeeeznam bas koliko su nam Talijani nakoljeni. Ako ti imas neke pozitivne informacije ja to postujem...
A nisi primetio da su svi nesto u poslednje vreme zainteresovani za Srbiju, najvise su bili zainteresovani za nju 1999. godineserb_pagan:pravo da ti kazem prilicno jesu...pre jedno mesec dana sam na b.brdu gledao svadbu naseg tipa i talijanke...
pa dovlacio koshtunije ogromnu delegaciju zabara ovde pre nekog vremena,diplomatski odnosi su nam nikad bolji,a i veoma su privredno zainteresovani za srbiju
PLESsitnihDEMONA:Ljudi,shavtite da niko na ovom svetu ne moze sam. I da i najjace drzave traze partnere i saveznike za svoje interese. A posebno Srbije ne moze sama.Ne da ne moze,nego je i sa ovakvom mrsavom podrskom zapada totalni outsider.
Niko ne moze bez prijatelja. Nemas sa kim da se druzis,da odes u kafanu,da odes na veceru,rucak,zurku,da te neko nadje dobra posao,da te preporuci,da ti pomogne pri unapredjenju,da sa nekim popricas...niko ne moze sam.
Nije to daleko od istine,uopste. Ali to je tako,jer smo se mi kasno probudili,a i jos smo sanjivi i ne znamo gde smo se probudili i sta treba da radimo.eremita:Потпуно се слажем са Тобом ПсД да су нам потребни ПРИЈАТЕЉИ... и верујем да наши копају и рукама и ногама да придобију неког пријатеља, међутим, бојим се да МИ НИКОМЕ НИСМО ПОТРЕБНИ КАО ПРИЈАТЕЉИ него евентуално као место са кога ће узети ресурсе, добити јевтину радну снагу или неке концесије да нам посисају крв "на сламку"...
absonic:pagane care, jel to sandra lalatovic u avataru
EREMITA,mislim da malo brkamo lončiće.eremita:Потпуно се слажем са Тобом ПсД да су нам потребни ПРИЈАТЕЉИ... и верујем да наши копају и рукама и ногама да придобију неког пријатеља, међутим, бојим се да МИ НИКОМЕ НИСМО ПОТРЕБНИ КАО ПРИЈАТЕЉИ него евентуално као место са кога ће узети ресурсе, добити јевтину радну снагу или неке концесије да нам посисају крв "на сламку"...