NA KOGA SE SRBIJA MOZE OSLONITI?

ko bi srbiji bio najbolji saveznik

• Italija

• Slovenija

• Nemacka

• Francuska

• Rusija

• USA

• neko treci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Бл:
НАРАВНО ПРАВОСЛАВНЕ ЗЕМЉЕ, А РУСИЈА ПРЕ СВЕГА
Zar,nije bila Moldavija? :lol:

stefan:
Srbija se mora osloniti samo na Hrista,sv. Savu,i sto dalje od Evrope!.

Slusaj ovog...he he he! Jel tebi mama Gorica Gajevic? :lol: :lol: Da samo Sv.Savo moze da te cuje...

Za pocetak predlazem da se priblizimo Mongoliji i Pakistanu...mislim da su oni prilicno udaljeni od Evrope.

stefan:
King sve si lepo rekao,ali nije primenjivo na danasnje vreme .jer Evropa je po duhu i moralu ipak bila nekada bliza nam,nego sad kad je gledamo iz daljine kao narod bez svoje indetifikacije i svoga karaktera.Evropa je sad u rukama Jevreja,i to je"de facto".ali i Srbija je takodje u rukama Jevrejskih uvlakusa,masoncica,i ostalih izrodica.........a crkva u rukama ekumenista,pedofila,papofila ,evrofila........i narod koji se miri sa situacijom i nece da ocisti Srbiju od zlomislecih...a Srbija je uvek bila drzava u kojoj ima mesta za sve narode,samo je razlika sto je tada imala svoje zakone koji su je cinili drzavom za respekt!!!
Ipak si blizi istini. Nekada bilo a i tada nam se svetilo, setimo se razaranja Konstantinopolja ili kurvinske izdaje pred Kosovski boj. Sada su vremena opasna jer se papizam kao oblak siri na istok a opet nam ulaze firme i banke Evropske, opet kupujemo automobile i masine i tesko je izmozgati ista pametno u ovo vreme. Pokusao sam da se drzim Nemanjica i njihove drzavnosti ali opet ponavljam - prosla su ta vremena.

O.K. KING RECIMO DA JESU U SMISLU MORALA I TADAŠNJIH PRILIKA,I SAD NAM TREBA NOVA PAMET ALI DUH DA BUDE ISTI KAO NEMANJICKI,,,,,,A DA BI TO OSTVARILI MORAS BITI PRAVOSLAVAC DO KORENA,PLJUNUVSI NA GLOBALIZACIJU KOJU JEVREJI ZIDAJU,MALO PO MALO ,DEMONSKI STRPLJIVO........KAD OVO MISLIM NE IDEM DO KRAJA SA MOGOĆNOŠĆU DA MOŽEMO VIŠE IKAD IMATI JAKU SRBIJU,ALI DA MOŽEMO SPASITI DUŠU ,TO JE SIGURNO.........NETREBA DA NAS ZADIVLJUJE DANASNJI DUH VREMENA,PUSTIMO GA DA KAO VETAR PROSTRUJI KRAJ NAS,A MI BUDIMO VEZANI ZA HRISTA U SRCU ,I UCINIMO KOLIKO MOŽEMO I AKO MOŽEMO NEŠTO ZA SRBIJU KOJA JE ODBACILA SV. SAVU,I SMIJEMU SE I RUGAMU SE KAO NEKAD JEVREJI HRISTU.......

PLESsitnihDEMONA:

Slusaj ovog...he he he! Jel tebi mama Gorica Gajevic? :lol: :lol: Da samo Sv.Savo moze da te cuje...

Za pocetak predlazem da se priblizimo Mongoliji i Pakistanu...mislim da su oni prilicno udaljeni od Evrope.

А слушај Тебе, мајке ти... па зашто не погледаш мало Грчку... остала је православна и никоме није ни на памет пало да се одриче својих светитеља... а одавно је у ЕУ... и инсистирањем на вери, култури и традицији НЕЋЕМО СЕ УДАЉИТИ ОД ЕВРОПЕ - НАПРОТИВ...!

PLESsitnihDEMONA:

ПА И МОЛДАВИЈА
kaz11m.jpg

eremita:
А слушај Тебе, мајке ти... па зашто не погледаш мало Грчку... остала је православна и никоме није ни на памет пало да се одриче својих светитеља... а одавно је у ЕУ... и инсистирањем на вери, култури и традицији НЕЋЕМО СЕ УДАЉИТИ ОД ЕВРОПЕ - НАПРОТИВ...!
Pa nema ja nista protiv Grcke. Ona treba da nam bude uzor.
A to si trebao da kazes BLu,a ne meni. Ajde objasni ti sad BLu i ekipi da mozemo da budemo clanica EU i NATO i da budemo pravoslvni...kao sto je i Grcka.
kako neko moze da kaze da bezimo sto dalje od Evrope? Kako da pobegnemo kada ne mozemo.U Evropi smo. :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Pa nema ja nista protiv Grcke. Ona treba da nam bude uzor.
A to si trebao da kazes BLu,a ne meni. Ajde objasni ti sad BLu i ekipi da mozemo da budemo clanica EU i NATO i da budemo pravoslvni...kao sto je i Grcka.
kako neko moze da kaze da bezimo sto dalje od Evrope? Kako da pobegnemo kada ne mozemo.U Evropi smo. :lol:

ОК... само ја се бојим да Ти не разумеш да ЕВРОПА НАС НЕЋЕ У ПРАВОМ СМИСЛУ ТЕ РЕЧИ... ни случајно... има да нас држе у гетоу још најмање 10-15 година измишљајући разноразне разлоге...ЕВРОПА СЕ ПАНИЧНО ПЛАШИ ОТВОРЕНИХ ГРАНИЦА КРОЗ КОЈЕ ЋЕ СРБИ МОЋИ ДА ИДУ ГДЕ ГОД ПОЖЕЛЕ...

п.с. Бл говори о непррекидном дупеувлачењу тзв."проеуропских демонократа", улизивању и нуђењу свега и свачега иако се то од нас и не тражи... а за НАТО је у праву, ДА ЛИ ТИ ЗНАШ ПОШТО ЈЕ НАТО тј. колико би нас коштао тај "улазак"... ???

Posto je NATO? Auuuu! Skupo! Jel to sa PDV? :lol: :lol: OK!
Znam ja vrlo dobro da zabole Evropu stojko za nas. I za celu,kako oni kazu,jugoisticnu Evropu. A ja znam da sami ne mozemo. Ne mozemo sami kao sto mogu Svica ili Norveska.
Nego ne brinem mene Evropa,mene brine sta cemo i kako cemo mi. Brine me sto nemamo pameti. Ni mozga,ni pameti,ni mooda. Ako ne razumes...?

Kada se pogleda situacija i kada se pogleda strpljenje nas i drugih; ispada da mi ne možemo ni na koga da se oslonimo. Jer mi nismo niti ekonomski vredni, niti dobar vojni saveznik. Mi smo samo jedna prepreka koja, ako je kontrolisana, može da posluži kao dobro mesto za vojnu bazu.

Reći ću samo stvari vezane za tri opcije: Rusija, SAD i EU (Francuska, Nemačka,...).

Rusija jeste veliki saveznik svih slovenskih država i oni bi bili više nego voljni da nam pomognu da mogu. Jer oni nemaju uticaja i oni imaju previše krajnje ozbiljnih problema da bi pomogli nama, kad se bolje razmisli.

Po mom mišljenju, uopšte ne vredi oslanjati se na države EU, jer: Oni ne žele da sarađuju sa nama; a mi ne želimo da sarađujemo sa njima. I koliko ja vidim naš odnos je kao klatno: onaj koji više priča je teži

Za SAD ne verujem da treba da napominjem... Do sada sam video kako samo spašavaju druge države, nisam ih nikada video da nekome pomažu. A ako do sada nisu nikome pomogli, nikada nikome ni neće pomoći.

Ma po meni Rusija samo iskoriscava slovenske zemlje. U svakom smislu. Iskoriscavaju nas i ostali,ali oni makar nisu "nashi",pa je to i logicno.A Rusi se vode kao "nashi",pa je utoliko gore.
Ovim necu da kazem da ne treba da saranjujemo sa Rusijom...treba,ali vrlo oprezno.Kao i sa ostalima.
Sa Rusijom treba saradjivati,ali se ne smemo na njih oslanjati.

Ама људи ствар је јасна, једино Срби могу да буду добри сами себи под условом да хоће а е к'о сад да сами себе живе сарањујемо.
Постоје пролазна савезништва и вечити интереси и то је то, данас овако сутра онако , барем ми знамо како изгледа милост великих по грбачи малог.

jomini:
King, jedna mala ispravka. Treba da je vodi prvo sposoban i pošten čovek, pa tek onda da među takvima gledaš da bude Srbin. A ne obrnuto. Eh...
Sposoban, castan i posten, znaci - veruje u Boga. Srbin, znaci - covek koji nije samo rodjen kao Srbin nego kao covek sposoban, posten i koji veruje u Boga i voli svoju zemlju. Ako u samo jednom nije takav, onda zemlja postaje ono sto je Srbija sada. Kada je na vlasti onaj koji ne veruje u svoju zemlju a koji veruje u internacionale, ujedinjenja i ostale socijalisticke discipline onda je covek koji automatski otpisuje svoju zemlju i naciju i kao takav je odlican instrument za izdaju dela svoje teritorije ili cak cele teritorije neprijatelju. Znaci Srpski vodja - kralj u Srbiji, posten, castan, vredan, pametan sve ono sto kralj mora biti. Inace, moram gledati prvo da li je Srbin, pa sve ostalo.

Back