stefan
Primećen član
- Poruka
- 851
MA JAŠTA BOLAN.........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zar,nije bila Moldavija?Бл:НАРАВНО ПРАВОСЛАВНЕ ЗЕМЉЕ, А РУСИЈА ПРЕ СВЕГА
stefan:Srbija se mora osloniti samo na Hrista,sv. Savu,i sto dalje od Evrope!.
Ipak si blizi istini. Nekada bilo a i tada nam se svetilo, setimo se razaranja Konstantinopolja ili kurvinske izdaje pred Kosovski boj. Sada su vremena opasna jer se papizam kao oblak siri na istok a opet nam ulaze firme i banke Evropske, opet kupujemo automobile i masine i tesko je izmozgati ista pametno u ovo vreme. Pokusao sam da se drzim Nemanjica i njihove drzavnosti ali opet ponavljam - prosla su ta vremena.stefan:King sve si lepo rekao,ali nije primenjivo na danasnje vreme .jer Evropa je po duhu i moralu ipak bila nekada bliza nam,nego sad kad je gledamo iz daljine kao narod bez svoje indetifikacije i svoga karaktera.Evropa je sad u rukama Jevreja,i to je"de facto".ali i Srbija je takodje u rukama Jevrejskih uvlakusa,masoncica,i ostalih izrodica.........a crkva u rukama ekumenista,pedofila,papofila ,evrofila........i narod koji se miri sa situacijom i nece da ocisti Srbiju od zlomislecih...a Srbija je uvek bila drzava u kojoj ima mesta za sve narode,samo je razlika sto je tada imala svoje zakone koji su je cinili drzavom za respekt!!!
Srbije stvarno - nema. Ovo nije ni drzava, nije ni federacija, ne znaju se granice i jos mnogo cega. Drzava ce ponovo biti kad je bude Srbin vodio, kralj.stefan:na zalost nema vise Srbije,mozda nekad opet bude ali trenutno je nema..........
King, jedna mala ispravka. Treba da je vodi prvo sposoban i pošten čovek, pa tek onda da među takvima gledaš da bude Srbin. A ne obrnuto. Eh...King 7:Srbije stvarno - nema. Ovo nije ni drzava, nije ni federacija, ne znaju se granice i jos mnogo cega. Drzava ce ponovo biti kad je bude Srbin vodio, kralj.
ПРАВОСЛАВАЦ И СРБИН,jomini:King, jedna mala ispravka. Treba da je vodi prvo sposoban i pošten čovek, pa tek onda da među takvima gledaš da bude Srbin. A ne obrnuto. Eh...
PLESsitnihDEMONA:Zar,nije bila Moldavija?![]()
Slusaj ovog...he he he! Jel tebi mama Gorica Gajevic?![]()
Da samo Sv.Savo moze da te cuje...
Za pocetak predlazem da se priblizimo Mongoliji i Pakistanu...mislim da su oni prilicno udaljeni od Evrope.
ПА И МОЛДАВИЈАPLESsitnihDEMONA:Zar,nije bila Moldavija?![]()
Slusaj ovog...he he he! Jel tebi mama Gorica Gajevic?![]()
Da samo Sv.Savo moze da te cuje...
Za pocetak predlazem da se priblizimo Mongoliji i Pakistanu...mislim da su oni prilicno udaljeni od Evrope.
Pa nema ja nista protiv Grcke. Ona treba da nam bude uzor.eremita:А слушај Тебе, мајке ти... па зашто не погледаш мало Грчку... остала је православна и никоме није ни на памет пало да се одриче својих светитеља... а одавно је у ЕУ... и инсистирањем на вери, култури и традицији НЕЋЕМО СЕ УДАЉИТИ ОД ЕВРОПЕ - НАПРОТИВ...!
НЕ ТО ЈЕ ТРАДИЦИЈАPLESsitnihDEMONA:@BL
Jel ovo koplje i konj najnovija standardno naoruzanje i prevozno sredstvo u nasoj vojsKi?![]()
PLESsitnihDEMONA:Pa nema ja nista protiv Grcke. Ona treba da nam bude uzor.
A to si trebao da kazes BLu,a ne meni. Ajde objasni ti sad BLu i ekipi da mozemo da budemo clanica EU i NATO i da budemo pravoslvni...kao sto je i Grcka.
kako neko moze da kaze da bezimo sto dalje od Evrope? Kako da pobegnemo kada ne mozemo.U Evropi smo.![]()
Sposoban, castan i posten, znaci - veruje u Boga. Srbin, znaci - covek koji nije samo rodjen kao Srbin nego kao covek sposoban, posten i koji veruje u Boga i voli svoju zemlju. Ako u samo jednom nije takav, onda zemlja postaje ono sto je Srbija sada. Kada je na vlasti onaj koji ne veruje u svoju zemlju a koji veruje u internacionale, ujedinjenja i ostale socijalisticke discipline onda je covek koji automatski otpisuje svoju zemlju i naciju i kao takav je odlican instrument za izdaju dela svoje teritorije ili cak cele teritorije neprijatelju. Znaci Srpski vodja - kralj u Srbiji, posten, castan, vredan, pametan sve ono sto kralj mora biti. Inace, moram gledati prvo da li je Srbin, pa sve ostalo.jomini:King, jedna mala ispravka. Treba da je vodi prvo sposoban i pošten čovek, pa tek onda da među takvima gledaš da bude Srbin. A ne obrnuto. Eh...