"Блумберг": Европа не може да се ослободи зависности од руског гаса!

Чекамо демохришћане да се врате на власт.

Код њих нема лабаво.
Ко год је паметан сарађиваће са Русијом. Ако мисли добро Немачкој. Ако је слуга Америке, онда је то већ друга прича.

Je li kod vas ista situacija u Nišu kao i kod nas u Beogradu, da su većina automobila sa ruskim tablicama nekakvi džipovi BMW (baš vole X5 i X7) ili Mečke S i GL klase...

Primetio sam baš da ima malo Lada Niva sa ruskim tablicama. Tj. i ne sećam se da sam ih ikada video.

Ne znam zašto, možda @Тихи ima neko objašnjenje
To nisu Rusi nego ruski petokolonasi ,mešanci letonaca,poljaka i Litvanaca koji su ocerupali ruski narod i kod prvog metka pobegli

To nisu Rusi nego ruski petokolonasi ,mešanci letonaca,poljaka i Litvanaca koji su ocerupali ruski narod i kod prvog metka pobegli
Misliš svaki Rus koji voli Srbiju i izabrao je za novu domovinu mora biti petokolonaš...

A što se mešanaca tiče, nisu ljudi kučići.

Lepo si ti to smislio, samo što ništa ne valja.

Misliš svaki Rus koji voli Srbiju i izabrao je za novu domovinu mora biti petokolonaš...

A što se mešanaca tiče, nisu ljudi kučići.

Lepo si ti to smislio, samo što ništa ne valja.
Nažalost ,to je tako.Drzava mora da štiti svakog građanina,ali on ne sme da bude petokolonas.Ne znam gde su našli Rusi i ovi mešanci u tom odnosu

Толико буке око гасовода, једног, другог, трећег... Све санкције итд.

А чули сте за течни нафтни гас? За њега нема санкција... Хоће рећи, ЕУ гас купује на тај начин. Наравно, процес је сложенији и скупљи.
Samo si zaboravio da sve pare od gasa koje ste stekli 2000-2022 su sada u vlasništvu dr Ursule van den Lajen.

Zaplenjene su. Pa vi samo nastavite s (pro)davanjem

Samo si zaboravio da sve pare od gasa koje ste stekli 2000-2022 su sada u vlasništvu dr Ursule van den Lajen.

Zaplenjene su. Pa vi samo nastavite s (pro)davanjem
Приватно власништво?

По ком то "правном" систему можеш да очерупаш државно власништво неке земље и припишеш га себи лично? И то без објаве рата?

Пљачка из очаја, тј. покушај пљачке.

А свет гледа... Тешко ће ико на даље помислити да улаже у ЕУ, када тамо управљају отимачи.

Pa zar nisi ti podržavao skraćenice sličnog prefiksa?

Kada bi neko optužio Putina da krade žito, ti si rekao SVO.

Sada ti se karma vraća; za razliku od slatkih deviza koje vam nikada neće biti vraćene.

URRAAAAAAA!!!!!!!
Ето ти их, ако мислиш да само паре постоје.

Последња пљачка. Крај.

Нећу ти објашњавати друге ствари.

Back