Soleil
Obećava
- Poruka
- 82
Jutros sam pomislila "shta! vec je 6 i 30. moram da se dignem da izvedem pse pre shkole" a onda sam shvatila da nisam zavrsila domaci iz: engleskog, matematike, biologije i francuskog "o, ne! shit, shit, shit" i jedva sam na brzinu stigla neshto da izvrljam ,izvedem pse i umalo zakasnim na cas. ali sam stigla 30-ak sec pre nastavnika. "mora da mi je srecan dan" pomislih
a sutra cu pomisliti "augh! glupi sat *razlupam sat o pod* josh 5 min.. ahhhh!!!! nemam 5 min. moram da izvedem pse i nashkrabam domaci na brzinu(opet!) i pritom stignem na vreme u skolu!!!! KAKO TO DA IZVEDEM?!?!!!!? Nisam ja supermen!!!" (hej, zar to nije pesma) i tako svako jutro u prepodnevnoj smeni, a pritom lezem kasnnnooooooooo... u jutarnjim satima, a to nije zdravo. wah..!
a sutra cu pomisliti "augh! glupi sat *razlupam sat o pod* josh 5 min.. ahhhh!!!! nemam 5 min. moram da izvedem pse i nashkrabam domaci na brzinu(opet!) i pritom stignem na vreme u skolu!!!! KAKO TO DA IZVEDEM?!?!!!!? Nisam ja supermen!!!" (hej, zar to nije pesma) i tako svako jutro u prepodnevnoj smeni, a pritom lezem kasnnnooooooooo... u jutarnjim satima, a to nije zdravo. wah..!