Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
na sebe ne pomislim bas uvek,ali desi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi jadna oko cega se ona nervira!? :shock:BlackDragon:e, idi u p**** materinu ! bas sam sad ja to htela da napisem.
Shinoda:Pazi jadna oko cega se ona nervira!? :shock:
![]()
![]()
![]()
Ujutru mislim kako bih radije da zaspim i da me nikad ne probude, nemam bas volje i zelje da mislim o nekom posebnom..
Desi se da pred spavanje pomislim na Natashu, ali retko..
Ti se bre iznerviras kad neko stavi smajlija u post! ;PBlackDragon:Shinoda, glupane, zayebavala sam se, nisam bila stvarno iznervirana.
Da,jako sam depresivna,ne mogu prosto nocu da spavamnaancy90::shock: :shock: sigurno si uzasno depresivna kada ti ta osoba prva pada na pamet!!!!
jesam, veruj mi! poludecu!!!'ladno sam ljubomorna na nju jer je ona spavala s njim, a ja nisam...kao da to ne mogu kad hocuBliznakinja:Da,jako sam depresivna,ne mogu prosto nocu da spavam![]()
![]()
Imala sam cas mate to jutro - pa zbog toga!
I ti mora da si jako opsednuta cim pomisljas na bivsu ribu tvog decka!!![]()
Pa spavaj vise sa njim, koj moj cekas?naancy90:jesam, veruj mi! poludecu!!!'ladno sam ljubomorna na nju jer je ona spavala s njim, a ja nisam...kao da to ne mogu kad hocu...strasno..ja sam malo bolesna...ljubomorna sam na svaku osobu koja ga je pre mene poljubila....danas sam bas prsla... :shock: :shock: :shock: :shock:
6, 5 meseci, ne 5....i ne mozemo da spavamo jos uvek dok ja ne resim svoj problem.....pocinjem da pijem neke kapi pa ce valjda sve da bude u redu..i onda.... :-DDJ_MaRe:Pa spavaj vise sa njim, koj moj cekas?![]()
Ovamo sve nesto ~moj Meda, cucko, bucko i slicno... A ovamo jos nisi spavala sa njim vec se cuvas za ko zna sta i mrzis druge devojke koje su vec spavale sa njim ( :shock: )
Iskreno, sta ja mislim... Ti si 5 meseci sa tim Medom a jos se niste kresnuli! A on je kao strpljiv i ceka te svo to vreme, iako je vec skinuo sebi mrak odavno?! HAH, mdaaaa![]()
//sto se teme tice, ne predvidjam joj svetlu buducnost, ali neka je jos malo... videce se vec...