Да, лепо ти пише, прво треба сами да се споразумеју па да то дају Русима то на увид и одобравање.
Јеси ли ти пијан, то сам ти објаснио неколико пута до сада.Прихватањем уговора између Србије и Бугарске Русија је прихватила и све што тамо стоји.
Офанзивна намера према Турској провејава кроз све те споразуме, то је чињеница.Може се говорити о неком дефанзивном карактеру уговора према Аустроугарској или Румунији али никако према Турској.Па наравно да ће офанзивне акције према Турској кренути у будућности на темељу потписаног уговора, нико није знао тачно када али се гледало да то буде што пре, као што је било, чак су Србија и Црна Гора дефинисале да нападну Турску до 1. октобра текуће године.Јеси и погрешно си тврдио јер постоји, то што си умислио многе ствари па и ово не даје ти право да измишљаш.
Pogledajte prilog 1598892
Нису деловали по потписаној Војној конвенцији то је поента, а о њој смо разговарали, и по њој су требали да пошаљу 100 000 војника, ово су накнадне корекције а о томе нисмо на почетку разговарали, касније си проширио причу са овог уговора и на његове корекције, а са становишта непристајања Бугарске на корекцију граница после рата потпуно је небитно да ли је бугарска самостално деловала или је променила чланове уговора уз српску сагласност, уговор је свакако мењан.
Ја тако нешто никада нисам изјавио, покриваш своје бљувотине неоснованим инсинуацијама.Снимци са КЦНС јесу извори јер долазе од професионалних историчара који су се бавили овом тематиком сигурно више него ти.
А да је ти прочиташ прво шта мислиш.
Pogledajte prilog 1598901
Са ким ја водим дискусију.....
Поред ова три разлога постоје и други пре тога наведени у другом писму које помиње овде, а један од њих јесте губитак територија стварањем Албаније и зато Србија тражи проширење у вардарској долини.
"Поред оних разлога и чињеница које смо у писму споменули ради оправдања наших захтева могу се додати још ова три разлога."
јер:
"Цела наша помоћ коју смо им указали мора се наградити територијом, јер војска наша бије се за територију и за славу оружја. Оно што тражимо није много, ако се хоће делити праведно."
Пашић је ту у праву, наравно да се не слажеш.
Ти и даље мислиш, чуј јужније од Велеса би било неприхватљиво, Бугари канда имају тапију на ту територију....