al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Сад слушам Коштуницу на РТС.Каже човек: "Борба за нешто што има смисла,није временски орочена".
Да је Вук Караџић жив,верујем да би ово забележио као народну умотворину.:![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад слушам Коштуницу на РТС.Каже човек: "Борба за нешто што има смисла,није временски орочена".
Да је Вук Караџић жив,верујем да би ово забележио као народну умотворину.:![]()

Ово бих и ја могао да кажем за Ђинђића.Он је утемељио политику у Србији која данас није способна да сачува оно што је Слободан Милошевић,ипак,успео.Možda. Ali da je vodio po zemlju lošu i spoljnu i unutrašnju politiku - to stoji. Zlojeb matori!
Možda. Ali da je vodio po zemlju lošu i spoljnu i unutrašnju politiku - to stoji. Zlojeb matori!
Ово бих и ја могао да кажем за Ђинђића.Он је утемељио политику у Србији која данас није способна да сачува оно што је Слободан Милошевић,ипак,успео.
Нисте му ни до колена.![]()
Ето...Овакви одговори су већ постали неизбежан део(ваљда вам ушло у карактер) вас демократских присталица.Ćuti i ne sramoti se.
Tada je Milosevic i Seselj dao pristanak za ubijanje Srba. I vojnika, i neduznih ljudi.........
A pre toga su poslali CIGANE da razmisljaju i da blate srpsku istoriju, narod......u Rambujeu, nije imao druge jeli-***** im materina ........
CIGANI!
Најжалосније је што су ту операцију звали "милосрдни анђео"
<snip>
Lazes.
Не лажем, истина је. Назвали су је тако јер су ваљда сматрали да је "хуманост" бомбардовати и од кућа правити гробове.
Чудан је њихов поглед на правду. То је Луциферово дело, које нема везе са милосрђем.
Hoces da ti ponovim...??...LAZES!
Добро нисам проверавала информацију, не могу 100% да тврдим. Зар је битно како се звала. По плодовима њиховим препознаћете их. Не може се порећи да је то ипак Луциферово дело.
Јок,него је анђеоско.Meni svakako nije bitno kako se campaign zvala, ali tebi izgleda da jeste, citiram sta si napisala:
"Најжалосније је што су ту операцију звали "милосрдни анђео"".
Itekako se moze poreci da je to "Luciferovo delo".

Meni svakako nije bitno kako se campaign zvala, ali tebi izgleda da jeste, citiram sta si napisala:
"Најжалосније је што су ту операцију звали "милосрдни анђео"".
Itekako se moze poreci da je to "Luciferovo delo".
Јок,него је анђеоско.![]()

Не може.Eto, odlicno da neko odmah, brzo i lako, determinise razliku izmedju andjela i "Lucifera"....
BTW, jel' moze jedan Deli sandwich, season salad + blue cheese dressing...??...![]()
Kako god da se zvala, bila je propracena ogromnom kolicinom cinizma i licemerja.
Не може.
Само масна гибаница са сиром.