На данашњи дан 24.03.1999. године...

Možda. Ali da je vodio po zemlju lošu i spoljnu i unutrašnju politiku - to stoji. Zlojeb matori!
Ово бих и ја могао да кажем за Ђинђића.Он је утемељио политику у Србији која данас није способна да сачува оно што је Слободан Милошевић,ипак,успео.
Нисте му ни до колена.:D

Узми мало воде да те прође штуцање.
casa_vode.jpg

Možda. Ali da je vodio po zemlju lošu i spoljnu i unutrašnju politiku - to stoji. Zlojeb matori!

Можда је водио, како кажеш, лошу политику, али ови након њега не воде никакву политику и још само нешто
да кажем па одох - Он је био Државник са грешком, а ови након њега Грешка без државника...

П.С. А ово "Zlojeb matori" је ружно рећи за покојника, не приличи, није људски...

Ово бих и ја могао да кажем за Ђинђића.Он је утемељио политику у Србији која данас није способна да сачува оно што је Слободан Милошевић,ипак,успео.
Нисте му ни до колена.:D

Ćuti i ne sramoti se.

Tada je Milosevic i Seselj dao pristanak za ubijanje Srba. I vojnika, i neduznih ljudi.........

A pre toga su poslali CIGANE da razmisljaju i da blate srpsku istoriju, narod......u Rambujeu, nije imao druge jeli-***** im materina ........

CIGANI!

??? На кога то мислиш??? На Батића, Чеду??? Није ми јасно?

Најжалосније је што су ту операцију звали "милосрдни анђео", а данас ни "извини" не можемо да добијемо од оних који су нас бомбардовали. Него се оправдава и подстиче такав злочин, говорећи да је био "неопходан".
Наш народ је доста пропатио, али све што је добро у историји морало је да пређе преко крста.

Не лажем, истина је. Назвали су је тако јер су ваљда сматрали да је "хуманост" бомбардовати и од кућа правити гробове.
Чудан је њихов поглед на правду. То је Луциферово дело, које нема везе са милосрђем.

Не лажем, истина је. Назвали су је тако јер су ваљда сматрали да је "хуманост" бомбардовати и од кућа правити гробове.
Чудан је њихов поглед на правду. То је Луциферово дело, које нема везе са милосрђем.

Hoces da ti ponovim...??...LAZES!

Добро нисам проверавала информацију, не могу 100% да тврдим. Зар је битно како се звала. По плодовима њиховим препознаћете их. Не може се порећи да је то ипак Луциферово дело.

Meni svakako nije bitno kako se campaign zvala, ali tebi izgleda da jeste, citiram sta si napisala:

"Најжалосније је што су ту операцију звали "милосрдни анђео"".

Itekako se moze poreci da je to "Luciferovo delo".

Kako god da se zvala, bila je propracena ogromnom kolicinom cinizma i licemerja.

Nije bilo cinizma niti licemerja...cista brutalna sila.

Deo o "Allied Force-u" si obrisao toliko brzo da nisam stigao da quotiram...bez obzira, cela operacija se zvala 'Allied Force", a USAF je svoj deo operacije (koji jednim svojim delom nije bio potpuno vezan za Allied Force) zvala "Noble Anvil".

Back