Droid
Buduća legenda
- Poruka
- 49.120
Treba da otvore fakultet za prostitutke i pevacice da vidis koja bi navala bila 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Obzirom na veliki broj navedenih, mislim da je već odavno u radu...Treba da otvore fakultet za prostitutke i pevacice da vidis koja bi navala bila![]()
1850 - 1944Navedi mi jedan period naše istorije kada direktori nisu bili stranački kadrovi...
Mislila sam na noviju istoriju, slažem se sa tobom za ovaj period.1850 - 1944
Сматраш да би други декан/ректор променио ситуацију у погледу уписа студената на физику?u prilog tome ide i cinjenica da su vam svi direktori stranacki kadar...
Nije , slažem se sa tobom.Da li je cudo sto je prosveta ponizena?
Видећеш кад студенти буду почели да раде у школама. Већ их је било за време пандемије кад нико није хтео да ради у школама.Нико, као ни 95 % наставничких смерова у просвети.
Uuuuuuu ovo je zanimljiva izjava.....I da hoću,nemam kadprogram preobiman, čas mi prekratak
![]()
Iz kog razloga ti je zanimljiva?Uuuuuuu ovo je zanimljiva izjava.....
a u privatnoj ce da ga "uce" doktori naukaПа ко нема да плати приватну основну школу, учиће га студенти или неко ко је завршио факултет али му то што предаје није струка.
bas mora biti strucnjak da bi predavao u osnovnoj... nekad su to radili sa visom pedagoskom a sad neophodan master, glupostучиће га студенти или неко ко је завршио факултет али му то што предаје није струка.
resenje je da se smanji broj casova, umesto 6 dnevno da imaju 4, srpski recimo 3 nedeljnoBaš sam spominjao taj primer da će uskoro nedostajati i nastavnici srpskog. Dakle, društvena nauka a nedostajaće. Primer koliko je prosveta urušena.
Još jedan stručni predlog šta izbaciti iz nastavea u privatnoj ce da ga "uce" doktori nauka
bas mora biti strucnjak da bi predavao u osnovnoj... nekad su to radili sa visom pedagoskom a sad neophodan master, glupost
resenje je da se smanji broj casova, umesto 6 dnevno da imaju 4, srpski recimo 3 nedeljno
Учиће га сигурно стручнији кадар него у школи.a u privatnoj ce da ga "uce" doktori nauka![]()
nece. plate u privatnim skolama su i manje od drzavnih a radi se mnogo vise, ko bi hteo tamoУчиће га сигурно стручнији кадар него у школи.
Мање плате од државних школа ? Сигурно ? Мање не може од плата у држави.nece. plate u privatnim skolama su i manje od drzavnih a radi se mnogo vise, ko bi hteo tamo