Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
:wink: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eh?smeh:... i malo prepotentan, rekla bih.
Ili gresim?
VWaddict:eh?smeh:... i malo prepotentan, rekla bih.
Ili gresim?![]()
Zalim, bilo proslog petka na Diskaveriju u "Rides"![]()
O lepom ponasanju?Espanol:Na fotografiji je jako pupularni nemački autić iz 1927. (ne mogu da ne pomognem). Osim marke i tipske oznake imao je i nadimak koji je asocirao na... Dovoljno. Pitanje za poznavaoce, o kom automobilu je reč?
...Nana je zaturila djozluke, al' kanda joj ovo lici na malenoga joj ljubimca, Hanomag 2/10 iz (ko sto lepo PP rece) 1927...Jel' jeste, jel' jeste, jel' jeste????...![]()
ugadnubaburastem:Jeste Nano! Nešto mi se "javljalo" da ćeš da budeš najbrža.Espanol:Na fotografiji je jako pupularni nemački autić iz 1927. (ne mogu da ne pomognem). Osim marke i tipske oznake imao je i nadimak koji je asocirao na... Dovoljno. Pitanje za poznavaoce, o kom automobilu je reč?
...Nana je zaturila djozluke, al' kanda joj ovo lici na malenoga joj ljubimca, Hanomag 2/10 iz (ko sto lepo PP rece) 1927...Jel' jeste, jel' jeste, jel' jeste????...![]()
Autić je bio poznatiji pod nadimkom "kommisbrot" (okruglo vojničko hlebče). Imao je motor od 500 ccm u zadnjem delu.
Espanol:ugadnubaburastem:Jeste Nano! Nešto mi se "javljalo" da ćeš da budeš najbrža.Espanol:Na fotografiji je jako pupularni nemački autić iz 1927. (ne mogu da ne pomognem). Osim marke i tipske oznake imao je i nadimak koji je asocirao na... Dovoljno. Pitanje za poznavaoce, o kom automobilu je reč?
Autić je bio poznatiji pod nadimkom "kommisbrot" (okruglo vojničko hlebče). Imao je motor od 500 ccm u zadnjem delu.
ne sto je najbrza, vec je i lepa i pametna! tek da se zna.
sanja:Espanol:ugadnubaburastem:Jeste Nano! Nešto mi se "javljalo" da ćeš da budeš najbrža.Espanol:Na fotografiji je jako pupularni nemački autić iz 1927. (ne mogu da ne pomognem). Osim marke i tipske oznake imao je i nadimak koji je asocirao na... Dovoljno. Pitanje za poznavaoce, o kom automobilu je reč?
ne sto je najbrza, vec je i lepa i pametna! tek da se zna.
...Slatka moja, kakvu pijes?... :wink: Ma, kakva direktorka marketinga - Sanjac za predsednika!...8)
Odobreno!smeh:Ulažem "kviska" na poslednje pitanje! :wink:
Šta bi sa tim "kviskom"? :wink:Espanol:Odobreno!smeh:Ulažem "kviska" na poslednje pitanje! :wink:![]()
Auuuu, dame sve opasnije. Tačno MORGAN, jedna od retkih britanskih firmi koje su opstale. Prave eksluzivne sportske automobile u karoserijama starinskog oblika isključivo RUČNO. Hajde sad da vas vidim!smeh:Kvisko je konačno iskorišten!
MORGAN
Espanol:NA FOTOGRAFIJI JE REDAK DVOSED FIRME KOJA JE TRIDESETIH GODINA PRAVILA NAJBOLJE I NAJSKUPLJE AUTOMOBILE U NEMAČKOJ. Traži se marka i tip automobila na slici.
ops:NE!smeh:Espanol:NA FOTOGRAFIJI JE REDAK DVOSED FIRME KOJA JE TRIDESETIH GODINA PRAVILA NAJBOLJE I NAJSKUPLJE AUTOMOBILE U NEMAČKOJ. Traži se marka i tip automobila na slici.
Mogu li da odustanem jos pre postavljanja slike?ops:
Ako već nije odobrena moja Molba za odustajanje, može li bar biti odobrena ona da se slika postavi? Čisto da počnem da "razmišljam" na vreme...Tehnika zatajila! Imaš li neko konkretnije pitanje? Čim slika bljesne, ti startuješ!smeh:Ako već nije odobrena moja Molba za odustajanje, može li bar biti odobrena ona da se slika postavi? Čisto da počnem da "razmišljam" na vreme...
Espanol:Tehnika zatajila! Imaš li neko konkretnije pitanje? Čim slika bljesne, ti startuješ!smeh:Ako već nije odobrena moja Molba za odustajanje, može li bar biti odobrena ona da se slika postavi? Čisto da počnem da "razmišljam" na vreme...
![]()
:wink:tražim, tražimEspanol:Šta je sad problem. Fotka postavljena? :wink:

Nešto ne vidim "kviska". Palo ziherašenje? :wink:smeh:tražim, tražimEspanol:Šta je sad problem. Fotka postavljena? :wink:
lep auto...
Kao nova zvezda ovog posta ne bi smela da toliko rastežeš. Sve oči su uprte u tebe!smeh:Sramota da odmah tražim kviska...
ne brini, doći ćemo i do njega :wink:
... za koji dan!
:wink: Pa kad si sve razjurio teškim pitanjima! :wink:Espanol:Kao nova zvezda ovog posta ne bi smela da toliko rastežeš. Sve oči su uprte u tebe!smeh:Sramota da odmah tražim kviska...
ne brini, doći ćemo i do njega :wink:
... za koji dan!:wink: