Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
smeh:
... i malo prepotentan, rekla bih.
Ili gresim?
eh?
eusa_eh.gif

Zalim, bilo proslog petka na Diskaveriju u "Rides" :roll:

Dakle, STFU!

Espanol:
Na fotografiji je jako pupularni nemački autić iz 1927. (ne mogu da ne pomognem). Osim marke i tipske oznake imao je i nadimak koji je asocirao na... Dovoljno. Pitanje za poznavaoce, o kom automobilu je reč?

...Nana je zaturila djozluke, al' kanda joj ovo lici na malenoga joj ljubimca, Hanomag 2/10 iz (ko sto lepo PP rece) 1927...Jel' jeste, jel' jeste, jel' jeste????... :D

ugadnubaburastem:
Espanol:
Na fotografiji je jako pupularni nemački autić iz 1927. (ne mogu da ne pomognem). Osim marke i tipske oznake imao je i nadimak koji je asocirao na... Dovoljno. Pitanje za poznavaoce, o kom automobilu je reč?

...Nana je zaturila djozluke, al' kanda joj ovo lici na malenoga joj ljubimca, Hanomag 2/10 iz (ko sto lepo PP rece) 1927...Jel' jeste, jel' jeste, jel' jeste????... :D
Jeste Nano! Nešto mi se "javljalo" da ćeš da budeš najbrža. :lol: Autić je bio poznatiji pod nadimkom "kommisbrot" (okruglo vojničko hlebče). Imao je motor od 500 ccm u zadnjem delu.

Automobile sa ovakvom konfiguracijom točkova fabrika je pravila više od 40 godina. Imali su i dosta sportskih rezultata. O kojoj firmi se radi? Plavi trkač sa fotografije je iz 1929., zeleni iz 1949. :roll:

sl0009.jpg

sl0010.jpg

Espanol:
ugadnubaburastem:
Espanol:

Jeste Nano! Nešto mi se "javljalo" da ćeš da budeš najbrža. :lol: Autić je bio poznatiji pod nadimkom "kommisbrot" (okruglo vojničko hlebče). Imao je motor od 500 ccm u zadnjem delu.

ne sto je najbrza, vec je i lepa i pametna! tek da se zna.

sanja:
Espanol:
ugadnubaburastem:
Espanol:

ne sto je najbrza, vec je i lepa i pametna! tek da se zna.

...Slatka moja, kakvu pijes?... :wink: Ma, kakva direktorka marketinga - Sanjac za predsednika!... :D 8)

Back