Mystery car

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Espanol:
smeh:
Espanol:
smeh:
Sramota da odmah tražim kviska...
ne brini, doći ćemo i do njega :wink:
... za koji dan!
Kao nova zvezda ovog posta ne bi smela da toliko rastežeš. Sve oči su uprte u tebe! :lol: :wink:
Pa kad si sve razjurio teškim pitanjima! :wink:
Najbolji ostaju, nikada se ne predaju... jel tako beše ona pesma? :wink:
I ti nadje pesmicu. Mogao si i: "...trci maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe...". :lol: :wink:
CIAO! 8)
P.S. Stvarno rasturate, ja sam tenkre. :oops:

Ne bih da ispadne kao da Spaniard-u otimam 'lebac nego cista znatizelja. Elem, shta mi mozee reci o ovoj sherpici:

Veritas_Saturn.jpg

Hvala unapred.
CIAO! 8)

Izvini shto sam te razocarao. Na koju pitalicu si mislila??? Da li je to autic koji sam ja post-ovao??? Kako god, radi se o Veritas Saturn. Prvi put cujem za takvo shto pa molim nekoga da mi da vishe info o auticu!
Hvala unapred! :D
CIAO! 8)

Candyman:
Izvini shto sam te razocarao. Na koju pitalicu si mislila??? Da li je to autic koji sam ja post-ovao??? Kako god, radi se o Veritas Saturn. Prvi put cujem za takvo shto pa molim nekoga da mi da vishe info o auticu!
CIAO! 8)
Nemačka firma koju je 1948. osnovala bivša grupa radnika BMW. Prvi model baziran na mehanici predratnog BMW "328" (motor 1971 ccm, 80 KS). Saturn (kupe) i Scorpion (kabrio) je iz 1950. sa modifikovanim motorom Heinkel (1988 ccm, 100 KS). sledili su modeli Komet S (150 KS), Dyna- Veritas (744 ccm, motor Panhard, prednji pogon) i da ne dužim. Firma je ugašena 1953. Dovoljno? :roll:

Candyman:
CIAO! 8)
Ne misli se na prethodnu sliku koju je postavio Espanol... No... izborih se nekako

Alal vera, sad mirne duše mogu u penziju i da prepustim smehu da vodi ove pitalice. Moram sad da smislim baš nešto opako, ova ubode sve živo. Gde su ovde muški poznavaoci? :wink:

Espanol:
Alal vera, sad mirne duše mogu u penziju i da prepustim smehu da vodi ove pitalice. Moram sad da smislim baš nešto opako, ova ubode sve živo. Gde su ovde muški poznavaoci? :wink:

A kako bi bilo da mi daš malu pauzu?
... da se naspavam ko' čovek! :wink: :lol:

smeh:
Espanol:

A kako bi bilo da mi daš malu pauzu?
... da se naspavam ko' čovek! :wink: :lol:
Pa neću baš noćaske da dajem novo pitanje. Samo se ti lepo odmori i skupi snagu za nove radne pobede! :wink:

Espanol:
Candyman:
CIAO! 8)
Nemačka firma koju je 1948. osnovala bivša grupa radnika BMW. Prvi model baziran na mehanici predratnog BMW "328" (motor 1971 ccm, 80 KS). Saturn (kupe) i Scorpion (kabrio) je iz 1950. sa modifikovanim motorom Heinkel (1988 ccm, 100 KS). sledili su modeli Komet S (150 KS), Dyna- Veritas (744 ccm, motor Panhard, prednji pogon) i da ne dužim. Firma je ugašena 1953. Dovoljno? :roll:
Grazie! :D :D :D
CIAO! 8)

Back