MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Наравно да и ја узвраћам на те поруке на исти начин.
И Шиноди такође шаљем исте, но не баш слаткасто-романтичне, ал' слично. :mrgreen:
Вас двоје много волем. :*
Kako sve prshti od ljubavi medj' nama, nisam ni svestan bio! :heart:

I mi tebe:*
Samo se Shix uobrazio, misli da placemo bez njega.Pih
A ne zna da je nama flasa alkohola dosta.
Navukla sa se na spricer
Ne misli Shix, Shix zna! :p
Mene vam je nikad dosta, pa utapate tugu u alkoholu i to je oK! ;)
shpricer majka! :D

Да бре.
После испита ћемо се дружити нас троје.
Мислим, флаша, ти и ја. :)

Maaaarrrshshhhh!!! Posle ispita ima da me docekate svecano u NSu!

Ovim putem pitam Sibilku Vejn jel mozem da je dodam na Fb ako ima profilce.
Ovim putem pitam i ja, cim reaktiviram fejs! :D

Spejs obrisala, Fejs imadem al ga delim sa deckom - nesto kao zajednicki profil.
Zoki pjesnik. Usta ga bolela...

Što joj ne bih slala?
Njoj ljubavne, Šinodi jebačke i to je to. :mrgreen:

I onda ljudi kažu fejs njesra.
Uh, uh Mima, nemoj tako javno, evo Lana se vec naoshtrila! :p

Kako sve prshti od ljubavi medj' nama, nisam ni svestan bio! :heart:
...
Mene vam je nikad dosta, pa utapate tugu u alkoholu i to je oK! ;)
...
Maaaarrrshshhhh!!! Posle ispita ima da me docekate svecano u NSu!

Па, да није било фејсбука не бих те толико (који израз да употребим?) зготивила, заволела, симпатисала (:confused: не свиђају ми се изрази)
Мислим, јеси ми био изузетно драг и пре фејса, но, овако је слика комплетнија. :)
Кад кажем слика реферишем се на све осим на физички изглед.
Ал' авај, Шинодице најдражи, у алкохолу нема сјаја твојих окица. ;(
Свечан дочек, него какав дручкији, са све балетанекама. :) :*

И фејсбук ми је заиста на неки начин показао какви су људи из моје околине, притом баш мислим на моје другаре из школе/факултета и сл.
За неке за које сам мислила да су сасвим ок, испоставило се да су супротно, да су пренапаљени и жељни експонирања а притом плиткији у глави него што сам мислила.

А и што се тиче пар форумаша које имам међ' пријатељима, нисам стекла никакав негативан утисак. :)

Do jaja su mi ovi likovi sto pogledaju datum registracije pa misle da mi sad treba da cutimo a oni da nastave da prde po forumu jer su "stariji"... Pa nije Krstarica jedini forum u Srbiji. Ja sam clan na jos minimum 5 foruma, prvi put registorvan 2006, a posecivao iste te forume bar godinu i po-dve dok se nisam registrovao...
Pogledajte malo ako vas zanima klanrur, wow-serbia, svet-kompjutera, hp-serbia, teslabg forume pa pricajte gluposti...
Ipak klanrur postoji od 1999. godine, kad je vecina vas jos srala gace i jela pacja govna.

Dobro bre da li si ti normalan? Ja sam ovde bio kad ti nisi znao sta je forum i ti ces mene da nazivas trolom!!

Ocigledno jesi, posto si za 5 meseci napravio 3k postova... Tesko da neko sa ovom izjavom moze da prica nesto pametno...

Poslednja izmena:
Do jaja su mi ovi likovi sto pogledaju datum registracije pa misle da mi sad treba da cutimo a oni da nastave da prde po forumu jer su "stariji"... Pa nije Krstarica jedini forum u Srbiji. Ja sam clan na jos minimum 5 foruma, prvi put registorvan 2006, a posecivao iste te forume bar godinu i po-dve dok se nisam registrovao...
Pogledajte malo ako vas zanima klanrur, wow-serbia, svet-kompjutera, hp-serbia, teslabg forume pa pricajte gluposti...
Ipak klanrur postoji od 1999. godine, kad je vecina vas jos srala gace i jela pacja govna.

Ocigledno jesi, posto si za 5 meseci napravio 3k postova... Tesko da neko sa ovom izjavom moze da prica nesto pametno...

U brate ala si lud!!Ovnu mioljski to ti je napisano zato sto si se pre par dana uclanio i ne znas nikog,a znas da seres ko je sta!!
Ja sam clan duplo vise foruma od tebe i cak sam na nekim i moderator,a imam negde oko 10000 poruka na ostalim nickovima sto su mi ovde banovani zato sto sam se zezao sa moderima,svi me znaju i neke sam i upoznao,a ti se slobodno vrati nazad u rupu iz koje si izmigoljio!! Ima li neki tu forum u kojem gostuju neki normalni ljudi i koji nije o igricama i ostalim stvarcicama vezanim za kompove?? Dovla,Shtefan smirite ovaj psihijatrijski slucaj!!

Пошто сте се лепо изиграли на овој теми сад је ред на мене... 2 дана бан за свакога ко буде офф-овао надаље :)

Пошто не умете сами да се контролишете мени није никакав проблем да испуним обећање.

Poslednja izmena:
О Боже драги... :roll:

Иначе, реговао сам налог ја Фејсу јуче... у року од 3 минута добио сам 8 захтева за пријатељство, а чим сам реговао налог имао сам 4 слике на профилу и избацио ми је 50-ак људи које бих могао да познајем и то неке са којима везе у животу немам (а познајем их) он је нашао да их можда познајем :neutral:

Back