MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nose svi i cipele pa ih svejedno nosis:)
I hranu svi jedu pa jedes.

Uostalom zasto mislis da je ikom ko dodje na net zanimljivije da sedi na netu nego da izadje sa drustvom?
Sto si na forumu i diskutujes na temama uopste kada mozes da budes u kaficu sa drugaricama i pricas o tim istim temama?

Ccc, i sad sam kao ispala glupa ili sta? Pa cipele i hrana su nesto sto je neophodno, Facebook pa bas i nije. Na forumu ima raznoraznih ljudi, kakvih nemam u svojoj okolini, i sa kojima ne mogu da diskutujem bas o svemu, jer nam se ne poklapaju muzicki ukusi i sl. A na Facebook-u drze svoje prijatelje koji komentarisu njihove slike uradjene u photoshopu i dodaju ljude koje ne poznaju i sa njima ne komuniciraju. U cemu je poenta? Osim toga, Facebook ce vas smoriti, isto kao sto je i MySpace. Na njega gotovo vise niko i ne ide...

Ccc, i sad sam kao ispala glupa ili sta?
Sta je sa vama deco pa ste tako ofanzivo/defanzivni.
Ako vam neko kaze nije kolac nego pita vi se odmah pravite uvredjeni i pitate se ironicno " Jesam ja sad kao glupa a ".
Spusti loptu i nauci da razlikujes komunikaciju od vredjanja.

I opet generalizacija
A na Facebook-u drze svoje prijatelje koji komentarisu njihove slike uradjene u photoshopu i dodaju ljude koje ne poznaju i sa njima ne komuniciraju
To ne rade svi. Vecina mojih prijatelja ni nema slike na FB tako da nema sta ni da komentarisemo.
Ako tako radi tvoja okolina, ne rade svi.

U cemu je poenta
U komunikaciji.

A te glupost, e sad bas necu da radim samo zato sto svi rade, pa makar to bilo i dobro su samo odraz nekog laznog tinejdz bunta i inata.
" E necu bas u inat".
Ovo slobodno shvati licno.
Glupo je ciniti stvari JER svi to cine a podjednako je smesno NE ciniti nesto samo zato sto vecina cini.

@Stefane
Onda cu da razmislim:D

Pa ja sam samo iznela svoje misljenje, prva si pocela, nije na tebi da me prozivas ili ne znam ni ja sta... Nadji nekog drugog za to. Kad se s nekim raspravljam zelim pre svega da shvatimo jedno drugo. Ove prozivke su ti poprilicno detinjaste.

Opet kazem, meni to nije glup razlog. A ne znam ni na osnovu cega si zakljucila da to valja. Sto se bunta tice: primer: pa vecina slusa grand, ja to ne slusam, ali to ne radim iz LAZNOG bunta vec smatram da je to prostakluk. Poredis neuporedivo. Sto se mene tice, rasprava je zavrsena.

Hmm..znaci ako te neko citira to je prozivanje?
Ja sam mislila da se to zove diskusija ili mozda komunikacija?
Ali ocigledno je svaki citat tvog posta vredjanje.
Izvini, necu ti se vise nikada obratiti:D

Ove prozivke su ti poprilicno detinjaste.

Ti si prva pocela, ne ti si prva pocela, ne ti si...
E to ja zovem detinjastim - ne znati da pristupis raspravi nego se odmah pozivati na toboznje napade.

Sto se mene tice rasprava nije ni pocela jer se nisi pokazala kao valjan sagovornik.

E sad je rasprava zavrsena.

Jedina prednost face-a je sto mozes da nadjes ljude koje nisi video jako dugo. Sve ostalo je glupost. Imao sam u pocetku hiljade aplikacija sve sam poskidao smorilo je,takodje sam i vecinu slika obrisao. Naravno addujem samo ljude koje poznajem...

Back