Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Ovaj kreator nije normalan 
aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto se uvek nadje neki retard da trolluje... Neces naci forum bez njih...
a tek ja
a tek dovla
a tek keeper![]()
Kako sve prshti od ljubavi medj' nama, nisam ni svestan bio!Наравно да и ја узвраћам на те поруке на исти начин.
И Шиноди такође шаљем исте, но не баш слаткасто-романтичне, ал' слично.
Вас двоје много волем. :*
Ne misli Shix, Shix zna!I mi tebe:*
Samo se Shix uobrazio, misli da placemo bez njega.Pih
A ne zna da je nama flasa alkohola dosta.
Navukla sa se na spricer
Да бре.
После испита ћемо се дружити нас троје.
Мислим, флаша, ти и ја.![]()
Ovim putem pitam i ja, cim reaktiviram fejs!Ovim putem pitam Sibilku Vejn jel mozem da je dodam na Fb ako ima profilce.
Zoki pjesnik. Usta ga bolela...Spejs obrisala, Fejs imadem al ga delim sa deckom - nesto kao zajednicki profil.
Uh, uh Mima, nemoj tako javno, evo Lana se vec naoshtrila!Što joj ne bih slala?
Njoj ljubavne, Šinodi jebačke i to je to.
I onda ljudi kažu fejs njesra.
Kako sve prshti od ljubavi medj' nama, nisam ni svestan bio!![]()
...
Mene vam je nikad dosta, pa utapate tugu u alkoholu i to je oK!
...
Maaaarrrshshhhh!!! Posle ispita ima da me docekate svecano u NSu!
Dobro bre da li si ti normalan? Ja sam ovde bio kad ti nisi znao sta je forum i ti ces mene da nazivas trolom!!
Do jaja su mi ovi likovi sto pogledaju datum registracije pa misle da mi sad treba da cutimo a oni da nastave da prde po forumu jer su "stariji"... Pa nije Krstarica jedini forum u Srbiji. Ja sam clan na jos minimum 5 foruma, prvi put registorvan 2006, a posecivao iste te forume bar godinu i po-dve dok se nisam registrovao...
Pogledajte malo ako vas zanima klanrur, wow-serbia, svet-kompjutera, hp-serbia, teslabg forume pa pricajte gluposti...
Ipak klanrur postoji od 1999. godine, kad je vecina vas jos srala gace i jela pacja govna.
Ocigledno jesi, posto si za 5 meseci napravio 3k postova... Tesko da neko sa ovom izjavom moze da prica nesto pametno...
Пошто сте се лепо изиграли на овој теми сад је ред на мене... 2 дана бан за свакога ко буде офф-овао надаље![]()