MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne koristim ni jedno ni drugo bas zato sto ih svi imaju. Zanimljivije mi je da izadjem s nekim u kafic nego da komentarisem njegove slike i pisem vestacko-slatke poruke na wall.

Pa nose svi i cipele pa ih svejedno nosis:)
I hranu svi jedu pa jedes.

Uostalom zasto mislis da je ikom ko dodje na net zanimljivije da sedi na netu nego da izadje sa drustvom?
Sto si na forumu i diskutujes na temama uopste kada mozes da budes u kaficu sa drugaricama i pricas o tim istim temama?

Koje poredjenje, svaka ti cast...

А шта, молим те лепо, фали поређењу?
Банално је исто онолико колико је и баналан разлог „нећу фејсбук јер га сви имају

Што се тиче тих вештачко-слатких порука, то све зависи од особе.
Фејсбук може бити ужасно дебилна ствар ако се користи на дебилан начин.
Но, може бити врло користан.

Uvek je lakse biti junak on line;)

И са алкохолом. ;)
Уживо, наравно.

А шта, молим те лепо, фали поређењу?
Банално је исто онолико колико је и баналан разлог „нећу фејсбук јер га сви имају

Што се тиче тих вештачко-слатких порука, то све зависи од особе.
Фејсбук може бити ужасно дебилна ствар ако се користи на дебилан начин.
Но, може бити врло користан.

И са алкохолом. ;)
Уживо, наравно.

aj bez alkohola startuj nkog, i da se odusevi tobom posle 5 minuta price ... e to je posao

aj bez alkohola startuj nkog, i da se odusevi tobom posle 5 minuta price ... e to je posao

Зависи од особе коју бих морала да стартујем.
Ако воле неке тамо небитне ствари попут књижевности, ликовне уметности и филозофије.
Можда бих и имала успеха без алкохола. :)

@Mima
Nista bez alkohola.

ja inace MImi svaki dan na FB ostavljam slatkasto romanticne poruke : srce :

Алкохол је моја тајна љубав.

Наравно да и ја узвраћам на те поруке на исти начин.
И Шиноди такође шаљем исте, но не баш слаткасто-романтичне, ал' слично. :mrgreen:
Вас двоје много волем. :*

e stvarno mrzim te slatke sexy porukice, smeju da ih mapisu na wall ili vec gde ali uzivo se s*****ju kad treba nesto konkretno da se kaze...

Ne odnosi se moj post samo na to. Najvise se odnosi na to sto svi trpaju sto vise prijatelja samo da bi ih imali, a ne komuniciraju sa tim ljudima ili im kace neke poruke kao da ih znaju 100 god. I dalje ostajem pri svome... Nista ne moze da zameni iskren smeh i emocije kakve se jedino uzivo prenose.

Neko drugi je napisao da sam navela banalne razloge, pa za mene nisu banalni, mrzim to kad se uhvate za nesto samo jer to svi rade.

Da ne pricam o onome sto pola njih ne zna da ukuca FACEBOOK. Ako vec ne moze da se uspostavi drugaciji kontakt, prednost dajem Msn-u.

I mi tebe:*
Samo se Shix uobrazio, misli da placemo bez njega.Pih
A ne zna da je nama flasa alkohola dosta.
Navukla sa se na spricer

Да бре.
После испита ћемо се дружити нас троје.
Мислим, флаша, ти и ја. :)

Nista ne moze da zameni iskren smeh i emocije kakve se jedino uzivo prenose.

Па то стоји.
Ништа лепше него кад разговараш са неким ко ти је драг. :)
И обожавам да посматрам људе док причају...
Предивно.

Back