MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet imam fejs....Mada ga i dalje ne koristim,samo postoji i nista vise...

Isto kao i ja. :lol:
Takođe, ukinula pa ponovo aktivirala.
Međutim to mi je ulepšalo dan. :) :heart:
Aktiviranje fejsa bilo je vredno jednog saznanja. :)
I neću ga gasiti više, premda ga i ne koristim, neka postoji. :)

Maj Spejs no more.
Obrisah ga konacno
Ovo čitaj avetinjskim glasom:
Doudži na feeeejs. :eek::eek::eek: a-a-a-a-a-a :eek::eek::eek:

Cccc.
no2.gif

Udjem u Računarski centar na faksu, a ono jedna polovina gleda filmove lascivno-edukativnog sadržaja, a druga visi na Fejsbuku.
Danas umrem od smeha kada sam u tramvaju čuo kako se neki lik žali svojoj drugarici da "su im na računarima na faksu softverski zabranili pristup Fejsbuku."

То ће и код нас бити ускоро јер им је декан 'ебо све по списку што (цитирам) ''гуше мрежу тим дрндавим сра*ем'' и сад се ови зависници боре да забрана траје од 6-18х мада мрка капа од тога... али то генерално и није нешто специјално велики проблем јер контам - има људи који су из унутрашњости па немају комп у БГу па користе то и много ми је шокантније било кад су у Влади забранили приступ Фејсу :eek:

Ne, kapiram ja to u potpunosti,ali ti prvo te ljude NE MORAS da prihvatis, a i ovde je cilj neka disqsija, a to je poenta zar ne? Ko ti garantuje da i ovde nema ludaka??
Evo ja sam cist primer,*** :think:

Pa da. Ona reče da i ne prihvata nepoznate ljude. ;)
U nekim pređašnjim postovima je to rekla.

Naravno - forum i fejsbuk su kao dupe i oko. :)
Samo što forum nije toliko ličan kao fejs.

Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?

Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu :)

Myspace :ok:

bendovi, umetnici, chillout, videos, urbanizam, desavanja, multimedialni deo sajta

Myspace :thumbdown:

Tom, spammeri, ljudi koji forsiraju bulletin, glupe teme, smarachi, smarachice, lose aplikacije, linkovi ko da si u aushvicu, baguje, glupi banneri i tome slicno

Facebook :ok:

Kontakti, mogucnost podesavanja, upotrebna vrednost samog sistema, pronalazenje ljudi, fleksibilnost

Facebook :thumbdown:

mrsava multimedia, smaraci, promoteri, spameri, poznanici koji tripuju da ce nesto tu da ih zabavljas ili da te zanima sta oni imaju da se pohvale ili pozale i tome slicno

:mrgreen:

Данас сам улетео на Фејс код једног другара... брате кад сам видео да људи имају преко 500 слика и исто толико пријатеља реко' братееее... ја у животу целом немам 500 слика и нисам упознао 500 људи :neutral:

Naravno da poznaješ 500 ljudi.

Kad bih ja na fejs dodala sve ljude koje poznajem, to bi bila havarija.

Ali ne želim ljude koje znam na 'ćao'.

Takve prihvatim ako me pitaju, da se ne uvrede, i posle obrišem. :)

Hvala Bogu, ne može čovek na miru da masovno downloaduje od njih. :lol:

Jao, jadni ti iz unutrašnjosti što će biti uskraćeni za jednu tako lepu i edukativnu stvar kao što je Facebook. :sad2:

:confused:

Znači - fejs jeste sranje, ali ko je tima iz unutrašnjosti kriv što nemaju keša da kupe kompjuter i nakače se na net. Omogućimo privilegiju korišćenja fejsa, makar bio šit, samo Beograđanima. I to da su bar treća generacija. :)

Back