MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lepo izgledate (super sređeni, nasmejani)
Svaki čovek u dubini duše želi da pošalje lepu sliku o sebi, a najlakše će to da uradi ako se
sredi, lepo obuče, stane pred objektiv i ljubazno nasmeši. To možda deluje izveštačeno ali psiholozi smatraju da je to zdrav način da se dođe do suštinskog cilja.

keeez :mrgreen:

a koji je sushtinski cilj?
pitchka (izvinjavam se na nepristojnosti)?

Исто хтедох да питам!
icon_eek.gif

Diskusije povodom bespovodnog dodavanja u prijatelje:
Pera Perić (ime je promenjeno radi privatnosti)
Da li se mi znamo??? Zasto hoces da me dodas kao prijatelja???

Milica Savic
ne znam te ali obozavam ovo ime pa samo vas skupljam,ti si mi se prvi javio!!!!

Pera Perić
Ne kapiram te u potpunosti, al' ajde... Imas neki fetis sa imenom Pera Perić??? Ja u principu ne dodajem ljude kao prijatelje na facebook-u ako ih licno ne poznajem, ali ako ti bas mnogo znaci mogu da te dodam kao prijatelja...

Milica Savic
a bre sto si ti neki tvrdoglav decko,ako neces necu da te molim:-)

Pera Perić
Da li se mi znamo??? Zasto hoces da me dodas kao prijatelja???

Anja Majstorovic
mislim da studiramo zajedno

Pera Perić
Studiras ETF??? hahaha
Blago tebi tj. blago nama :)))... Ali zasto hoces da me dodas kao prijatelja??? Ja manje vise ne dodajem bilo koga, mora da imas neki razlog?

Anja Majstorovic
Niko te ne tera me dodas kao prijatelja....Nego se upoznajemo polako svi brucosi. Ne vidim u cemu je problem

Pera Perić
Nije problem, samo pitam... :)))

:lol: :hahaha::rotf:

Poslednja izmena:
Јао и ја сам имао овај случај додуше само са презименом... обожава моје презиме, а на питање да ли га је до сада негде чула - није :lol:

А ово друго... како је глупа.... па што се не упознају на факсу кад се већ виђају сваки дан него преко Фејса :roll:

Samo gospođice ili gospođo (:eek:) Laševska oslovljavajte me sa druže pravniče,20 godina sam bio drug i sad da me pokrštavate :D

Покрштавам сходно данашњим конвенцијама.
Но, наравно да ћу Вас радије ословљавати са друже правниче. :D
Госпођица сам, но за Вас - другарица. :D

facebook je nekako drugaciji, drugaciji ljudi gotive facebook, drugaciji od onih koji su na spaceu, i obrnuto hohohoho z:shock:

Јест'. Друкчија је клијентела.
Мада, фејсбук је пре био некако култивисанији од мајспејса, међутим и сад се претворио у масовно поприште свакојаких људи. :confused:

Back