MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu svi. Ima i V.I.P. ličnosti na spejsu i fejsu.

Kaže meni Sarić, svaki dan dobija 7500 zahteva, 500 prihvati i sutradan ima opet 7500. O.o

Samo ne shvatam te ljude koji imaju potrebu da im Ceca, Sajko, Nataša Bekvalac i slični budu prjatelji kada im nisu prijateljiu real life... ono, da se vidi šta ja slušam i koga ja gotivim... -.- :roll:

A to je kao bitan faktor za tvoj život. Nisam ja ni tražila da me neko pita, briga me, samo navodim ovo kao primer. Ali ajde, da zadovoljim tvoju znatiželju, na slavi, kod kume, NS. Eto, ništa ti ta informacija ne znači. :roll:

Opet, nije to bila poenta posta ali oke. -.-

Poslednja izmena od moderatora:

Nije prvi post u kome navodis kako si upoznala cuvenog Sarica, pa rekoh , posto te svi ignorisu, da te pitam, da se poradujes malo...Ja njega uopste ne volim, niti me zanima gde si ga upoznala. :roll::neutral:
A posto vidim da si se navrzala na moje postove, odustajem... :thumbdown:

Poslednja izmena od moderatora:
?!

Štagod.

Rekoh to jer je on jelte "poznata" ličnost, pa mu se dešava da ga ljudi spopadaju.

A i nisam videla da sam nekom to nabijala na nos, uglavnom odgovorim kada me pitaju ili spomene u nekom od ovakvih konteksta jer da sam to rekla, neko bi se našao pametan pa bi pitao: "A otkud ti to znaš kada nisi V.I.P.?" i sl.

Ni ja ne mislim konkretno na ovu temu ali mislim da nema potrebe da nastavljamo ovo i svađamo se... možda sam po tebi preterala u spominjanju dotične osobe, nisam primetila, ali toliko ljudi me je pitalo, da stalno nekom odgovaram... uglavnom, ne morate da me pitate gde sam ga upoznala, to je verovatno i poslednji put da sam ga uživo srela i savršeno me briga za to ali dobro... peace.

Ni ja ne mislim konkretno na ovu temu ali mislim da nema potrebe da nastavljamo ovo i svađamo se... možda sam po tebi preterala u spominjanju dotične osobe, nisam primetila, ali toliko ljudi me je pitalo, da stalno nekom odgovaram... uglavnom, ne morate da me pitate gde sam ga upoznala, to je verovatno i poslednji put da sam ga uživo srela i savršeno me briga za to ali dobro... peace.

Ni ja ne bih da nastavim...peace. ;)

Nisu svi. Ima i V.I.P. ličnosti na spejsu i fejsu.

Kaže meni Sarić, svaki dan dobija 7500 zahteva, 500 prihvati i sutradan ima opet 7500. O.o

Samo ne shvatam te ljude koji imaju potrebu da im Ceca, Sajko, Nataša Bekvalac i slični budu prjatelji kada im nisu prijateljiu real life... ono, da se vidi šta ja slušam i koga ja gotivim... -.- :roll:

Imam ja par poznatih, i ne shaljem im da bi oni gledala shta ja slusham i moje slike, nego da bih videla koga, shta oni gotive i njihove slike...:)

btw, imam i hi5, al tu mi slali sve nekii shiptari, tako da tju tamo najverovatnije da obrishem profil... Nego shto je josh gore neki tamo shiptar mi slao poruke, nabada srpski, pita me kako je u Srbiji, shta se radi...:roll:

Back