Night.Whisperer.
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Ja ladno da ne veroojem da ceo moj mawi shoogawi gwadic ima facecock.
To sam i ja pomislio.

Nakupilo se raznih selja,pocinjes da razmisljam 'where the hell sam dosao'?
A ove slike su zakon!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ladno da ne veroojem da ceo moj mawi shoogawi gwadic ima facecock.
"otkuda tebi ideja da me dodaš u prijatelje"
Meni chesto neki tamo Turci i Egiptjani shalju za prijatelja... a naravno nemamo ni jednog zajednichkog prijatelja...
Inache, uglavnom sve prihvatam, i shaljem svim kod koga vidim bar 10-15 zajednichkih prijatelja...
Ni ja ne mislim konkretno na ovu temu ali mislim da nema potrebe da nastavljamo ovo i svađamo se... možda sam po tebi preterala u spominjanju dotične osobe, nisam primetila, ali toliko ljudi me je pitalo, da stalno nekom odgovaram... uglavnom, ne morate da me pitate gde sam ga upoznala, to je verovatno i poslednji put da sam ga uživo srela i savršeno me briga za to ali dobro... peace.
Nisu svi. Ima i V.I.P. ličnosti na spejsu i fejsu.
Kaže meni Sarić, svaki dan dobija 7500 zahteva, 500 prihvati i sutradan ima opet 7500. O.o
Samo ne shvatam te ljude koji imaju potrebu da im Ceca, Sajko, Nataša Bekvalac i slični budu prjatelji kada im nisu prijateljiu real life... ono, da se vidi šta ja slušam i koga ja gotivim... -.-![]()
...da nemam par bendova za prijatelje,ne bih znala za dosta svirki u gradu koje me interesuju![]()