TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da me zezkas i omalovazavas moj muzicki ukus ok drugar?Naterasi, nemoj više spamovati temu. To nije muzika, to je "muzika"...
nemoj da me zezkas i omalovazavas moj muzicki ukus ok drugar?

Ti očekuješ od mene da slušam to?Pesma za tb![]()
Uglavnom, znam da ide nšto kao "slušam tvoga srca otkucaje, blablabla", i ne nadaj se uopšte.

...You want a piece of me now?Evo ja cu da kazem.
Ne valja![]()
...You want a piece of me now?

Erm... E pa ne može.
A i znam da si oduševljen pesmom, priznaj!![]()

Pa kad me lažeš u lice. -.-
cekaj ovo po tebi nije dobra muzika, drugi je tip ali je dobro...To je cinjenica, ne omalozavanje. Slazem se sa Realno Nerealnim.
cekaj ovo po tebi nije dobra muzika, drugi je tip ali je dobro...
Ovo je npr kvalitetna muzika, za moj ukus
Aca Lukas nije bio los dok je bio u onom rok fazonu, zbog takvog nekadasnjeg fazona i ponasanja danas drzi tako dobre koncerte. Ali...proseljacio se.
dobro to je ok ali ovo je boljije...
dobro to je ok ali ovo je boljije...
Eto bolje su pjesme koje govore o oplodnji u kazinu, udavanju za narko bosove (sto i nije lose, ali nije eticki), varanje momaka, seksu pod uticajem alkohola, zavijanju pjevaca i pjevacica koje nemaju glas itd... Bolje su od onih koji pjevaju o zivotu, kao recimo Djordje Balasevic, u makar 5 njegovih pjesama moze da se pronadje bilo ko, ali eto, to je bolje
neeeeeeeeeee![]()
auuu...ozbiljan problem xD
ne, ja svaku pesmilicu koju sluskam dobro razmotrim sa svih strana, analiziram tekst i onda ako mi je moralno prihvatljivo i u skladu sa mojim principiima, ja sluskam