Музика коју слушам...

Ma samo tako, moralno je prcaranje u cmar pod svijetlima kazina, da ti napravi dijete i da ga ti ostavis. Moralno, kapa dolje.
Propalo se kad su takvi kao ti poceli moralno da analiziraju "pjesmilice" i da ih "sluskaju".

pa ja nisam rekao da sluskam jelenu karleusu, to je nemoralna pesmilica zar ne?
a sto je lose da ja moralno analziiram, jel si cuo pesmu katarine zivkovic koju sam postavio, isto tako ceo cecin novin album je osecajan sa istim emocijama kao i neka azrina pesma veoma ljubavno, veoma lepo i tuzno a ne pateticno

pa ja nisam rekao da sluskam jelenu karleusu, to je nemoralna pesmilica zar ne?
a sto je lose da ja moralno analziiram, jel si cuo pesmu katarine zivkovic koju sam postavio, isto tako ceo cecin novin album je osecajan sa istim emocijama kao i neka azrina pesma veoma ljubavno, veoma lepo i tuzno a ne pateticno
Ti il' si lud, il' se pravis lud. Nego neka, da ne spamujem temu.
Moralno nije, tako da mojne da njaske. Cuo sam dosta tih pjesama, pusta se po gradu i moje neke drugarice to slusaju... Pateticno i bijedno. I jeste nemoralno, ja nisam pomenuo Karleusu striktno, nego ostale "pjevacice" cije pjesme imaju slicnu tematiku, ono sto sam ja rekao o seksu u kazinu na slicnu temu ima x pjesama...

Moralno nije, tako da mojne da njaske. Cuo sam dosta tih pjesama, pusta se po gradu i moje neke drugarice to slusaju... Pateticno i bijedno. I jeste nemoralno, ja nisam pomenuo Karleusu striktno, nego ostale "pjevacice" cije pjesme imaju slicnu tematiku, ono sto sam ja rekao o seksu u kazinu na slicnu temu ima x pjesama...

ja ne slusam pesme sa tom tematikom, jel ti citas ono sto pisem? nijedna moja pesma koju sam postavio neema takvu tematiku, ti nisi ni poslusao pesme, pa ne znas... kazes moralno nije, sta tacno nije moralno je lii? jer slazem se sa tobom da seks u kazinu i slicno nije moralno, ali gde si ti to video u postavljenim pesmama?

Ostale pevacice su ostale pevacice,ali ceca je ceca brate. Ne moze to tek tako da se hejtuje i da se poredi.

Pa Aca Lukas drzi dobre koncerte zato sto je spojio narodnjake i rok. Rok melodija,tekst narodnjacki i zato ga i ljudi vole,da je ostao roker verovatno bi morao da ide da radi na mesalici ili da kopa kanale.
U Srbiji nema sanse da se zivi od muzike ako nisi narodnjak. I ne ide mu tako lose,ima tu dobrih pesama mora se priznati (licna karta,bajpas...).

Pa u cemu je razlika izmedju rekenrola i tih narodnjaka? Nikakva,pravi rokenrol i pank ti prvi propagiraju seks,drogu,alkohol,tuce,krsenje zakona,bunt protiv policije i drustva,bunt protiv religije. A ***** je posebna pricica sa njegovim izjavama o Srbima. Nisu njemu dzabe posvetili pesmu "Panonski go**vnar".
Pa nisam li ja to rekao za Acu Lukasa? Ima tu harizmu i to. Razlika je upravo u tom boldovanom. I nemoj mi molim te reci da kvalitetnije tekstove imaju narodnjaci od rokera? Ne bilo kojih, nego nasih ex yu rokera.
A od narodnjaka su najbolji oni stari. Miroslav Ilic, Lepa Lukic, Tozovac i ekipa...

Ma koji **** ex rokeri. Sta od toga valja? Ne valja nista,ono sto valja od toga je kraj 80ih i 90te,ovo ostalo jedva se primeti ili nije ni za ****.
Ne mozes da nadjes jedan bend da ima vise od 4 dobre pesme. Ko ima 4tri taj je odlican,ostali jedva imaju 3. Cim je to tako,znaci da je to treca liga,stari narodnjaci su im ****** kevu.

hajde budi pristojan, i odgovori mi na post iznad, samo poslusaj bilo kooju pesmu koju sam postavio i nadji mi nesto nemoralno
cini mi se da i ne citas sta pisem, samo teras svoje, slazem se da ima takvim pevaca sa problematicnim tekstovima, ali to nisu ove koje ja slusam

Rekao sam da sam 99% ovih pjesama cuo. Vrte se po diskotekama, skolama, kaficima, fejsbuku, poneko od drustva to slusa itd...
I nisam nepristojan. Objasni mi kako magarcu objasniti da je magarac? Ne kazem da si ti magarac, nego objasni fino...

Riblja Corba, EKV, Azra, Zabranjeno Pusenje, Elektricni Orgazam, Smak? Ima jos, ali da ne nabrajam sad. Sta mislis o ovome?
Imali smo mnogo kvalitetniju rok scenu nego danas.

Aj Corba moze da prodje,ali je sada bostao covek budala.
EKv ima par hitova oci boje meda,zemlja za nas i jos jedna-dve pesme,ostalo nista.
Azra previse ishvaljeno,nista posebno. Par hitova,ostalo nista.
elektricni orgazam ima dobar da si tako jaka i onu igra rock and roll cela jugoslavija i to je to.
smak i zabranjeno pusenje,e tu sam tanak sa znanjem.

vidis,sve je to par hitova. Ne mozes nijedan od tih bendova da stavis na torrent celu diskografiju,da skines i da metes u plejlistu,a da to en bude gubljenje vremena i susanje 80% sranja.
To je isto kao kada sam ja debil skinuo preko 10 albuma Dzonija Kesa,a od toga nijedan nije imao dobru pesmu. Svi hitovi bili na drugim albumima. ili isto Cult,ima 4 pesme,a ostatak diskografije tesko sranje. I sada su ti muzicari mega zvezde,super talenti... Jesu ****,one hit wonder je to. Jednostavno ih usralo,ovo ostalo pokazuje njihov kvalitet.

EKv ima par hitova oci boje meda,zemlja za nas i jos jedna-dve pesme,ostalo nista.
elektricni orgazam ima dobar da si tako jaka i onu igra rock and roll cela jugoslavija i to je to.

vidis,sve je to par hitova. Ne mozes nijedan od tih bendova da stavis na torrent celu diskografiju,da skines i da metes u plejlistu,a da to en bude gubljenje vremena i susanje 80% sranja.
To je isto kao kada sam ja debil skinuo preko 10 albuma Dzonija Kesa,a od toga nijedan nije imao dobru pesmu. Svi hitovi bili na drugim albumima. ili isto Cult,ima 4 pesme,a ostatak diskografije tesko sranje.
Nemoj tako, stara Corba ima mnogo dobrih pjesama, sad je prolupao i sve, ali i pricamo o ex yu, zar ne?
Azra: Balkan, Voljela me nije nijedna, fafafa, filigranski plocnici, kurrvini sinovi, nikom nije ljepse neg je nam, krvava meri, uzas je moja furka, pit i to je amerika. Nju bih ladno mogao da ubacim cijelu diskografiju i da picim godinu dana.
Elektricni orgazam, par hitova, ali sto su napravili, ostalo je, ionako je taj talas bio kratak, bilo mnogo grupa sa po par hitova.
Smak i ZP isto mogu da se izdvoje kvalitetne pjesme, ali da ne duzim...
Haha, pa to si se ti zeznuo, Cult mi i nije nesto, ali Dzoni Kes je gotivan, isto par pjesama.

Rekao sam da sam 99% ovih pjesama cuo. Vrte se po diskotekama, skolama, kaficima, fejsbuku, poneko od drustva to slusa itd...
I nisam nepristojan. Objasni mi kako magarcu objasniti da je magarac? Ne kazem da si ti magarac, nego objasni fino...
aj nemoj da me zahebavas sad, nego argumentima odgovori kako to mislis da su pesme koje postavljam nemoralne, budi konkretan ako znas i umes!

To je isto kao kada sam ja debil skinuo preko 10 albuma Dzonija Kesa,a od toga nijedan nije imao dobru pesmu. Svi hitovi bili na drugim albumima. ili isto Cult,ima 4 pesme,a ostatak diskografije tesko sranje. I sada su ti muzicari mega zvezde,super talenti... Jesu ****,one hit wonder je to. Jednostavno ih usralo,ovo ostalo pokazuje njihov kvalitet.

taako je drugar, a corba me nervira jer proziva gospodina jovanovica

Oruzijem protiv otmicara je bio mnogo bolji bend od El Org i od EKV,a verujem da pola ljudi nije culo za taj bend da je ikada postojao.
Vidis,svi ti bendovi imaju par hitova i to je to. Danas nemas nijedan dobar bend jer niko en zna da svira,niko ne zna da pise pesme i komponuje jer nije skolovan i svaki debil svira.
Ni pre to nije bilo tako dobro,a to da je bend dobar ako ima par hitova nije tacno.

Oruzijem protiv otmicara je bio mnogo bolji bend od El Org i od EKV,a verujem da pola ljudi nije culo za taj bend da je ikada postojao.
Vidis,svi ti bendovi imaju par hitova i to je to. Danas nemas nijedan dobar bend jer niko en zna da svira,niko ne zna da pise pesme i komponuje jer nije skolovan i svaki debil svira.
Ni pre to nije bilo tako dobro,a to da je bend dobar ako ima par hitova nije tacno.

Kako nije tacno? Ovi bendovi imaju vise pjesama, par HITOVA, ostalo nisu hitovi, sto ne znaci da pjesme nisu dobre. Ne moze neka grupa da ima svaku pjesmu HIT, niti mora da bude hit da bi pjesma bila dobra. :P
A sad svako pise pjesme, a i svako pjeva bogami. Ekrem Jevric mi prvi pada na pamet. Ima hitove i boli ga...

Kako ne razumijes? Kako ja mogu da ti objasnim da je nesto nemoralno, ako ti smatras drugacije?
Govorio sam moje misljenje u prethodnim postovima i dojadilo mi je. Slusaj ako ti se slusa.

nisi govorio misljenje, vrteo si dve tri reci, nemoralno, pa nemoralno, ja nemam izopaceno shvatanje mroala i hocu da mi objasnis sta je konkretno nemoralno u pesmama koje postavljam, generalizujes, to vidim, a ne znas da argumentujes i konkretizujes, odgovori mi ako znas ako ne znas ne uleci u raspravu olako

Back