Музика коју слушам...

Skinuo sam njihovu diskografiju, tj sve albume, i preslusao sam ih, onako najvise mi se svideo Songs for the Deaf, msm tu mi se najvise stvari svidelo, mada Lullabies To Paralyze nije los, msm kolko sam ja izvalio onako ima neki smek 90tih(nzm dal tripujem), zbog cega kod mene ima plus

meni su meseci trebali da bi "ushao" kompletno u to, lullabies mi nije bio jasan uopshte (album se razlikuje totalno od njihovog fazona) i osim little sister i burn the witch nije mi se sa njega svidelo nishta drugo. Kasnije sam ga nekako skont'o :) Someone's In The Wolf, s tog albuma, je jedna od najjachih pesama kompletne diskografije, ali definitivno nije "pesma za mase" :D Rated R je strashan album, gde se oseca onaj stoner prizvuk pre nego shto su iskristalisali svoj originalni zvuk ^^ Songs For The Deaf muzichki najprivlachniji i IMO najbolji album, Era Vulgaris je rechima neopisiva, jednostavno kad chujem rif iz 3's and 7's, ne mogu reci nishta manje od savrsheno, a to za ceo album :D

Sledeci na redu je Tool, msm znam dosta dobrih stvari od njih, ali verujem da ihi ma jos...

Ja tool slusham ne znam koliko dugo, i opet sam pre neki dan zavoleo neku pesmu od njih koja mi ranije nije bila jasna, jednostavno shto ih duzhe slushash to postaje sve bolje i bolje :D
A kad sam krenuo sa njima, bili su mi odvratni i nije mi bilo jasno shta ona moja drugarica koja mi je preporuchila izvodi :)
A krenuo sam, bash se secam, sa Schism :D

Inache, ja sam nirvanu doktoriro, mislim da sam lithium toliko puta preslushao... x)
Nevermind je nenadjebbiv.

meni su meseci trebali da bi "ushao" kompletno u to, lullabies mi nije bio jasan uopshte (album se razlikuje totalno od njihovog fazona) i osim little sister i burn the witch nije mi se sa njega svidelo nishta drugo. Kasnije sam ga nekako skont'o :) Someone's In The Wolf, s tog albuma, je jedna od najjachih pesama kompletne diskografije, ali definitivno nije "pesma za mase" :D Rated R je strashan album, gde se oseca onaj stoner prizvuk pre nego shto su iskristalisali svoj originalni zvuk ^^ Songs For The Deaf muzichki najprivlachniji i IMO najbolji album, Era Vulgaris je rechima neopisiva, jednostavno kad chujem rif iz 3's and 7's, ne mogu reci nishta manje od savrsheno, a to za ceo album :D

Da, msm ne verujem da sam ih bas skonto, ovako preslusavajuci, msm nzm kako da objasnim, nebitno, ima vremena :lol:
Inace someone's in the wolf me je zainteresovala zbog svog naziva, sacu bas da procitam tekst, i da pokusam da je provalim.
Sto se tice 3's and 7's, ta pesma je prva koju sam cuo od njih, i koja me je naterala da pogledam sta jos imaju da ponude, realno, ona mu dodje nesto kao teen spirit kod nirvane, in my opinion :lol:

Ja tool slusham ne znam koliko dugo, i opet sam pre neki dan zavoleo neku pesmu od njih koja mi ranije nije bila jasna, jednostavno shto ih duzhe slushash to postaje sve bolje i bolje :D
A kad sam krenuo sa njima, bili su mi odvratni i nije mi bilo jasno shta ona moja drugarica koja mi je preporuchila izvodi :)
A krenuo sam, bash se secam, sa Schism :D

Inache, ja sam nirvanu doktoriro, mislim da sam lithium toliko puta preslushao... x)
Nevermind je nenadjebbiv.

Nzm, mene su zainteresovali cim sam poceo da ih slusam, a poceo sam sa Parabolom, pa onda provalio i Lateralus i izvalio koliko su se ustvari potrudili oko nje(
) , i oko citavog albuma uopste... Cini mi se da cak ima i neki fazon u godinama izdavanja albuma...:think:

A Nirvanu... ja sam do skora bio muzicki zatvoren, tj samo sam njih slusao... :lol:
Ono, bukvalno svaka njihova pesma mi je ko hit,samo jedan od razloga zasto su mi najjaci bend :lol:
Od albuma, sva tri mi se svidjaju, Nevermind je ubedljivo najpopularniji, kao Songs for the Deaf kod Qosta, Bleach(njega ponajvise slusam u poslednje vreme)... on mi nekako ima neki punk smek, a punk inace imam obicaj da slusam ponekad, a i za vreme tog albuma jos nisu probili u mejnstrim, i cini mi se da je tada kobejn radio ono sto je voleo, dok npr u preostala dva... nzm jednostavno mu sve to nije prijalo... Sto uopste ne znaci da su albumi odlicni :D

Poslednja izmena:
Sto se tice 3's and 7's, ta pesma je prva koju sam cuo od njih, i koja me je naterala da pogledam sta jos imaju da ponude, realno, ona mu dodje nesto kao teen spirit kod nirvane, in my opinion

ja bi pre reko da im to dodje No One Knows :D

Nzm, mene su zainteresovali cim sam poceo da ih slusam, a poceo sam sa Parabolom, pa onda provalio i Lateralus i izvalio koliko su se ustvari potrudili oko nje(odgledao sam ovaj video) , i oko citavog albuma uopste... Cini mi se da cak ima i neki fazon u godinama izdavanja albuma...

Da, fibonachijev niz, gde je sve u tom fazonu, od ritma, gitare, do teksta, ja sam bash uzeo jednom da brojim tonove gitare da vidim da li su se i tu pridrzhavali i jesu :D
Inache ceo Lateralus je remek delo, i ja ga stavim komplet u winamp i slusham kao celinu :D

ja bi pre reko da im to dodje No One Knows :D

Jeste, my bad -.-
Zaboravio sam na nju :lol:

Da, fibonachijev niz, gde je sve u tom fazonu, od ritma, gitare, do teksta, ja sam bash uzeo jednom da brojim tonove gitare da vidim da li su se i tu pridrzhavali i jesu :D
Inache ceo Lateralus je remek delo, i ja ga stavim komplet u winamp i slusham kao celinu :D

Nisam znao za tonove gitare,znam samo za slogove :huh:

Da, to jeste, cak su pesme u albumu uradjene tako da se kraj jedne uklapa u pocetak druge ;)

Back