Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Skinuo sam njihovu diskografiju, tj sve albume, i preslusao sam ih, onako najvise mi se svideo Songs for the Deaf, msm tu mi se najvise stvari svidelo, mada Lullabies To Paralyze nije los, msm kolko sam ja izvalio onako ima neki smek 90tih(nzm dal tripujem), zbog cega kod mene ima plus
meni su meseci trebali da bi "ushao" kompletno u to, lullabies mi nije bio jasan uopshte (album se razlikuje totalno od njihovog fazona) i osim little sister i burn the witch nije mi se sa njega svidelo nishta drugo. Kasnije sam ga nekako skont'o
Someone's In The Wolf, s tog albuma, je jedna od najjachih pesama kompletne diskografije, ali definitivno nije "pesma za mase" Sledeci na redu je Tool, msm znam dosta dobrih stvari od njih, ali verujem da ihi ma jos...
Ja tool slusham ne znam koliko dugo, i opet sam pre neki dan zavoleo neku pesmu od njih koja mi ranije nije bila jasna, jednostavno shto ih duzhe slushash to postaje sve bolje i bolje
A kad sam krenuo sa njima, bili su mi odvratni i nije mi bilo jasno shta ona moja drugarica koja mi je preporuchila izvodi

A krenuo sam, bash se secam, sa Schism
Inache, ja sam nirvanu doktoriro, mislim da sam lithium toliko puta preslushao... x)
Nevermind je nenadjebbiv.

sva sreca pa se bas onda pojavio punk i new wave da se rane zalece