Музика коју слушам...

Pa da , isao je i u moju gimnaziju valjda do drugog -treceg razreda pa se preselio u BG , a nikadne bi reko da ce se baviti pevanjem tj. repom :D

Da znam da zivi u BG-u od vec 10 god :D on nesto manje od 10 god repuje al' postao jako popularan siroj rep publici zadnje 2-3 god jer je tad izbacio pesme koje su ga proslavile :)

ako imas face ovo je njegova fan stranica tamo on je i admin

Meni ja bas taj fazon najbolji ubedljivo sto se tice repa, ono stocarenje i brljavljenje do kraja ,:lol: al dobro ukusi su razliciti :D
A sto se tice fejsa i mene su svi cimali da ga pravim pre nekih godinu -dve kad je bilo bas popularno i malo je falilo da pokleknem :lol: al sad je vec kontam prosla ta euforija , mada moja keva ima :lol:

Ja taj fazon tipa Prti BeeGee,Monogamija,Ajs Nigrutin solo i pre Bad Copy ne slusam jer mi ne prija mi usima :D Struka,VIP,Dada,THC,BS,Marlon Brutaln,MC N itd. :ok:

ma i mene su smarali konstantno da napravim jer niko te danas ne cima na mob vec ti napise poruku na face-u :confused: pazi kada je mene nasla uciteljica iz osnovne i add me :rumenko: tamo recimo 90% klinki stavlja neke jebozvane slike gde nabijaju sise i bulje i ona imaju po 2-3 hiljade "prijatelja"

sto bi reko jedan ortak iz kraja kada vidim sta rade ta deca na face-u i kakve slike imaju potpuno razumem sto ima toliko pedofila

Back