Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vnkrca:
@pady
Bato,seko ili vec ko si......imas forum o propalitetima iz 90-tih pa tamo leci svoje komplekse a ovde.....ostavi ljudima da se bave PRAVOM MUZIKOM.Inace vidim da se bolje razumes od svih nas u Hari Mata Hari i Zdravka Colica.Ja iskreno njih nikada nisam slusao kao sto nisam ni "ove tvoje propale 90-e".Zato, cuclu u usta i tisina.
IDI NA STAJGU, MAJMUNE!!! BTW, ZNAM I ZA OVE VASE TETKICE I FEGETE IZ OSAMDESETIH PA IH NE SLUSAM. HARI MATA HARI I ZDRAVKO COLIC SU SPOMENUTI U KONTEKSTU IDOLA BABA, UDAVACA I ZAPUSTENIH DOMACICA KOJE ZIVE U PROSLOSTI.

Koristite Search i pronadjite teme vezane za metal i ostalo sto ne spada pod ovaj Topic, pa tamo raspravljate o tome. Nema vredjanja i odredjivana ko je "nedoje'an", inace ce moderatori foruma imati posla.

@Stefan K.
Tako je.Sto se tice metala nemam nista protiv,cak sta vise 80-tih sam ih dosta slusao i sigurno su svi izvodjaci iz tog doba (metal) legende.Cenim i pank,takodje i disko muziku 70-tih ali ne moze neko da nam prodaje pamet kako je muzika 90-tih bolja od 80-tih.To je sve stvar ukusa.
@pady
Zalim te sto si svoju mladost proziveo u 90-tim.....a za muziku 80-tih nemoj da drzis predavanja nikome zato sto si u to vreme kako bi rekao iz filma KO TO TAMO PEVA ,Aleksa Simic:NE ZNAS,E ONDA SI SR.. U GACE I JEO PACHIJA GO...

vnkrca:
@Stefan K.
Tako je.Sto se tice metala nemam nista protiv,cak sta vise 80-tih sam ih dosta slusao i sigurno su svi izvodjaci iz tog doba (metal) legende.Cenim i pank,takodje i disko muziku 70-tih ali ne moze neko da nam prodaje pamet kako je muzika 90-tih bolja od 80-tih.To je sve stvar ukusa.
@pady
Zalim te sto si svoju mladost proziveo u 90-tim.....a za muziku 80-tih nemoj da drzis predavanja nikome zato sto si u to vreme kako bi rekao iz filma KO TO TAMO PEVA ,Aleksa Simic:NE ZNAS,E ONDA SI SR.. U GACE I JEO PACHIJA GO...
Da,ali Pady ne misli na taj metal iz 80ih(hair/glam/sleaze)....tako da je dhzaba prichati mu/joj...
Pady,ako ti se ne svidja tema,prekini da vredjas i idi na druge :roll:

Ma daj pustite Pady-a namerno provocira.Ako ne bude bilo odgovora na njegove postove sam ce se udaljiti jer mu nece biti interesantn, a i moderatori valjda rade svoj posao.Jecawaste u kom krugu M i N prvom ili drugom? Bila su dva.

Kakva su ovo koskanja ovde...
Mene zaista fasciniraju ljudi koji na tudj stav (stil, ili sta vec) koji je drugaciji od njihovog, reaguju nekim napadom i vredjanjem, cime...sta?zele da nametnu svoj stav i prikazu ga nedodirljivim? Mislim, zato i postoji milion razlicitih ukusa, stavova i stilova, i zato ljudi koji to ne shvataju (a zive u nadi da je svet jednoumlje i to njihovo), pritom pretrpani predrasudama najgore vrste (pr: Hari Mata Hari je za (dozvoli) matorke koje zive u proslosti (?!), prim.aut.), bi trebali da iskazu svoj stav kakav god da je (u vidu iskaza a ne revolta sa usputnim neargumentovanim vredjanjem) i napuste tematiku koja im iz vec navedenih razloga ne odgovara...Tako bar radi kulturan svet...
Toliko.

Izvinjavam se za svaku ruznu rec koju sam napisao a vi ste morali to sve da citate........ali nisam mogao da izdrzim da neko vredja stranu muziku 80-tih.Jesam fan disko muzike ali cenim sve sto je radjeno 80-tih (rok,pank,hevi metal...).Toliko i jos jednom se izvinjavam

vnkrca:
Izvinjavam se za svaku ruznu rec koju sam napisao a vi ste morali to sve da citate........ali nisam mogao da izdrzim da neko vredja stranu muziku 80-tih.Jesam fan disko muzike ali cenim sve sto je radjeno 80-tih (rok,pank,hevi metal...).Toliko i jos jednom se izvinjavam

Ma, vnkrca, ti si bre super, nego mislila sam na neke tamo druge, je l', da ih sad ne imenujem...

Ne mogu da verujem koliko sam nepismena.....sve vreme sam vnkrca citala vrnkica....koja budala....
Muzika osamdesetih, bilo da je to rock, pank, pop, metal....sve je bilo savrseno....
I sama ponekad imam osecaj da zivim u svetu 80ih....najlepsa muzika razlicitih zanrova, sve je tako razlicito, genijalno i unikatno...muzika je pravljena srcem, niko nije bio isfoliran...
Cak se i moji matorci rado prisecaju (cak me ne mrzi da ih nabrajam) Billy Idola, Metallice,Bon Jovia,Princa,DuranDurana,DebbieGibson,CultureCluba,G'n'R,Sade,Whama,TineTurner,Whitesnakea,Donne Summer,Paule Abdul, Eurythmicsa,Whitney Houston,Aerosmitha,Queena i svih sjajnih muzicara koji i dan danas vaze za prave legende....
Hvala im svima na sjajnoj mjuzi... ;)

katy:
Ne mogu da verujem koliko sam nepismena.....sve vreme sam vnkrca citala vrnkica....koja budala....
Muzika osamdesetih, bilo da je to rock, pank, pop, metal....sve je bilo savrseno....
I sama ponekad imam osecaj da zivim u svetu 80ih....najlepsa muzika razlicitih zanrova, sve je tako razlicito, genijalno i unikatno...muzika je pravljena srcem, niko nije bio isfoliran...
Cak se i moji matorci rado prisecaju (cak me ne mrzi da ih nabrajam) Billy Idola, Metallice,Bon Jovia,Princa,DuranDurana,DebbieGibson,CultureCluba,G'n'R,Sade,Whama,TineTurner,Whitesnakea,Donne Summer,Paule Abdul, Eurythmicsa,Whitney Houston,Aerosmitha,Queena i svih sjajnih muzicara koji i dan danas vaze za prave legende....
Hvala im svima na sjajnoj mjuzi... ;)
Svaka cast na postu!

:) Meni i dalje ne ide u glavu ona njihova lista sa 100 najboljih...
Ko je to glasao i napravio?
Mislim, nemam ja nista protiv Jovia, cak sta vise, postujem ga bas, bavi se humanitarnim radom i svaka cast, ali ona pesma da bude na prvom mestu...ruku na srce, skoro bilo koja druga pesma sa liste je bolja od te njegove...
No, to je samo moje misljenje...

Back