Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
8-)
pa, znate kako, ja 80s obozavam :D Naravno, lista je moja,ona koja je uvek i na poslu i kod kuce prisutna kao stalni uzi izbor, a ima to jos par diskova mpr3 koji se stavljaju u kategoriju Rare 80s E, to treba tek cackati :lol:

Cosmic babe:
8-)
pa, znate kako, ja 80s obozavam :D Naravno, lista je moja,ona koja je uvek i na poslu i kod kuce prisutna kao stalni uzi izbor, a ima to jos par diskova mpr3 koji se stavljaju u kategoriju Rare 80s E, to treba tek cackati :lol:
:lol: E jeste, uvek moze nesto novo da se iskopa. Pre neki dan me je drugarica pitala sta cemo mi slusati za 10-20 godina? Ne mozemo preci na devedesete nikako! (pritom bese vrlo zabrinuta)...Ma uvek cemo slusati 80-te, upravo prezivljavajuci zahvaljujuci rare kompilacijama :)

Mozemo malo na 90s...npr Depeche Mode, The Cure, A-Ha, Fine Young Canibals, OMD, REM, INXS, Midnight Oil, Neneh Cherry.... ali, priznajem, 80s su nam nekako slatke, sarene, bezbrizne 8) SMINKERSKE!
Takvo je vreme bilo, takva je i muzika :)

ps. a, Happy Mondays, Jesus Jones...kasnije Off Spring..

Zbog muzike sigurno necu pamtiti 90-te po lepom periodu......ali su mi se desile tri lepe svari po kojem cu dok sam ziv pamtiti taj period a nema veze sa muzikom-rodjenje sina i cerke i Bari (Italija) 29.05.1991.

jao mrzim so '80...
'
mrzim i smells like the '90s... al osamdesete su sjebaneeee...

neko pomenu pink floyd...

floydovo vreme su 70.. oni su u 80 samo u prolazu...
inche pizdim zbog prnca (izuzev purple rain) tine turner, i neke x izvodjace

Joj, kad citam ove poruke, ko da samo rok i pop je postojao u 80'tih ! :-?
A sta sa Kraftwerk-om i njihova legendarna Trance Europe Express?
Gde je Depeche Mode, prvi bend koji su muckali rock guitar rifove sa elektronikom,
pa gde su Pet Shop Boys sa njihovim pop-electro zvukom?

Ima ih jos puno, mada ja sam puno toga zaboravio! :mad:

IgorChete:
Joj, kad citam ove poruke, ko da samo rok i pop je postojao u 80'tih ! :-?
A sta sa Kraftwerk-om i njihova legendarna Trance Europe Express?
Gde je Depeche Mode, prvi bend koji su muckali rock guitar rifove sa elektronikom,
pa gde su Pet Shop Boys sa njihovim pop-electro zvukom?

Ima ih jos puno, mada ja sam puno toga zaboravio! :mad:
Spominjali smo ih mi sve.
A pogotovo Depeche Mode i PSB...

Bananarama,Billy Ocean,Black,Bonnie Tyler,Bruce & Bongo,Bryan Ferry,Chaka Khan,Chris Rea,Cyndi Lauper,Dawid Bowie,Dianna Ross,Eddy Grant,Erasure,Falco,Fine Young Cannibals,Gloria Estefan,Grace Jones,Jason Donovan,Jennifer Rush,Kajagoogoo,Kim Wilde,Kylie Minogue (za mladje informacija da je ranije bila mnogo bolja i imala je vece hitove i bila je popularnija),Level 42,Limahl,Lionel Richie,Living In A Box,Mel & Kim,Men Without Hats,Milli Vanilli,Murray Head,Neneh Cherry,New Order,Nick Kamen,Nik Kershaw,Ofra Haza,OMD,Opus,Paul Hardcastle,Paula Abdul,Rick Astley,Robbie Nevil,Run DMC,Sade,Sheena Easton,Spandau Ballet,Talk Talk,Taylor Dayne,Tears For Fears,Thoma Dolby,Ultravox,Village People,Whitney Houston,Yazoo,Yello............................ovo su samo neki izvodjaci kojih sam se trenutno setio a mozda su manje spominjani............ovde nema mojih italo-disco izvodjaca

vnkrca:
Bananarama,Billy Ocean,Black,Bonnie Tyler,Bruce & Bongo,Bryan Ferry,Chaka Khan,Chris Rea,Cyndi Lauper,Dawid Bowie,Dianna Ross,Eddy Grant,Erasure,Falco,Fine Young Cannibals,Gloria Estefan,Grace Jones,Jason Donovan,Jennifer Rush,Kajagoogoo,Kim Wilde,Kylie Minogue (za mladje informacija da je ranije bila mnogo bolja i imala je vece hitove i bila je popularnija),Level 42,Limahl,Lionel Richie,Living In A Box,Mel & Kim,Men Without Hats,Milli Vanilli,Murray Head,Neneh Cherry,New Order,Nick Kamen,Nik Kershaw,Ofra Haza,OMD,Opus,Paul Hardcastle,Paula Abdul,Rick Astley,Robbie Nevil,Run DMC,Sade,Sheena Easton,Spandau Ballet,Talk Talk,Taylor Dayne,Tears For Fears,Thoma Dolby,Ultravox,Village People,Whitney Houston,Yazoo,Yello............................ovo su samo neki izvodjaci kojih sam se trenutno setio a mozda su manje spominjani............ovde nema mojih italo-disco izvodjaca
A gde su Police, Phil Colins, Wham, Hall & Oats...ma sve smo ih vec spomenuli...ali ih uvek ima jos...

Back