Jeca_90
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Meni su pesme:Billy Jean,Tainted love,say say say,pesme od Eurithmisc,zatim od Roxette Listen to your heart,kao i pesme Queen-a 80's...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexxandar:Mnoooogooo volim muziku 80ih... hmmm da sad ne nabrajam trenutno me baš drži pesma I've been thinking about you. Od grupe Londonbeat...
Jel neko čuo?
Uuu, sto je ovo dobra pesma...svaka cast...Cosmic babe:Fade to Grey! Kako sam mogla da zaboravimVISAGE
Slazem seCosmic babe:Sve pohvale za dadkristy94![]()
Mladja je godinu dana od J. Taylor-ove cerke Atlante, a skuplja spotove 80s!
Ima nade za Srbiju 8)
Cosmic babe:8-)
pa, znate kako, ja 80s obozavamNaravno, lista je moja,ona koja je uvek i na poslu i kod kuce prisutna kao stalni uzi izbor, a ima to jos par diskova mpr3 koji se stavljaju u kategoriju Rare 80s E, to treba tek cackati
![]()
Human League,Bronski beat,The Clash,Cindy Lauper,what 'u think about these performers?Jeca_90:Meni su pesme:Billy Jean,Tainted love,say say say,pesme od Eurithmisc,zatim od Roxette Listen to your heart,kao i pesme Queen-a 80's...
Spominjali smo ih mi sve.IgorChete:Joj, kad citam ove poruke, ko da samo rok i pop je postojao u 80'tih ! :-?
A sta sa Kraftwerk-om i njihova legendarna Trance Europe Express?
Gde je Depeche Mode, prvi bend koji su muckali rock guitar rifove sa elektronikom,
pa gde su Pet Shop Boys sa njihovim pop-electro zvukom?
Ima ih jos puno, mada ja sam puno toga zaboravio! :mad:
Human League i Bronski beat....to je bila muzika...Karlito Brigante:Human League,Bronski beat,The Clash,Cindy Lauper,what 'u think about these performers?
Mike Oldfield,Kate Bush,Genesis,Police,Men at work,ma nek' piše neko drugi!hator:Human League i Bronski beat....to je bila muzika...
A gde su Police, Phil Colins, Wham, Hall & Oats...ma sve smo ih vec spomenuli...ali ih uvek ima jos...vnkrca:Bananarama,Billy Ocean,Black,Bonnie Tyler,Bruce & Bongo,Bryan Ferry,Chaka Khan,Chris Rea,Cyndi Lauper,Dawid Bowie,Dianna Ross,Eddy Grant,Erasure,Falco,Fine Young Cannibals,Gloria Estefan,Grace Jones,Jason Donovan,Jennifer Rush,Kajagoogoo,Kim Wilde,Kylie Minogue (za mladje informacija da je ranije bila mnogo bolja i imala je vece hitove i bila je popularnija),Level 42,Limahl,Lionel Richie,Living In A Box,Mel & Kim,Men Without Hats,Milli Vanilli,Murray Head,Neneh Cherry,New Order,Nick Kamen,Nik Kershaw,Ofra Haza,OMD,Opus,Paul Hardcastle,Paula Abdul,Rick Astley,Robbie Nevil,Run DMC,Sade,Sheena Easton,Spandau Ballet,Talk Talk,Taylor Dayne,Tears For Fears,Thoma Dolby,Ultravox,Village People,Whitney Houston,Yazoo,Yello............................ovo su samo neki izvodjaci kojih sam se trenutno setio a mozda su manje spominjani............ovde nema mojih italo-disco izvodjaca