Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cr1-1.jpg

Shakes the devil when he misbehaves...

BILLY IDOL---WHITE WEDDING
BILLY OCEAN---GET OUT MY DREAMS
BONEY M---NIGHTFLIGHT TO VENUS (kakav pocetak pesme kada pocinje da ubrzava-ufff)
Ovo su od pomenutih izvodjaca stvari po mom ukusu...mada Boney M ima sve same hitove.Ej ljudi,ima i forum o disko muzici ali tamo vec nedeljama nema zive duse...vi ste mnogo aktivniji i cak kada su disko i pop muzika na temi mozete da im drzite predavanja

vnkrca:
BILLY IDOL---WHITE WEDDING
BILLY OCEAN---GET OUT MY DREAMS
BONEY M---NIGHTFLIGHT TO VENUS (kakav pocetak pesme kada pocinje da ubrzava-ufff)
Ovo su od pomenutih izvodjaca stvari po mom ukusu...mada Boney M ima sve same hitove.Ej ljudi,ima i forum o disko muzici ali tamo vec nedeljama nema zive duse...vi ste mnogo aktivniji i cak kada su disko i pop muzika na temi mozete da im drzite predavanja
Slazem se za Boney M.
Hvala na komplimentu, trudimo se :)

hm...mislim da je nepotrebno izdvajati grupe i pojedince iz osamdesetih,jednostavno svi su dobri na svoj nacin...tim povodom ja i prijatelj organizujemo osamdesete night u petak 29 u mojito baru ,i svi vi koji volite osamdesete ste pozvani

e polako,svi koji bi da dodju,moraju prethodno da se jave meni tj.da rezervisu svoje mesto.bice rashladjujuci kokteli iznenadjenja,dobre muzike npr:
duran duran,depeche mode,yazoo,soft cell,tears for fears,simple minds,blamanche,
bronski beat,dead or alive,kim wilde,abba,visage,inxs,modern talking,abc,a-ha, i sl...

artensione:
e polako,svi koji bi da dodju,moraju prethodno da se jave meni tj.da rezervisu svoje mesto.bice rashladjujuci kokteli iznenadjenja,dobre muzike npr:
duran duran,depeche mode,yazoo,soft cell,tears for fears,simple minds,blamanche,
bronski beat,dead or alive,kim wilde,abba,visage,inxs,modern talking,abc,a-ha, i sl...
E to se zove zurka...

Moguce ali ne mora da znaci.Ako niste culi za grupu SYSTEMS IN BLUE koja je pocela sa radom 2004 ili 2005 koji imaju stvari iste kao Modern Talking iz zlatnog vremena i gde je sve u istom fazonu kao `80-tih.Obavezno ih nabavite necete se prevariti.

Ja vam jos jednom kazem,sacekajmo da ih cujemo pa cemo da sudimo.Ni ja ne volim novi zvuk koji su radili M.Talking od 1999 do danas ali jos jednom vam napominjem na grupu SYSTEMS IN BLUE i njihov zvuk.NABAVITE BAREM JEDNU NJIHOVU STVAR.....i sve ce vam biti jasno.

Svaka cast za temu! Nije bilo sanse da pregledam sad svih 27 strana,posto sam tek sad videla temu :( ...Ali evo liste nekih od mojih najomiljenijih:
1. Patrick Swayze-She’s like a wind
2. Bad boys blue-You’re a woman
3. Belinda Carlisle-heaven is a place on earth
4. Glenn Medeiros-Nothing gonna change my love
5. A-ha – Take on me
6. Alannah Myles- Black velvet
7.Alphaville-Big in Japan
8. Black- Wonderful life
9. Black-Everything is coming up roses
10. Bonnie Tyler- Total eclipse of the heart
11. Cyndi Lauper(or Roy orbison) I drove all night
12. Desireless- Voyag,voyage