milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Shakes the devil when he misbehaves...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

takodje xDhator:Ah, da...
Biliju bih podigla spomenik gde god bih nasla zgodno mesto...![]()
Uuuu, ta pesma je vrhunska...milicaanchy:takodje xD
Sad bash slusham Dancing with myself![]()
Da, naravno, bio bi red...milicaanchy:A da spomenemo josh 2 Bilija (:
Joel i Ocean![]()

Slazem se za Boney M.vnkrca:BILLY IDOL---WHITE WEDDING
BILLY OCEAN---GET OUT MY DREAMS
BONEY M---NIGHTFLIGHT TO VENUS (kakav pocetak pesme kada pocinje da ubrzava-ufff)
Ovo su od pomenutih izvodjaca stvari po mom ukusu...mada Boney M ima sve same hitove.Ej ljudi,ima i forum o disko muzici ali tamo vec nedeljama nema zive duse...vi ste mnogo aktivniji i cak kada su disko i pop muzika na temi mozete da im drzite predavanja

Super, supeer!!!! JA dolazim taman da proslavim svoj uspeh ove godine posto 28-mmog dobijam knjizicu
E to se zove zurka...artensione:e polako,svi koji bi da dodju,moraju prethodno da se jave meni tj.da rezervisu svoje mesto.bice rashladjujuci kokteli iznenadjenja,dobre muzike npr:
duran duran,depeche mode,yazoo,soft cell,tears for fears,simple minds,blamanche,
bronski beat,dead or alive,kim wilde,abba,visage,inxs,modern talking,abc,a-ha, i sl...
Dzaba kad nece svirati u 80-timvnkrca:Novi clan grupe Modern Talking umesto Thomasa Andersa je Mark Medlock.Uskoro planiraju da izdaju album.

i kad necje zvuchati kao u 80im.Mogu da se kladim da cje to biti neki noviji zvuk :| kao kod vecjine povratnika iz 80ih.hator:Dzaba kad nece svirati u 80-tim![]()
eeee tooooooooo mi reciiiiiiiiikaty:separate ways-journey
Ne mogu ni da zvuče jer to neće biti oni,samo polovina,a gde je neko video da kad uradiš nešto napola ispadne dobro. :-(milicaanchy:i kad necje zvuchati kao u 80im.Mogu da se kladim da cje to biti neki noviji zvuk :| kao kod vecjine povratnika iz 80ih.
...Ali evo liste nekih od mojih najomiljenijih: