Moon_Sea_Stars
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Ma OSAMDESETE SU ZAKON!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Sutra ce biti top 100 najboljih pesama 80-tih! Dakle pripremite se za :shock: 

slazhem se.... i+ daleko od toga da je Metalika najbolji produkat 80ih :shock:vnkrca:@pady
To je tvoje misljenje.Jeste da je bilo dosta izvodjaca sa jednim ali zato VRHUNSKIM HITOM .Ti hitovi i na dalje ce se slusati dok za ove iz devedesetih ne da neverujem nego sam siguran da ih mnogi vec i zaboravljaju ko su i sta su.....uopste muzika 90-tih se brzo zaboravlja pogotovo ona iz druge polovine.OSAMDESETE-ZAKON.
milicaanchy:slazhem se.... i+ daleko od toga da je Metalika najbolji produkat 80ih :shock:
Koji si ti neandertalacpady:OSAMDESETE SU KATASTROFA! TO JE ERA LAKA ZA KOSU I NARAMENICA, FUJ! A I VI STO SMATRATE DA STE NEKI MUZICKI ANALITICARI PA CEPELINE SVRSTAVATE U OSAMDESETE, A OD IZVODJACA IZ TOG DOBA ZNATE SAMO ONE NAJPOZNATIJE (KAO KAD BISTE OD SVIH FUDBALERA NA SVETU ZNALI SAMO BEKAMA) STE SIGURNO SLUSALI CRVENU JABUKU I MAGAZIN, A SAD MI TU KAO PROSIPATE NEKU PAMET. DRZITE SE VI VASIH PEGLI I VARJACA, BOLJE VAM JE.
pady:TO ZA CEPELINE SE NIJE NI ODNOSILO NA TEBE. NIMALO ME NE CUDI STO IH NE SLUSAS. VEROVATNO TI VISE LEZ NEKI BEST OF HARI MATA HARIJA ILI ZDRAVKA COLICA, DA MALO PREKRATIS VREME DOK KUVAS DECICI RUCAK I PERES MUZU GACE. TREBA ZABRANITI ISTROSENIM I NEDOJE'ANIM MATORKAMA DA UOPSTE RAZGOVARAJU O MUZICI.
mada decu radije uspavljujem uz Baju Malog Knindzhu 
TO SAMO GOVORI O TVOM ''MUZICKOM'' UKUSU.milicaanchy:Naravno,i ja se slazhemmada decu radije uspavljujem uz Baju Malog Knindzhu
![]()
da da da,samo kvalitet slushampady:TO SAMO GOVORI O TVOM ''MUZICKOM'' UKUSU.