Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fency_Killer:
jel zna neko kako se zove grupa koja izvodi pesmu Big in Japan?znam da su relativno skoro bili u Bg-u ali ne mogu se setiti imena...

Alphaville

Alphaville-Big-In-Japan-97419.jpg

Fency_Killer:
jel zna neko kako se zove grupa koja izvodi pesmu Big in Japan?znam da su relativno skoro bili u Bg-u ali ne mogu se setiti imena...
Imaju jos jednu dobru stvar cak po meni i njihova najbolja stvar-Universal Daddy.Alphaville je koliko se secam trebao da gostuje u Bgd.oktobra prosle godine ali je koncert otkazan.

Muzika 80.-tih je super. Boy George, Culture Club, Jason, Kylie, Madonna, Cindy Lauper, Sisters of Mercy, Biljana Jeftic & Aca Ilic, Juke Box, Italo Disco, Sabrina, Vesna Zmijanac, Samantha Fox, Janet Jackson, Michael Jackson and Liberian Girl are Bad, Bad, Bad, Prince, Zorica i Ljuba Keselj, Spandau Ballet, E.T., Men at Work, Nennah Cherry, Sandra, Laura Braningan, Paula Abdul, Dragana Mirkovic, Donna Summer, Mike Oldfield, Grace Jones, Irene Carra, Fleetwood Mac, Elton John, Lepa Brena, Bangles, pocetak Cecine karijera, Belinda Carlisle, Ofra Haza, Rick Astley, Temptations, Falco, Marvin Gaye, Marc Almond, Genesis, Shannon, Tanita Tikaram, Depeche Mode, Roy Orbison, Vaya Con Dios, Duran Duran, Joy Division, Nena i naravno kraljica muzike i imagea ‘80- tih, a ujedno i moja najbolja drugarica Kim Wilde. Svi su bili sjajni. Obozavala sam ‘80 - e. To je period u istoriji, koji se nikada nece ponoviti. Nosila sam grejace za noge, igrala Brake Dance, putovala svakog vikenda za Nemacku i Svajcarsku. Leta u Monte Carlu, zime u Spaniji. Crveni pasos mi je obezbedivao da idem u Rusiju i da ih gledam kako cekaju u redu za alkohol. Ja sam im nosila nasu sljivku, a oni su me zvali Сестра Лиза (SIestra Ljiza) i slavili kao Boga. Ali KGB je bio nemilosrdan, cim bi me videli rekli bi: Лиза, нет, а ја bih: Спасиба! I sve bi ponovo bilo OK. Voleli su me i ja sam volela njih. U Americi je bilo bajno. Tamo sam bila u Hollywoodu svaka dva meseca, a svaka dva i po u New Yorku. Slusala sam walkman i zvakala zvake, nosila mini suknje od texasa i gomilu traka. Crnci su ludovali za mnom. Svi su me pitali: "Are you, really, Liza Dennis?" JA bi samo rekla: "Yeeees" i svi su se radovali. Nosila sam i starke i kaubojke, a starke obavezno sa znojnicama i grejacima za noge. Primetila sam i da to nose devojke sada, ali to nije isto. One obicno to nose da bi ispalo, kao da su one super igracice, koje su ceo svet posvetile plesu, a u stvari su ih njihove maameee i taaaateeee vodile na balet da bi prikrile svoje seljacko poreklo iz Donje Nedodije. Kako je to bilo lepo nekada. A onda su dosle kobne sankcije i osekle nas od sveta. Pocela sam da idem u New York cesce nego u Los Angeles, a u Los Angeles cesce nego u Nemacku, a u Nemacku cesce nego u Francusku, a u Francusku rede nego u Grcku. Ipak ostala sam LA Law – Zakon u LA –ju i naravno, pmte se moje uloge u “Dinastyji”. Dosao je turbo folk i uputio me u jos jedan muzicki pravac. Steta sto niste doziveli 80 – e kao ja. Kakve su bile vase 80 –e drugari? 8-)

Liza, zanimljiva zivotna prica...ja bih najvise volela da sam odrastala 80-ih...ali, keva me zajebala, rodila se pre mene...zato mi sada ostaje samo njena pocepana gareroba iz 80 i prasnjave ploce Dzenis Doplin, Iron Maidena i Pink floyda...Sta ces kad sam osudjena :(

......koja lujka :lol: Ali kako smo mogli da zaboravimo Biljanu Jeftic & Acu Ilic,Vesnu Zmijanac, Zoricu i Ljubu Keselj, Draganu Mirkovic, Lepu Brenu i kompaniju ??? :shock: Aman, pa to su simboli 80-ih !!! :!: :lol:

@ LIZA

Da da... zorica brunclik i IRON MAIDEN;;;ljubo keselj i TINA TURNER;;;vesna zmijanac i BREAKDANCE;;;bora spuzic kvaka i RADIORAMA;;;izvorinka milosevic i LIVE AID;;;dinastija i MARATONCI TRCE POCASNI KRUG;;;.......AR JU RILI LIZA???
:confused: :confused: :confused:

Back