hator
Poznat
- Poruka
- 7.790
Fency_Killer:jel zna neko kako se zove grupa koja izvodi pesmu Big in Japan?znam da su relativno skoro bili u Bg-u ali ne mogu se setiti imena...
Alphaville
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:jel zna neko kako se zove grupa koja izvodi pesmu Big in Japan?znam da su relativno skoro bili u Bg-u ali ne mogu se setiti imena...
millie:imaju li oni jos neki hit osim tog i Forever Young koji verovatno svi znamo, a ni ne znamo da je njihov...?
behemoth:imaju: Sounds like a melody... Svrsices kada cujes pesmu...
millie:@hator
pa ti si bre puna 'nepotrebnog znanja' :wink:

Imaju jos jednu dobru stvar cak po meni i njihova najbolja stvar-Universal Daddy.Alphaville je koliko se secam trebao da gostuje u Bgd.oktobra prosle godine ali je koncert otkazan.Fency_Killer:jel zna neko kako se zove grupa koja izvodi pesmu Big in Japan?znam da su relativno skoro bili u Bg-u ali ne mogu se setiti imena...

Ali kako smo mogli da zaboravimo Biljanu Jeftic & Acu Ilic,Vesnu Zmijanac, Zoricu i Ljubu Keselj, Draganu Mirkovic, Lepu Brenu i kompaniju ??? :shock: Aman, pa to su simboli 80-ih !!!

u pravu si...behemoth:Dzenis Dzoplin je mnogo ranije bila... Ona se 80ih vec raspala...
vnkrca:@ LIZA
Da da... zorica brunclik i IRON MAIDEN;;;ljubo keselj i TINA TURNER;;;vesna zmijanac i BREAKDANCE;;;bora spuzic kvaka i RADIORAMA;;;izvorinka milosevic i LIVE AID;;;dinastija i MARATONCI TRCE POCASNI KRUG;;;.......[B]AR JU RILI LIZA???[/B]
![]()
![]()
![]()
jovana__depeche__mode:SRECAN USKRS!!! ILI HRISTOS VOSKRESE!!!ILI HAPPY EASTER!!!! neka vas muzika 80-tih ceo zivot prati!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D

behemoth:Dzenis Dzoplin je mnogo ranije bila... Ona se 80ih vec raspala...