jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
pa ako hoces...dogovoricemo se...ovako ili onako....nije problem 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Keep the faith i bad medicine su mi omiljene...bas su dobre pesme,milicaanchy:Kad spomenusmo Bon Jovi-a..."She don't know me"

e pa!jovana__depeche__mode:i naravno:Human League,Frankie Goes To Hollywood,Radiorama,Duran Duran,Alphaville,Falco,Eurythmics,Soft Cell,Kraftwerk,Talk Talk,Talking Heads,Madness,Yazoo,Blondie.........................................................
Vidim da se raspitujes za moju najomiljeniju grupu Radiorama.Osim "YETI" njihovi hitovi ali samo hitovi su:ALIENS,CHANCE TO DESIRE, VAMPIRES,HEY HEY,DESIRE,SO I KNOW,HEARTBREAKER,FIRE,MANITOU,ABCD,WARRIOR.....itd,itd.Glas je Mauro Farina i producent a tu su se jos i pojavljivali Simona Zanini (osnivac grupe),Antonella,Angelo Maria Morales,Clara Moroni i mnogi drugi ukljucujuci i kljucnog coveka za muziku i tekst pored Farine a to je Guliano Crivellente.Ova dva coveka su radili za mnoge grupe i izvodjace u italo-disco produkciji.hator:Svaka ti je zlatna! I naravno depeche mode...
A ta radiorama? Koju jos poznatu imaju sem one "Yety"...?
vnkrca:Vidim da se raspitujes za moju najomiljeniju grupu Radiorama.Osim "YETI" njihovi hitovi ali samo hitovi su:ALIENS,CHANCE TO DESIRE, VAMPIRES,HEY HEY,DESIRE,SO I KNOW,HEARTBREAKER,FIRE,MANITOU,ABCD,WARRIOR.....itd,itd.Glas je Mauro Farina i producent a tu su se jos i pojavljivali Simona Zanini (osnivac grupe),Antonella,Angelo Maria Morales,Clara Moroni i mnogi drugi ukljucujuci i kljucnog coveka za muziku i tekst pored Farine a to je Guliano Crivellente.Ova dva coveka su radili za mnoge grupe i izvodjace u italo-disco produkciji.