Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
smalltboy220.jpg

...fenomenalna pesma...
a032.gif

Najbolji muzicar iz tog perioda je, po meni Yngwie Malmsteen. Sve samo ne dosadan spoj klasicne i rok muzike. Preporuka svima koji ga nisu slusali. Prvo je bio u bendu Alcatraz pa je nastavio solo karijeru. Ako, na kraju pogledamo ko su mu bili uzori (Richie Blackmure, Bach, Paganini) i ne cudi. Cak je i svoj Stratocaster modifikovao na jedinstven nacin. :twisted:

jovana__depeche__mode:
i naravno:Human League,Frankie Goes To Hollywood,Radiorama,Duran Duran,Alphaville,Falco,Eurythmics,Soft Cell,Kraftwerk,Talk Talk,Talking Heads,Madness,Yazoo,Blondie.........................................................

Svaka ti je zlatna! I naravno depeche mode...
A ta radiorama? Koju jos poznatu imaju sem one "Yety"...?

hator:
Svaka ti je zlatna! I naravno depeche mode...
A ta radiorama? Koju jos poznatu imaju sem one "Yety"...?
Vidim da se raspitujes za moju najomiljeniju grupu Radiorama.Osim "YETI" njihovi hitovi ali samo hitovi su:ALIENS,CHANCE TO DESIRE, VAMPIRES,HEY HEY,DESIRE,SO I KNOW,HEARTBREAKER,FIRE,MANITOU,ABCD,WARRIOR.....itd,itd.Glas je Mauro Farina i producent a tu su se jos i pojavljivali Simona Zanini (osnivac grupe),Antonella,Angelo Maria Morales,Clara Moroni i mnogi drugi ukljucujuci i kljucnog coveka za muziku i tekst pored Farine a to je Guliano Crivellente.Ova dva coveka su radili za mnoge grupe i izvodjace u italo-disco produkciji.

vnkrca:
Vidim da se raspitujes za moju najomiljeniju grupu Radiorama.Osim "YETI" njihovi hitovi ali samo hitovi su:ALIENS,CHANCE TO DESIRE, VAMPIRES,HEY HEY,DESIRE,SO I KNOW,HEARTBREAKER,FIRE,MANITOU,ABCD,WARRIOR.....itd,itd.Glas je Mauro Farina i producent a tu su se jos i pojavljivali Simona Zanini (osnivac grupe),Antonella,Angelo Maria Morales,Clara Moroni i mnogi drugi ukljucujuci i kljucnog coveka za muziku i tekst pored Farine a to je Guliano Crivellente.Ova dva coveka su radili za mnoge grupe i izvodjace u italo-disco produkciji.

hvala vnkrca, gledacu da skinem jos koju od pomenutih pesama...Za sada sam slusala samo "Yeti", i svidja mi se, sto daje odlicnu preporuku za ostale njihove pesme...

Back