Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.249
a da vidimo te pidžamiceMoj nema pojma nista da kupi i sebi a kamoli meni.Ja odmah kazem da mi se nesvidja.Jedino pidzamu zna da mi kupi pa ih imam 5![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da vidimo te pidžamiceMoj nema pojma nista da kupi i sebi a kamoli meni.Ja odmah kazem da mi se nesvidja.Jedino pidzamu zna da mi kupi pa ih imam 5![]()
Priznajem da mi je Mita bio inspiracija
Vidis da sam opravdala nickSnadji se ,Nesnadjena.
Aj se menjamo, ti meni jednu pidzamu ja tebi parfemMoj nema pojma nista da kupi i sebi a kamoli meni.Ja odmah kazem da mi se nesvidja.Jedino pidzamu zna da mi kupi pa ih imam 5![]()
ništa od trampe dok ne vidimo te pidžameVidis da sam opravdala nick
Aj se menjamo, ti meni jednu pidzamu ja tebi parfem![]()
Kupio mi je muz poklon, parfem, koji mi se uopste ne svidja i sada ne znam sta da radim s njim.Da ga poklonim nekome,ne ide, jedino sto mi je palo na pamet da ga koristim kao osvezivaž u WC-u. Tako ce primetiti da ga koristim ,nadam se![]()
Oh to je vrlo vrlo zanimljivo
Gde ga mirisao pa ga tebi kupio ?
Od tog poklona može da se satka cijela drama
Jos i da pobedim na nekom konkursu, zaradim lovu, pa kupim parfem koji mi se svidjaOh to je vrlo vrlo zanimljivo
Gde ga mirisao pa ga tebi kupio ?
Od tog poklona može da se satka cijela drama
Uvek samo naslov![]()
vidi , msm čita se da nisi čitala sve , ma oko tog parfema može i Šekspir da nam zavidi
____''
izgleda onamo gde je cipela žuta propala![]()
e to ne valja , nam taj parfem![]()
![]()
dobro , dobro nemoj samo da se ljutiš , idemo zajedno u kupovinu