a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.844
pa da imas lepu decu sa njega............sta oces vise?razumem, al šta će mi dečko/muž koji je samo lep i zgodan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da imas lepu decu sa njega............sta oces vise?razumem, al šta će mi dečko/muž koji je samo lep i zgodan?
Ma nije bilo nista profesionalno, mi dosli tamo, njih 15tak, od 25, 26 do 42, 43, poveci dnevni boravak, tiha muzika, deo sedi za stolom, deo tamo trosed, dvised, fotelje ... mi selinsa njima, polako prica zezanje, mi u fazonu koji smor, kad su one malo popile nastao show, muzika na maks, svi nesto plesali zezali, one kao oko nas da nas skidaju, vataju, mi njih poceli njih isto koliko su se dale, ma ludilo, ove starije bile najgore, posle se nije znalo ko se s kim ljubi i vata, ko s kim stigne, ja u wc, drug se tusira sa njih dve, ma cirkus, mlada se dobila, skroz skinula gace, skace ovom drugu u krilu oce seks, kuma je odgovara, ja kumi kao, jadan muz, ona ce meni ma ona je takva cim malo popije svima se nabacuje... Ja zavrsio sa nekom buckom na spratuKako su reagovale, jel bilo nabacivanja ili profesionalno toy boyz?
P to je bas lepa zurka bila. Eto, provele se devojke, proveli se vi, sta ces vise.Ma nije bilo nista profesionalno, mi dosli tamo, njih 15tak, od 25, 26 do 42, 43, poveci dnevni boravak, tiha muzika, deo sedi za stolom, deo tamo trosed, dvised, fotelje ... mi selinsa njima, polako prica zezanje, mi u fazonu koji smor, kad su one malo popile nastao show, muzika na maks, svi nesto plesali zezali, one kao oko nas da nas skidaju, vataju, mi njih poceli njih isto koliko su se dale, ma ludilo, ove starije bile najgore, posle se nije znalo ko se s kim ljubi i vata, ko s kim stigne, ja u wc, drug se tusira sa njih dve, ma cirkus, mlada se dobila, skroz skinula gace, skace ovom drugu u krilu oce seks, kuma je odgovara, ja kumi kao, jadan muz, ona ce meni ma ona je takva cim malo popije svima se nabacuje... Ja zavrsio sa nekom buckom na spratuAl mi mi ekstra, posle naskocio na sestru od mlade, i sve je nagovaro kao ajde ajde, onda kao ne mogu mlad je previse, tog se secam. Ma u sustini sva trojicama smo na sve naskakali, a i ine na nas. Ujutru, danak ne iskustvo, mogao sam biti sa jos njih, al ne ja zapao na tu sestru, pratio je kuci, ko debil. Al dobro sve je za ljude.
Pa to, veruj mi da sam skoro i zabiravio to veče, tema me podsetila. Nisam to nikom pričao ima godina i godina. Bilo je tu jos nekih zanimljivosti, al eto u grubo prepričah.P to je bas lepa zurka bila. Eto, provele se devojke, proveli se vi, sta ces vise.
Nisi dodao i samo tvojA zasto tako kontrasno? Mozda je on ovako super lik. Pazljiv a opet i muskarcina, pored njega imas leptirove u solar pleksusu, inspirise te, intelektualac, smisao za humor, koje te vec sve dusevne karakteristike privlace. A uz to je i zgodan i prelep.
Priča nam bajku pred spavanjeNisi dodao i samo tvoj![]()
Što baš karanfil? Uvek se setim Taškane skreći s teme.
tip kakvog ti opisuješ ne postoji u realnom životu
za početak čovek koji ima sjajno telo mnogo sati provodi u teretani.
zatim ode na posao u neki noćni klub
celu noć igra peva i skida se
i kad da čita?
kad da iebe?
kad da stigne u cvećaru po karanfil?
haha ali uklapa se u pričicu o striperu posvećenom jednoj ženi totalno je retroŠto baš karanfil? Uvek se setim Taška![]()
Aha, i u zgodno telohaha ali uklapa se u pričicu o striperu posvećenom jednoj ženi totalno je retro
film b produkcije iz sedamdesetih
Ovo bljak za Taškanije zgodno muško telo bljak
neggo koktel osobina u privatnom i profesionalnom životu
kako se svičuje dvaput dnevno od razuzdanog tipa koji vitla djokom pred sto pomanitalih žena
u romantičnu dušicu u pametnog muškarca u duha iz čarobne lampe jbt
Pa kad može Julia u filmu, što ne bi i stripernije zgodno muško telo bljak
neggo koktel osobina u privatnom i profesionalnom životu
kako se svičuje dvaput dnevno od razuzdanog tipa koji vitla djokom pred sto pomanitalih žena
u romantičnu dušicu u pametnog muškarca u duha iz čarobne lampe jbt
Sto si toliki pesimista?ne skreći s teme.
tip kakvog ti opisuješ ne postoji u realnom životu
za početak čovek koji ima sjajno telo mnogo sati provodi u teretani.
zatim ode na posao u neki noćni klub
celu noć igra peva i skida se
i kad da čita?
kad da iebe?
kad da stigne u cvećaru po karanfil?
e nisam majke miSto si toliki pesimista?
Ne krećeš se u tim krugovima, to je problem!e nisam majke mi
ali razmisli stvarno koliko ima savršeno zgodnih pametnih lepih i normalnih sa karijerom stripera i monogamijom u vezi?
haha to je sto postoNe krećeš se u tim krugovima, to je problem!![]()
Ti to ne znas. Ni ja.e nisam majke mi
ali razmisli stvarno koliko ima savršeno zgodnih pametnih lepih i normalnih sa karijerom stripera i monogamijom u vezi?
pretpostavljam razmišljam delim mišljenjeTi to ne znas. Ni ja.
Ova glava misli dakle postoji.pretpostavljam razmišljam delim mišljenje