Muz/decko kao striper

Kako su reagovale, jel bilo nabacivanja ili profesionalno toy boyz?
Ma nije bilo nista profesionalno, mi dosli tamo, njih 15tak, od 25, 26 do 42, 43, poveci dnevni boravak, tiha muzika, deo sedi za stolom, deo tamo trosed, dvised, fotelje ... mi selinsa njima, polako prica zezanje, mi u fazonu koji smor, kad su one malo popile nastao show, muzika na maks, svi nesto plesali zezali, one kao oko nas da nas skidaju, vataju, mi njih poceli njih isto koliko su se dale, ma ludilo, ove starije bile najgore, posle se nije znalo ko se s kim ljubi i vata, ko s kim stigne, ja u wc, drug se tusira sa njih dve, ma cirkus, mlada se dobila, skroz skinula gace, skace ovom drugu u krilu oce seks, kuma je odgovara, ja kumi kao, jadan muz, ona ce meni ma ona je takva cim malo popije svima se nabacuje... Ja zavrsio sa nekom buckom na spratu 😅 Al bilo mi ekstra, posle naskocio na sestru od mlade, i svi je nagovarli kao ajde ajde, onda kao ne mogu mlad je previse, tog se secam. Ma u sustini sva trojicama smo na sve naskakali, a i ine na nas. Ujutru, danak ne iskustvo, mogao sam biti sa jos njih, al ne ja zapao na tu sestru, pratio je kuci, ko debil. Al dobro sve je za ljude.

Ma nije bilo nista profesionalno, mi dosli tamo, njih 15tak, od 25, 26 do 42, 43, poveci dnevni boravak, tiha muzika, deo sedi za stolom, deo tamo trosed, dvised, fotelje ... mi selinsa njima, polako prica zezanje, mi u fazonu koji smor, kad su one malo popile nastao show, muzika na maks, svi nesto plesali zezali, one kao oko nas da nas skidaju, vataju, mi njih poceli njih isto koliko su se dale, ma ludilo, ove starije bile najgore, posle se nije znalo ko se s kim ljubi i vata, ko s kim stigne, ja u wc, drug se tusira sa njih dve, ma cirkus, mlada se dobila, skroz skinula gace, skace ovom drugu u krilu oce seks, kuma je odgovara, ja kumi kao, jadan muz, ona ce meni ma ona je takva cim malo popije svima se nabacuje... Ja zavrsio sa nekom buckom na spratu 😅 Al mi mi ekstra, posle naskocio na sestru od mlade, i sve je nagovaro kao ajde ajde, onda kao ne mogu mlad je previse, tog se secam. Ma u sustini sva trojicama smo na sve naskakali, a i ine na nas. Ujutru, danak ne iskustvo, mogao sam biti sa jos njih, al ne ja zapao na tu sestru, pratio je kuci, ko debil. Al dobro sve je za ljude.
P to je bas lepa zurka bila. Eto, provele se devojke, proveli se vi, sta ces vise.

P to je bas lepa zurka bila. Eto, provele se devojke, proveli se vi, sta ces vise.
Pa to, veruj mi da sam skoro i zabiravio to veče, tema me podsetila. Nisam to nikom pričao ima godina i godina. Bilo je tu jos nekih zanimljivosti, al eto u grubo prepričah.
Zanimljivo, nisam nikog od njih više video nikad posle toga, a kontao sam kad bih sreo tu sestru, rekao bih nesto u fazonu, nisam vise tako mlad. Mada sad ne bih ni to, sad ona nije mlada 😅😄

ne skreći s teme.
tip kakvog ti opisuješ ne postoji u realnom životu

za početak čovek koji ima sjajno telo mnogo sati provodi u teretani.
zatim ode na posao u neki noćni klub
celu noć igra peva i skida se
i kad da čita?
kad da iebe?
kad da stigne u cvećaru po karanfil?

Back