- Poruka
- 72.394
Oolong? Kineski caj?Vidiš, ja sebe isto znam zamišljati u nekakvom seksualnom igranju uloga s ženskim gaćama navučenim na glavu, kao što ih je nosio Oolong.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oolong? Kineski caj?Vidiš, ja sebe isto znam zamišljati u nekakvom seksualnom igranju uloga s ženskim gaćama navučenim na glavu, kao što ih je nosio Oolong.
a aj sad realno, zašto da se menjam?Opravdanjca
Oolong? Kineski caj?
pa ne znam kako bih ti rekla, ali.. neA na glavi?
Nemoj mi reci da si od onih tipova: ja bih komotno ziveo u japanu i prilagodio se tamo ko od sale.
Opravdanja opravdanja.a aj sad realno, zašto da se menjam?
kao da ću naći nekog ultra hot stripera
verovatno ću završiti sa nekim ultra zatucanim balkancem
tako da neću bezveze da se cimam
Ne bih komotno živio u Japanu niti bi se prilagodio, ali proveo nekih pola godine tamo da.Nemoj mi reci da si od onih tipova: ja bih komotno ziveo u japanu i prilagodio se tamo ko od sale.
Ja bih mozda jedino zbog onih asmr frizeraja. Cak bih i pustio kosu samo da ima vise posla.Ne bih komotno živio u Japanu niti bi se prilagodio, ali proveo nekih pola godine tamo da.
Evo sad čitam, ovo je katastrofa.ma i da je medžik majk, džaba
uhvatio si se za moj prvi post na temi, pogledaj i ostale, pa da vidiš kako sam ja jedna obična zatucana balkanka i pomoći mi nema
ko bi reko, od osobe koja kači sisu na forum do zatucane balkankeEvo sad čitam, ovo je katastrofa.
Svi mi imamo na jednom ramenu Jelenu, a na drugom Srđana Đokovića.ko bi reko, od osobe koja kači sisu na forum do zatucane balkanke
takoreći preko noći
i svi nekako više volimo srleta, al ne možeš protiv ove napadne nikakoSvi mi imamo na jednom ramenu Jelenu, a na drugom Srđana Đokovića.
Svakodnevna borba da je suzbijemo, sve joj *****i svi nekako više volimo srleta, al ne možeš protiv ove napadne nikako
kasno smo se setili, pustila je korenjeSvakodnevna borba da je suzbijemo, sve joj *****
Gde to da i ja blicnem svoje jedno jaje? Mozda se zaljubi neka u mene i pruzi mi podrsku i tople reci na forumu?ko bi reko, od osobe koja kači sisu na forum do zatucane balkanke
takoreći preko noći
e pa ne znam kakvi su današnji modovi i da l smeš na onoj temi s fotkamaGde to da i ja blicnem svoje jedno jaje? Mozda se zaljubi neka u mene i pruzi mi podrsku i tople reci na forumu?
Tako tako, mogao sam da pretpostavim da delis dalje, da se pohvalis jel? Da ispadne kako si ti zenska koja deli okolo slike jaja. Ista si kao sve ostale!e pa ne znam kakvi su današnji modovi i da l smeš na onoj temi s fotkama
ali možeš i meni na pp, ja to posle nesebično delim dalje
zatucana balkanka jbgTako tako, mogao sam da pretpostavim da delis dalje, da se pohvalis jel? Da ispadne kako si ti zenska koja deli okolo slike jaja. Ista si kao sve ostale!
Da si ti neka riba ti bi imala svoja jaja kuci a ne bi okolo skupljala fotografije tudjih i delila ih.zatucana balkanka jbg
a što tako da mi kažeš, za srce si me ujeo sadDa si ti neka riba ti bi imala svoja jaja kuci a ne bi okolo skupljala fotografije tudjih i delila ih.
za srce? p ti ne znas sta je ljubav.a što tako da mi kažeš, za srce si me ujeo sad
znala samza srce? p ti ne znas sta je ljubav.
Budi strpljiva, prave stvari ne dolaze tako lako, nacice se neko. A ne da ovde zicas jaja. To nije damski.znala sam
posle sam zaboravila
al srce još kuca i čeka nekoga da podseti me šta to beše ljubav