eto, onda su u striperi istopa striptizete uglavnom i jesu prostitutke ako ces iskreno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, onda su u striperi istopa striptizete uglavnom i jesu prostitutke ako ces iskreno
sad razmišljam odakle nam uopšte ta predrasuda da je striper=muška prostitutka
i sve mi se nešto čini da su muškarci zaslužni za to, jer je njima striptizeta=prostitutka
može samo za seks neki i to da mi dođe sa svežim negativnim testom na sve moguće stdhaha, hoces?
Pa neće te varati, može sve da ti kažerekla sam negde iznad šta mi zapravo najviše smeta
to da će ljudi uvek misliti kako me vara
Boze kako si posesivna i puna predrasuda.može samo za seks neki i to da mi dođe sa svežim negativnim testom na sve moguće std
jbg ja sam površna, ne može to za mene biti kvalitetna osobaNe smem ništa da pišem ovim povodom osim da i prostitutak može biti inteligentan i kul
Takav sigurno neće varati![]()
pa naravno da jesueto, onda su u striperi isto
ma bree neću da razmišljam o tome kako hefta druge ženePa neće te varati, može sve da ti kaže![]()
Veran je povrh svegaa sta cemo sa njegovim setom kvacila

Mislim da je brkanje pojmova tj. videli ljudi da je tako na filmu pa su shvatili bukvalnosad razmišljam odakle nam uopšte ta predrasuda da je striper=muška prostitutka
i sve mi se nešto čini da su muškarci zaslužni za to, jer je njima striptizeta=prostitutka
Misliš pop?
ne mora da znaci, mozda covek samo voli paznju i da djuska, pa da unovci. Lepo i korsitno.pa naravno da jesu
ne razumem sto bi se oko tako banalne teme koja je prilicno jasna pravla polarizacija i zauzimao stav sa MZ tacke gledista
striptiz zapravo jeste vid prostitucije
osobe koje se bave time uglavnom se bave i seksualnom prostitucijom
sta je tu sad nenormalno konstatovati to..
pa etopa naravno da jesu
ne razumem sto bi se oko tako banalne teme koja je prilicno jasna pravla polarizacija i zauzimao stav sa MZ tacke gledista
striptiz zapravo jeste vid prostitucije
osobe koje se bave time uglavnom se bave i seksualnom prostitucijom
sta je tu sad nenormalno konstatovati to..
e to!Ili bi ga iskoriscavala za povrsne seksualne odnose. Da iskoristis njegovo telou.

nije, nijeMislim da je brkanje pojmova tj. videli ljudi da je tako na filmu pa su shvatili bukvalno
a sve se mislim da ima balkanaca koji bi ženili prostitutku i bili joj taj jedan pravi koji će da je voli, mazi i pazi, dok nju guzi ko stigneNjemu je potreban zapravo prava zena koja moze da mu pruzi poverenje i da veruje u njega i sve njegove potencijale. Ali takvih balkanki izgleda nema. Cast izuzceima Paula cmoka![]()
Ja ne znam što neki vole da gledaju tudje dupe kad svakom Gospod Bog dao svoje?И поп користи доп.
to je umetnicki performansMislim da je brkanje pojmova tj. videli ljudi da je tako na filmu pa su shvatili bukvalno
Oni više vode računa od običnih muškaraca koji vole da moče.može samo za seks neki i to da mi dođe sa svežim negativnim testom na sve moguće std
Potajno i zudno zele pravu muskarcinu ali se plase i nemaju samopouzdanja i onda se pretvaraju u posesivne i ljubomorne balkankeOni više vode računa od običnih muškaraca koji vole da moče.
Tako da generalno to što je imao puno njih može da znači da više pazi od nekog Pere koji je obrnuo 10tak .
Jel bi vam bilo ok da radi kao striper? Jednostavno lep zgodan, okrecu se zene za njim, bacaju mu "vodene oci" vajb, veca, deblja, lepa alatka.
Devojacke veceri, zurke, pidzama partije, rodjendane i td? Zene su emancipovane i to postaje popularno.
E da, bitna stvar, kaze vam da je to njemu posao, da uziva u tom svom seksipilu ali da je to samo posao, dakle ne spava sa klijentkinjama.
Pogledajte prilog 1815733
ti bi znaci muskarca, samo zato sto je lep i zgodan tukla kuci i ne bi mu dala da izadje nigde. Znam ja takve!