Muvanje u 40+

Morate da razumijete da su zene bile istorijski previse dugo deklasirane kao bica, tretirane od mnogih muskaraca kao krpe.One su u zadnjih 100 godina dobile sansu da budu jednake sa musksrcima,da se izbore za svoja prava,normalno je da su u glavi nejasne sebi sami.Njima razum trazi da biraju bolje,al ih biologija i istorijsko nasledje vracaju nazad,muzevi nasih baba,prababa itd su vecinom bili sirovine neotesane, teski buzdovani,zasto bi sada moderne zene birale neke princeve u 21 vijeku,birace slicno kao i svoje prababe.

Onda tu igra faktor i Antropologija

Narodi Balkana vecinom pripadaju Dinarskom rasnom tipu.I muskarci imaju povecan nivo testosterona,al takodje i zene imaju veci nivo testosterona sto ih cini grubim,iako zenama dominatno vlada estrogen,al imaju vecu kolicinu muskog hormona od normalnog nivoa za zene.Grublje su onako malo sirovije od Japanki npr.

Npr uzmite Japance muskarce,oni su muskarci kod kojih je za razliku od nasih muskaraca vise izrazen estrogen.Ne kazem da oni imaju manje testosterona od estrogena to je za muskarce nemoguce.Ocu da kazem da oni imaju veci procenat estrogena nego sto je uobicajeno za muskarce.Ako obratite paznju na njihove muskarce,Japanci su jako njezni muskarci,onako malo i isfeminizirani,cesto imaju i njezan glas,nose duze kose ili one srednje kosice.Kod nas bi to rekli fali im muskosti.Zene njihove nisu ljepse od nasih nikako al jesu zenatvenije prirodom, muskarci njihovi su fizicki ljepsi od nasih.Ne gledajte holivudske filmove gdje su predstavljeni kao karikature.Najljepse muskarce cete tamo naci upravo.Ne kazem najmuzevnije,najace al najljepse da

neće da je toliko , osim ako nešto znaš što mi ovde na forumu ne znamo
kako ja to da znam?
rekao si da iznesem slobodnu procenu, i dao sam slobodnu procenu
važi za nju i za svaku drugu koja ovde, ili u kafiću, ili u crkvi svom popu kuka kako je neshvaćena, kako muškarci više nisu muškarci, kako nema pravih, i sve nešto tako

nije do drugih, nije do muškaraca, nije do zle sudbine, ni do Božije kazne...

do njih je.

kako ja to da znam?
rekao si da iznesem slobodnu procenu, i dao sam slobodnu procenu
važi za nju i za svaku drugu koja ovde, ili u kafiću, ili u crkvi svom popu kuka kako je neshvaćena, kako muškarci više nisu muškarci, kako nema pravih, i sve nešto tako

nije do drugih, nije do muškaraca, nije do zle sudbine, ni do Božije kazne...

do njih je.
nikad nije samo do jednog , i za ljubav i za svađu potrebno je dvoje

Back