Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.656
Tocno nas sram moze da bude sve....Divno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tocno nas sram moze da bude sve....Divno!
Zašto?Tocno nas sram moze da bude sve....
U tim godinam da se tako ponasamo cccccc.....Zašto?
moguce je da i nisu samokriticni kako bi od toga izvukli neke zakljucke o sebi..Obicno sa 40+ vecina tada slobodnih zena i slobodnih muskarcaca imaju neku otvorenu ili skrivenu psihodijagnozu.
Ma ne obazirite se na godine... Vi ste iz Splita?U tim godinam da se tako ponasamo cccccc.....
Neee!Ma ne obazirite se na godine... Vi ste iz Splita?
Ali svakako navijate za hajduk?
Neeee!!! To mene ne interesira,,,, niti ga gledam niti cu da ga gledam,,,,To i Politika nije moj fazon.Ali svakako navijate za hajduk?
Dobro, nemojte se žestiti... a koji je vaš fazon ako nisam previše znatiželjan?Neeee!!! To mene ne interesira,,,, niti ga gledam niti cu da ga gledam,,,,To i Politika nije moj fazon.

znači dosadno?Trenutno nema fazona![]()
![]()
![]()

Nikad!znači dosadno?![]()
Vi bar imate more...Nikad!
Iskreno, nije me ni briga za znjim.Ja se najmanje kupam,ne samo ja nego svi mi koji zivimo blizu njega ili odmah pokraj.Ja volim više šumu,prirodu daleko od buke i galame sto dalje.Ja sanjam o pahuljama bilim da se igram,da ih lovim dok padaju,sanjam da se cili dan igram sa tim bilim pahuljicama,da mi je to samo jednom doziviti bila bih sretna.Vi bar imate more...
problem sa pahuljama je što se brzo tope a i hladne suIskreno, nije me ni briga za znjim.Ja se najmanje kupam,ne samo ja nego svi mi koji zivimo blizu njega ili odmah pokraj.Ja volim više šumu,prirodu daleko od buke i galame sto dalje.Ja sanjam o pahuljama bilim da se igram,da ih lovim dok padaju,sanjam da se cili dan igram sa tim bilim pahuljicama,da mi je to samo jednom doziviti bila bih sretna.
Pa da uprav to je problem sto se brzo tope,a to sto je hladno pa obuces se lipo toplo.... Toliko ih sanjam budna,da ih nekad znam crtati,kako bi to bilo lipo doziviti...problem sa pahuljama je što se brzo tope a i hladne su
Lepota tog francuskog ključa je da se može podešavati prema potrebine znam ja koliki ti jetaj francuski kljuc
ionako se kaze da velicina nije vazna
Lepota tog francuskog ključa je da se može podešavati prema potrebi![]()
nesto kao anatomski 
Obicno sa 40+ vecina tada slobodnih zena i slobodnih muskarcaca imaju neku otvorenu ili skrivenu psihodijagnozu.
Kuda idemo?Ma Ajde !?
Prilagodljivost,...,ali treba znati baratati sa njimnesto kao anatomski
![]()

Prilagodljivost,...,ali treba znati baratati sa njim![]()
mi zene to znamo predociti i s palcem i kaziprstom, to je zapravo po principu toga francuskog kljuca, kao pokazujemo koliko je nesto
siroko
ili bozesacuvaj kratkoNismo se upoznali, pa ne znam sta kod Macke ide gore, palac ili kažiprstmi zene to znamo predociti i s palcem i kaziprstom, to je zapravo po principu toga francuskog kljuca, kao pokazujemo koliko je nesto
siroko
ili bozesacuvaj kratko

Nismo se upoznali, pa ne znam sta kod Macke ide gore, palac ili kažiprst![]()
ovaj mislim situacije
ali sveskupa je podlozno i teoriji relativiteta