- Poruka
- 42.822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora bit...I tako, muvanje sa 40+ traje kratko![]()
Kako znas ko je zauzet kad svi flertuju i varajurecimo, muvali ste devojke/dečke u 20im, pa načinili pauzu, sada ste u 40im, ali kako se sada u ovim godinama probuditi iz hibernacije i pokrenuti mašineriju, klinačke fore više ne prolaze ili možda pale i dalje...
kako izgleda muvanje, udvaranje, nalaženje partnerke u 40im i kasnije?
uz ogradu da me startovanje zauzetih NE ZANIMA
ja sam skroz zaboravio kako se to radi.....
ovako imaš velike šanse da smuvaš neku forumašicuLudi,pa budite drugari i Druga'rce,i pomozite mi da neku Smuvnem,hajde za početak,kako da počnem proces?
ono pod
1-
2-
3-
4-
........
i SMUV,Jel hoćete da budete drugovii DrugaRce,i da mi pomognite loma,znači pitanje je KAKO DA SMUVNEM NEKU Cicu-da se ne završi sve na "kibicu" - a,jel valja...ne...pa šta da radim-...evo ,,,malo mi je bolje....Šmmrc,plač,cmizdr...
Oću bre da neku Smuvnem,smuvnem,smuvnem,smuvnem.........aaaaaaaaaa---pomagajte drugovi (i drugaRce),hoću da se ubijem zbog nje,zbog nje,zbog nje...zbog nje...šta ću s ove ruke tri,kada njoj već dadoh sve,baš ,sve...baš..sve...baš sve.......baš sve....Žiiivoteee,,,nemogu da živim bez nje.......
Kako se muvaju mačke?ovako imaš velike šanse da smuvaš neku forumašicu![]()
Kako znas ko je zauzet kad svi flertuju i varaju
Što si takva Mačko zabregačko , umesto da me ovde pohvališ,pošto si videla kako izgledam (ne avatar,već moju pravu fotku)...ok,nije mnogo različita od avatara,ali ..ipak,,sama si me pohvalila,doduše privatno,kaži forumašicama kako izgledam,sve sa traktorima u pozadini,i ono veliko more ...u garažu.......ovako imaš velike šanse da smuvaš neku forumašicu![]()
Kinta polozaj gajba djipKako se muvaju mačke?
.... i šta vi mislite da li bi recimo jelen mogao da smuva mačku i pod kojim uslovima.....?
Kako se muvaju mačke?
.... i šta vi mislite da li bi recimo jelen mogao da smuva mačku i pod kojim uslovima.....?
Što si takva Mačko zabregačko , umesto da me ovde pohvališ,pošto si videla kako izgledam (ne avatar,već moju pravu fotku)...ok,nije mnogo različita od avatara,ali ..ipak,,sama si me pohvalila,doduše privatno,kaži forumašicama kako izgledam,sve sa traktorima u pozadini,i ono veliko more ...u garažu.......
Kaži nešto ,Budi MAčka.u svakom slučaju ti ljubim ruke kao pravi džentlmen bečke škole(dorćolske)
Sta te to razocaralo mene samo za toga i zovuGod i am so lonely.......šmrc...otkada mi je jedna slomila srce i izneverila,gledala samo korist i mogućnost putovanja,...kad sam uvideo da sam pokretni bankomat,jako su me razočarale.
Voeo bih ,kada bih prvo mogao nekako da upoznam kakva je osoba (i ona mene) ta neka žemska - pre nego što ,bude ozbiljnije povezanosti....oh kako mi to fali,imače ja sam Bik u horoskopu,jel ima ovde neke Bikčice,ili Škorpije...Rak (i Ribe me vole)
![]()