Muvanje i druženje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže :(

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?
Idealna kombinacija.Kad se popnete na kotu,idealno za sex.

Ništa ne fali i naravno da možeš da odeš. Ali kako sam i napisala tvoj stav treba da ostane isti, da na dalje od druženja ne pristaješ. Vidim da je ovaj baš samouvjereno nastupio "bićeš", za to, a ti nedaj se preveslati.
Ako bilo koji nastavlja da te "nagovara", uvijek možeš da kažeš-mislila sam da ti umiješ bolje od ovoga i....odšetaš (doviđenja).

Ok, ja to do sada nisam radila. Kada vidim namere i ne dopadaju mi se - ja uopšte ne odem.

Ja znam da smo mi muškarci milionima kilometara zanimljiviji od bilo koje žene, kako muško može da se druži sa ženskom osobom i da mu bude bolje nego sa muškim drugom? Pa nikako, to je nemoguće, ja npr samo gledam da te kvazi drugarice kresnem, ako neće ćao zdravo, koju drugu korist imam od tebe, hoćeš da dođeš da mi pomogneš u nevolji, npr. kad šut izbacujem...jednostavno čovek ne može na žensko da se osloni, ni vi same nemate drugarice prave, imate one sa kojima pijete kafe i vodite abrove samo.

Da nisam zauzet druzio bi se sa tobom,planinario sam ,avanturista sam haos ..i ne bi trazio pičkee nikadaaa!!!Al sam zauzet i jbg ne bi nikad ugrozio svoju zajednicu ni sa jednom osim par seks avantura kad se ukaze sansa a da pritom bude pametna i zna sta zeli sto ih skoro i nema na planeti.

Sad si me podsetio na jenog mog prijatelja od pre... Družili smo se, dok on nje izrazio interes. Ja sam mu rekla da ne... pa smo prestali. Ali onda se posle javio i rekao da želi povremeno d aizlazimo što je bilo kul. I jesmo. Posle se oženio. I posle nekih godinu dana pozovem ga ja jer je radio u centru blizu mene, da sednemo na piće. I kaže on... pa ne mogu, ona je ljubomorna, ne mogu. Ja sam bila frapirana. Znači na piće u centru, javno mesto.. kakvi smo mi to prijatelji ako ne možemo ni da sednemo na piće?
Posle jedno 7 godina on s erazveo i zove me na piće. hahaha. Pa kažem ja njemu šta to bi onomad? Pa kaže izvini, loše sam se postavio prema tebi, nije trebalo tako, ona je ovo.. ono... I jesmo malko izlazili dok nije upoznao drugu suprugu hahaha.
E, ovog puta sam ih zvala oboje. I već smo 3-4 puta izašli tako, oni kao par i ja sa njima ! :)

Sad si me podsetio na jenog mog prijatelja od pre... Družili smo se, dok on nje izrazio interes. Ja sam mu rekla da ne... pa smo prestali. Ali onda se posle javio i rekao da želi povremeno d aizlazimo što je bilo kul. I jesmo. Posle se oženio. I posle nekih godinu dana pozovem ga ja jer je radio u centru blizu mene, da sednemo na piće. I kaže on... pa ne mogu, ona je ljubomorna, ne mogu. Ja sam bila frapirana. Znači na piće u centru, javno mesto.. kakvi smo mi to prijatelji ako ne možemo ni da sednemo na piće?
Posle jedno 7 godina on s erazveo i zove me na piće. hahaha. Pa kažem ja njemu šta to bi onomad? Pa kaže izvini, loše sam se postavio prema tebi, nije trebalo tako, ona je ovo.. ono... I jesmo malko izlazili dok nije upoznao drugu suprugu hahaha.
E, ovog puta sam ih zvala oboje. I već smo 3-4 puta izašli tako, oni kao par i ja sa njima ! :)
Meni je mucno ovo samo da procitam a ne da glumatam i balansiram medju toliko foliranata

Mislim da nije lepo da sve muskarce stavljas u isti koš..
Ja imam dve drugarice vec 9 god za koje bi krv dao kao i one za mene,,u krevte , satore zajedno spavali..Nemoj da mislis da nisu ribe,otkidaju za njima nenormalno al mi prijamo jedno drugom tako..druzenje i po dva dana i dve noci.
ja isto imam muških drugara dosta, ali to su mi zapravo prijatelji i tu nema nikakve dileme
ja ovde pričam o onome o čemu paula priča, muškarci sa kojima bismo se povremeno, površno družile

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?
Ja i dalje želim da te vodim na piće kad dođeš na Krk

Pa mislim, može i tako.. ali to je već neka laž, ja se ne koristim u životu tim stvarima.. Mislim, zar je potrebno nekoga da lažem da bih imala povreme izlaske?
to je i Sensei napisao, ali to je vrsta poraza u odnosima.

Vidi, može neko da iskaže interes, možemo malo i da flertujemo, ako smo iskreni, ali ljudi nekako ne vide lepotu toga, već žele sve ili ništa. To je tako uobičajeno. Čak... možda se i iz dugotrajnijeg prijateljstva i napravi neka spona.. Ali je nemam iskustva sa tim.
Sve zavisi od toga kako se postaviš i šta želiš.

Reći da si u vezi u okruženju gde se svaki treći muškarac ponaša kao kobac je sigurna zona. Ukoliko se sa nekim upustiš u priču, vreme samo daje odgovor na mnoga pitanja i taj neko ako želi da ti bude prijatelj biće ti prijatelj, ako želi nešto više to ćeš videti i lako ćeš odati svoju malu laž.

Ne možemo da znamo da li će se iz poznanstva stvoriti flert kao i iz prijateljstva veza.

Ima ona stara izlizana ali veoma dobra - kako zračimo tako i privlačimo. Mislim da je mnogo do nas. Najviše.

ok, razumem to, poznato mi je.

Malo je danas ljudi koji umeju da uživaju u gledanju bez pipanja. Ako ih uopšte ima. Na kraju, svede se na mučenje ako ti se neko dopada. A ako ti se ne dopada, onda ti je dosadno i da izlaziš.

Tako da ne vidim rešenje za ovaj problem. Izgleda da mora sve da bude po starom. Izlazim samo sa prijateljicama.
ne mora da bude tako, eto ja sam npr stekla super kul drugara pre 3-4 godine, zajedno idemo na žurke, koncerte, festivale
ali smo oboje u tom momentu bili zauzeti i mislim da je to bilo ključno da se ne razvije nešto više
upoznali smo se preko posla, a zbližili se zbog nekih zajedničkih interesovanja

ne mora da bude tako, eto ja sam npr stekla super kul drugara pre 3-4 godine, zajedno idemo na žurke, koncerte, festivale
ali smo oboje u tom momentu bili zauzeti i mislim da je to bilo ključno da se ne razvije nešto više
upoznali smo se preko posla, a zbližili se zbog nekih zajedničkih interesovanja
E bas to da ste bili sami na ivici da nesto bude,foliranti

Eh sad pricate da se svaki treći muškarac ponaša kao kobac :D

Pa sta ce da joj radi kada je prvi put vidi a ona zgodna, lepa i privlacna,pa naravno da ce da je "capne" na obostrano zadovoljstvo koja zena ne voli pravog muskarca.

Za prijatelje zene uglavnom biraju mlakonje i diskutabilnog opredeljenja.:D

Daleko bilo da imam taj problem,al da kao pre kampujem sa drugaricama i spavamo po planinarskim domovima i svakojakim stracarama zbijeni i mokri i gladni ne bi ona sigurno razumela.Uvek popijemo i pice i oki su i sa mojom i druzimo celi dan i shvata da smo mi vezani na neki nacin.
Pa bilo je slucajeva kad se one kresale pored mene skoro a i ja imao posetu kad svi zaspu u satoru itd..posle pricamo o tome i smejemo se koji smo ludaci.
Tog tipa i razumem borio se za nju,trudio se da je promeni ,ima zena takvih al veruj da nije kvarna ne bi bila takva,,,ta ga varala gde stigla ;)

Eh sad pricate da se svaki treći muškarac ponaša kao kobac :D

Pa sta ce da joj radi kada je prvi put vidi a ona zgodna, lepa i privlacna,pa naravno da ce da je "capne" na obostrano zadovoljstvo koja zena ne voli pravog muskarca.

Za prijatelje zene uglavnom biraju mlakonje i diskutabilnog opredeljenja.:D
Pišem o određenim okruženjima.

I moji prijatelji nisu mlakonje i diskutabilnog opredeljenja, molim lepo.

Koji je vaš savet?
Nadji muskarca koji ne zeli da te yebe pa se druzis s njim lepo. Ne razumem sto je to tolika dilema? Ili hoces da kazes da bi svaki da te?

Koji je vaš savet?
Nemam savet
Pametna si zena i sama mozes da shvatis ko se pali na tebe.

Nije tacno npr da samo sa gejevima zene mogu da se druze
ali nije to lako procitati kao sto vidis...
Ako se ti ponasas normalno i ljubazno a druga strana pogresi
okreni se i idi dalje
Nisi jedina koja ima taj problem mnoge se zale na isto
Jbg muskarci cesto ne umeju da prepoznaju signale

ili su macho testosteronske zivotinje...
tako je kako je.

Nadji muskarca koji ne zeli da te yebe pa se druzis s njim lepo. Ne razumem sto je to tolika dilema? Ili hoces da kazes da bi svaki da te?

Kako se nalaze takvi muškarci koji ne žele?
Imam ja par kolega sa kojima mogu lepo da popričam, ali ljudi imaju svoje porodice, baš će sad da izlaze ponekad sa mnom.

Inače, bilo mi je kul u ovim protestima što sam našla društvo! Naime, studentarija je super za te stvari. Mladi su, ni sa kim se posebno ne družim već sa svima izađem, muzika, priča o politici, extra stvar ! Samo, kad prođu ove blokade šta onda :)

Back