Muslimani nasrću na srpsku decu

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.366
Srebrenica: Osuda hajke na srpsku djecu

Na Svetosavskoj akademiji u Srebrenici odbačene su insinuacije i orkestrirani napadi i hajka lokalnih bošnjačkih političara, putem društvenih mreža i nekih medija, na srpsku djecu iz srebreničke osnovne škole zbog obilježavanja školske slave Svetog Save.

Bošnjački političari i njihovi sljedbenici srpsku djecu nazvali su fašistima i optužili da veličaju zločince, genocid te za diskriminaciju i zastrašivanje.

- Ovakva hajka na djecu je nedopustiva po svim konvencijama o dječijim pravima, iznesene tvrdnje su netačne i to je već postala njihova uobičajena mantra koju stalno ponavljaju da bi skrenuli pažnju na sebe i dali značaj nekim svojim zamislima i namjerama - rekao je protojerej Aleksandar Mlađenović sinoć na Svetosavskoj akademiji.

On je dodao da je do ovog došlo zbog objavljene fotografije na društvenim mrežama na kojoj se nalaze učenici ove škole, uglavnom članovi Srpskog kulturno-umjetničkog društva "Sveti despot Stefan Lazarević", u kabinetu pravoslavne vjeronauke odjeveni u tradicionalne srpske narodne nošnje i drže uzdignuta tri prsta onako kako se vijekovima krste pravoslavni hrišćani što nekima očito smeta.

Mlađenović je pojasnio da je na fotografiji u pozadini srpska zastava- trobojka iznad koje piše "braća četnici".

On je ocijenio da je orkestrirani napad na srpsku djecu posljedica nepoznavanja ili stalnog nastojanja nekih bošnjačkih predstavnika da falsifikuju istoriju i u tim zlim namjerama četnike nazivaju fašistima iako su se oni u svim ratovima borili za oslobođenje srpskog i drugih južnoslovenskih naroda od okupatora i protiv fašista.

- Četnici pod vođstvom Dragoljuba Mihailovića spasili su srpski narod od istrebljenja koje su činili fašisti i njihove sluge ustaše, odnosno preci ovih koji danas četnike nazivaju fašistima. To je istorijska istina koja se ne može mijenjati - istakao je Mlađenović.

On je naveo da je Mihailović za zasluge u borbi protiv fašizma odlikovan najvećim priznanjima savezničkih zemalja Francuske i SAD, kojim su ga odlikovali tadašnji predsjednici tih država Šarl de Gol i Hari Truman.

- Oni se prave da to ne znaju i hoće da mijenjaju istorijske činjenice radi svojih interesa i da bi sprali ljagu sa dijela svoje prošlosti. Poručujemo onima koji se deklarativno zalažu za ljudska prava i razne civilizacijske vrijednosti neka prvo nauče da se ne vrši hajka na maloljetnu djecu - poručio je Mlađenović.

On je dodao da se smatra da su djeca u svim kulturama svijeta svetinja, ali izgleda da to ne važi za sve.

- Žao nam je što moramo učiti čitav jedan političko-vjersko-medijski konglomerat huškača i hajkača tome da se u djecu ne dira. Kažu, tamo gdje se spaljuju knjige, uskoro će i ljudi - rekao je Mlađenović.

On je dodao da se tako može reći i da "ko digne medije na djecu, traži opravdanje za svoja sutrašnja nedjela prema njima.

- Mi stojimo iza svoje djece i iza svega što rade i što su uradili. Ponosni smo na njih i danas, kao što smo uvijek i bili. Dajemo im punu podršku i svu ljubav što imamo i želimo im da, iskusivši vaše ujede, ne prestanu svjedočiti svoju vjeru, kulturu i tradiciju i da ne prestanu vjerovati da je suživot, ipak, moguć - naglasio je Mlađenović.

Predsjednik srebreničkog SDS-a Momčilo Cvjetinović pozvao je bivše i sadašnje lokalne bošnjačke funkcionere da se uzdrže od neosnovanih napada i crtanja meta na maloljetnicima.

On je rekao da je za svaku je ljudsku i moralnu osudu pretvaranje mržnje u osnovu kulture i političke borbe najznačajnijih bošnjačkih prvaka u Srebrenici.

- Srbi s ponosom obilježavaju i slave svoje događaje i ličnosti iz duge tradicije. Oni koji nemaju istoriju i tradiciju ili je ne poznaju jer su je napustili, razvijaju mržnju prema svemu što ne pripada ličnom i kolektivnom pamćenju. Zaborav se ne može liječiti bježanjem od prošlosti i napadima na sve izvan sebe - rekao je Cvjetinović.

Prema njegovim riječima, "sljepilo prema komšijskoj, `tuđoj` djeci, bez obzira što su zaštićena svim zakonima i konvencijama, jeste patološka manjkavost kolektiviteta".

Cvjetinović je upitao "zašto se baš izlivi bezobzirnosti i umobolnosti ispoljavaju uz Božić, Savindan, Petrovdan, Vaskrs, Trojčindan i druge hrišćanske pravoslavne praznike"?

On je ukazao da se varaju oni koji misle da je srpsko pamćenje kratko.

- Sjetimo se Drugog svjetskog i posljednjeg rata. Umjesto osuda zločina počinjenih nad Srbima, proizvedena je navodna velikosrpska agresija. Sada u miru treba tražiti nove izvore i načine napada. Opet je najlakše, za iskvaren razum, trovati i gaditi na najveće srpske praznike - upozorio je Cvjetinović.

Prema njegovoj ocjeni, bošnjački političari bi da srpsku djecu pretvore u sluge i smatraju da ih treba natjerati, prema njihovom kolektivnom iskustvu, da zaborave da su Srbi, da se odreknu Svetog Save, svojih junaka i da unište etnografsko i folklorno nasljeđe.

- Takva osnova za bosanskohercegovačko društvo Srbima nikada neće prihvatljiva - poručio je Cvjetinović.

Pod uticajem lokalnih političara danas je grupa od pedesetak roditelja bošnjačke djece, među kojima i onih čija djeca ne pohađaju školu, protestovalo ispred škole ne dozvolivši bošnjačkoj djeci da prisustvuju prvom času.

Nakon toga djeca su se uključila u nastavni proces, a roditelji su predali spisak zahtjeva rukovodstvu škole, tražeći da oni budu riješeni za sedam dana.

Predstavnik roditelja bošnjačke djece Mirnes Zahirović rekao je da roditelji traže objašnjenje zbog incidenta u školi, da se protive navodnoj diskriminaciji i traže da se normalizuje rad savjeta roditelja i razgovara sa rukovodstvom škole i drugim nadležnim za obrazovni sistem.

Srebrenički imam Damir Peštalić rekao je da su predali zahtjeve direktoru škole i da očekuju razgovor s ciljem da se unaprijedi rad škole, da se problemi rješavaju na legalan način i da sva djeca imaju jednak tretman u školi.

Direktor "Prve osnovne škole Srebrenica" Dragi Јovanović rekao je da ne može komentarisati zahtjeve jer još nije analizirao šta je sve navedeno u dopisu koji mu je predat.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=367884
 
https://www.espreso.rs/svet/bosna/5...a-obelezja-a-potom-se-pohvalili-na-instagramu

DECA VELIČAJU ČETNIKE U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREBRENICI: Pokazali četnička obeležja, a potom se pohvalili na INSTAGRAMU

1580361802400.png

Svi su bili u šoku, Foto: Printscreen

28.01.2020. 07:11h

Sramotne scene zabeležene su danas tokom proslave krsne slave Svetog Save u osnovnoj školi u Srebrenici. Tokom proslave, u učionici pravoslavne veronauke, devetoro dečaka sa četničkim obeležjima se "pohvalilo" na društvenim mrežama.

Iz tog razloga, prema saopštenju Medžlisa Islamske zajednice Srebrenica, deca srebreničkih imama nisu išla u školu, niti su prisustvovala svečanosti.



- Diskriminacija je neprihvatljiva po bilo kojoj osnovi, a pogotovo na nacionalnoj i verskoj osnovi. Stoga naša deca neće biti prisutna na današnjim svečanostima, a na ostalim roditeljima je da odaberu hoće li im deca ići na današnji i slične događaje-poruka je srebreničkih imama, čija deca pohađaju Prvu osnovnu školu u Srebrenici.


Kako je svečanost protekla možete videti na priloženoj fotografiji sa današnje proslave u osnovnoj školi, iz učionice pravoslavne veronauke, objavljenoj na društvenim mrežama.

708285_cetnici_ff.jpg


Tim povodom oglasio se glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Srebrenici Damir Peštalić:


- Upravo zbog ovakvih i sličnih nastupa koji se ponavljaju godinama upozoravali smo na sve veću popularnost veličanja zločinaca i vređanja žrtava genocida. Nemoguće je da direktor, pedagog i psiholog škole ne prate šta učenici rade po društvenim mrežama - poručio je Peštalić za Preporod.info.


On je izrazio svoju zabrinutost za ovakvo ponašanje koja plaše bošnjačku decu u Srebrenici.


- Pozivamo nadležne institucije da spreče i kazne odgovorne za današnji incident u školi u Srebrenici, kojima se veličaju oni koji su počinili genocid u Srebrenici- kazao je glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Srebrenica.


- Nama je žao da direktor škole i ostali zaposleni ignorišu činjenicu da je većina naše dece u školi, a da naša deca, ni na koji način nisu u nacionalnom ili verskom smislu prezentirana. Mi nemamo ništa protiv toga da se obeležava Dan škole, ali to treba da bude datum koji svima odgovara i koji je neutralan, a ne da se samo veže za srpski narod i srpske svece - poručili su iz MIZ Srebrenica.
 
Posle se cude sto ih Broz onoliko poubija.
Остали који се нису по наређењу свог врховног команданта Краља Петра Другог Карађорђевића прикључили партизанима, били су у затворима, радили су као робијаши на уклањању рушевина и као грађевински радници и када су бивали ослобађани, враћали су се у своја села као слободни људи.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Maло их је убијао, само оне који су окрвавили руке. Остали који се нису по наређењу свог врховног команданта Краља Петра Другог Карађорђевића прикључили партизанима, били су у затворима, радили су као робијаши на уклањању рушевина и као грађевински радници и када су бивали ослобађани, враћали су се у своја села као слободни људи.
...evo jedan koji je preživio rat bošnjo nacista...https://www.youtube.com/watch?v=sARJ9YpkvJ0
 
https://www.espreso.rs/svet/bosna/5...a-obelezja-a-potom-se-pohvalili-na-instagramu

DECA VELIČAJU ČETNIKE U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREBRENICI: Pokazali četnička obeležja, a potom se pohvalili na INSTAGRAMU

Pogledajte prilog 643016
Svi su bili u šoku, Foto: Printscreen

28.01.2020. 07:11h

Sramotne scene zabeležene su danas tokom proslave krsne slave Svetog Save u osnovnoj školi u Srebrenici. Tokom proslave, u učionici pravoslavne veronauke, devetoro dečaka sa četničkim obeležjima se "pohvalilo" na društvenim mrežama.

Iz tog razloga, prema saopštenju Medžlisa Islamske zajednice Srebrenica, deca srebreničkih imama nisu išla u školu, niti su prisustvovala svečanosti.



- Diskriminacija je neprihvatljiva po bilo kojoj osnovi, a pogotovo na nacionalnoj i verskoj osnovi. Stoga naša deca neće biti prisutna na današnjim svečanostima, a na ostalim roditeljima je da odaberu hoće li im deca ići na današnji i slične događaje-poruka je srebreničkih imama, čija deca pohađaju Prvu osnovnu školu u Srebrenici.


Kako je svečanost protekla možete videti na priloženoj fotografiji sa današnje proslave u osnovnoj školi, iz učionice pravoslavne veronauke, objavljenoj na društvenim mrežama.

708285_cetnici_ff.jpg


Tim povodom oglasio se glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Srebrenici Damir Peštalić:


- Upravo zbog ovakvih i sličnih nastupa koji se ponavljaju godinama upozoravali smo na sve veću popularnost veličanja zločinaca i vređanja žrtava genocida. Nemoguće je da direktor, pedagog i psiholog škole ne prate šta učenici rade po društvenim mrežama - poručio je Peštalić za Preporod.info.


On je izrazio svoju zabrinutost za ovakvo ponašanje koja plaše bošnjačku decu u Srebrenici.


- Pozivamo nadležne institucije da spreče i kazne odgovorne za današnji incident u školi u Srebrenici, kojima se veličaju oni koji su počinili genocid u Srebrenici- kazao je glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Srebrenica.


- Nama je žao da direktor škole i ostali zaposleni ignorišu činjenicu da je većina naše dece u školi, a da naša deca, ni na koji način nisu u nacionalnom ili verskom smislu prezentirana. Mi nemamo ništa protiv toga da se obeležava Dan škole, ali to treba da bude datum koji svima odgovara i koji je neutralan, a ne da se samo veže za srpski narod i srpske svece - poručili su iz MIZ Srebrenica.
U cemu je problem?.
Ovde nema nikakvih "Cetnickih obelezja".
Pa i da ih ima pa sta onda i cetnici su Srbi.
Znaci Srbi vole Srbe, sta je tu sporno?
 
Не, то није историјска истина, већ је то лаж, а која се протура од деведесетих наовамо. У архивама постоје јасни докази о сарадњи четника и усташа.


Pogledajte prilog 643020

Pogledajte prilog 643019

Kopmšo mani nas tih komunističkih foto montaža

Četnici su istorijski pojam stariji od WWII i njima se uveliko duguje formiranje Jugoslavije ,,, znaš gde bi se Tito baškario da nije bilo četnika više od decenije na početku prošlog veka ... skončao bi negde u nekom ćumezu od radničkog stana , a ne u Belom dvoru .
 
Kopmšo mani nas tih komunističkih foto montaža (...)
Је ли и ово комунистичка фото монтажа?

1580368523700.png







Колевка у коjoj је на 30 км од Теразија од стране припадника ЈВуО заклана беба, фотографија са суђења Дражи Михаиловићу:

1580368606500.png


Да ли је и то фотомонтажа, "Ростова"?
 
U cemu je problem?.
Ovde nema nikakvih "Cetnickih obelezja".
Pa i da ih ima pa sta onda i cetnici su Srbi.
Znaci Srbi vole Srbe, sta je tu sporno?
Juggend
image-placeholder-title.webp


Da bi razumeli sliku, morate da ne budete srbin.
Znaci 90% nemacke mladezi je 1939 bilo u Juggend kampovima koji su bili vise nalik mladim istrazivacima i planinarima, nego nalik politickim skolama SFRJ na koje su isli uglavnom devojcice i neki cudni decaci...

Mladi srbin je dobro dete samo ako kopira sve gluposti svog roditelja, ili svojih roditelja...
U glavi sta misli, sta vidi i sta nazire, totalno je nebitno roditeljima, ako nije mala kopija i to bas tih benastih detalja...
Propala mastarenja, cesto su deo tih detalja, pa otac pobegulja usmerava dete da mu bude junacina u simbolima , naglaseno cetnik da ne bi bilo sumnje da je patriota...

Pa kad bi brada, noz i redenici bili dokaz za patriotizam, Srbija bi bila nepokoriva, a ono trt, pokore je uz dva potpisa ko god bio na vlasti......pare su jaca himna od Boze pravde...
 
Је ли и ово комунистичка фото монтажа?

Pogledajte prilog 643051






Колевка у коjoj је на 30 км од Теразија од стране припадника ЈВуО заклана беба, фотографија са суђења Дражи Михаиловићу:

Pogledajte prilog 643052

Да ли је и то фотомонтажа, "Ростова"?

Kakve to veze ima sa četništvom?

Ko ti garantuje da croato partiznaština nije odradila pripremu ... ceo taj rat je bio jedna podmukla igra croato nacista obučenih što u partizanske , što u ustaške uniforme da bi se okrenuli Srbe na Srbe , što evo pokušavaju zadnjih 30 godina ponovo

U ovom slučaju četnici su naneli zlo Srbima , a ne muslimanima i niko nije bio muslimae po ušima da za vreme WWII jurišaju da kolju Srbe , pa kad su sporadično dobili po njušci kmeče ceo vek , isti slučaj i u prošlom ratu.

Cilj satanizacije i zatiranja četništva je ubijanje ideje o odbrani Srba i ako to nestane ,onda ostaje mali jadni pojedinac koji će morati da radi za parazite oko sebe hrvate i tzv bošnjake dok ne izumre , a oni ne postanu germani ili već šta su im namenili


Zato mani nas te tvoje podle propagande , znamo šta je cilj i zapamti svoje međusobne zločine i probleme rešavamo međusobno , mi Srbi, na naš način , nećeš nam ih ti ni rešavati ni ukazivati . Jasno?

Koliko puta treba da ponovim boldovano, da bi shvatio? Mogu i 100 puta
 
Ако су деца сребреничка, треба да знају да није културно истицати нешто што знамо да смета комшијама. Бошњаци доживљавају четнике као сопствене крволоке, не морамо им терати инат на овакав начин. Ипак се ваљда та деца друже у школи, и ван школе.
Зарад истине, да није било четника у том крају у 2св. рату, не би било ни Срба.
 
(...)

Ko ti garantuje da croato partiznaština nije odradila pripremu (..)
"croato partiznaštinе" није било на 30 км од Теразија децембра 1943 када су од стране четника војводе Зеке Дрењанина из Обреновца, иначе легализованог код Немаца, поклана деца коју видиш на слици, па и беба у колевци, а после наредбе Драже Михаиловића издатом Авалском корпусу ЈВуО да "очисти подавалска села од симпатизера комуниста".
Али тебе наравно Србијанска деца не занимају.
 
Poslednja izmena:
"Salih Brkić poslao otvoreno pismo OHR-u i OSCE-u povodom sramotnih dešavanja u Srebrenici
jan 29, 2020

Posljednih dana javnost je uznemirana dešavanjima u Srebrenici gdje u učionici Prve osnovne škole u Srebrenici devetero učenika veliča četnike.


Poznati novinar Salih Brkić oglasio se na svom facebook profilu povodom sramotnih dešavanja u Srebrenici.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

Otvoreno pismo OHR-u i OESCE-u

ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI SREBRENICI ?

Oglašavanje četničkih pionira uz obilježavanje krsne slave Sveti Sava u Prvoj osnovnoj školi u Srebrenici, gdje su 75 odsto učenika Bošnjaci, samo je jos jedna slika u mozaiku veličanja zločina i negiranja genocida koji traje. Zato sam umoran od današnjih brojnih reakcija i “otvaranja istrage ” , a gorko me nasmijala izjava šefice OSCE-a za BiH Kathleen Kavalec da ce u četvrtak otici u Srebrenicu i da pošto su u pitanju djeca “treba umiriti tenzije, ovo nije trenutak da se to ispolitizira, moramo razumjeti šta se dogodilo, zaštio se to dogodilo”.

To reče šefica OSCE-a, a u sve se uplete i predsjednica RS Željka Cvijanović poručujući da se ” ne može osuđivati cijeli sistem obrazovanja na osnovu jedne fotografije … u kojem postoje predani i posvećeni ljudi koji se bave časnim poslom i da postoje institucije koje vode računa da se unapređuje vaspitni i obrazovni proces”. Ne znam predsjednice RS da li pratite procese na ustavnim sudovima oko prava na učenje maternjeg jezika i nacionalne grupe predmeta, koliko je bilo patnje u Konjević Polju i Vrbanjcima, šatora po snijegu i mećavi tokom protesta roditelja u Sarajevu ?

Ne znam Željka Cvijanović da li ste pogledali šta djeci poručuje sveštenik podržavajući post sa kokardama i šubarama “braće četnika”. Možda je i to samo jedna obična objava na FB,
kao i ona slika za Božić mladih u Bosanskom Petrovcu. Šta ste učinili nakon orgijanja maturanata i veličanja Srbije i srpstva ?


SVI KASNITE , A KARAVANE PROLAZE

Gospoda iz OHR-a, Vaši prethodnici, ali i Vi, gospođo Kavalec, uvijek kasnite, a karavane prolaze. Šta su OHR i cijela međunarodna zajednica učinili da zaustave gradnju inat-crkve na brdu iznad Memorijalnog centra Potočari, na samo desetak metara od velike masovne grobnice. Općina zabranila gradnju, ali Vlada RS to poništila i sada pitam – kome to zvone zvona sa inat-crkve iznad memorijala sa mezarima žrtava genocida ?

Što se ne ukloni križ sa starog grada iznad Srebrenice i to u gradu i općini gdje su do agresije i genocida Bošnjaci činili 75 odsto stanovništva, a sad se uz Božić, uz slavlje i piće, slale poruke podrške Srbima na Kosovu iz “srpske Srebrenice”.

Ili, kad su, haram im bilo, bacali svinjske otpatke na putu kraj Memorijalnog centra. Ili… Ima još mnogo za nabrojati, ali ostavljam za neku drugu priliku. Tužan, jer karavane prolaze, a reakcije izostaju.

MOJ ODGOVOR MLADOJ “BRAĆI ČETNICIMA”

Ako već, Zeljka Cvijanović, imate predane i posvećene ljude u obrazovnom sistemu, predlažem da organiziraju čas istorije ili povijesti i održe ga u dvorištu škole gdje je spomen-ploča sa podacima da su tu 12. aprila 1993. godine četnici ubili 74 djeteta i mladog čovjeka , a više od 100 ranili. I neka im pokažu sliku Seada Bekrića kojem su izbijene oči, a bio je njihov vršnjak, od mnogih i mlađi. I niko za stravični zločin nije kažnjen.

Sead Bekrić je slijep od četničkog zločina
, ali je završio fakultet i postao magistar nauka. On nikog ne vrijeđa i prijeti, on je u svoj svijet trajne tamne unio nauku i obrazovanje. Ali, to “braća četnici”, sigurno, nikada neće učiti u školi, vi ste dva daleko udaljena svijeta… Vi ćete se ponositi što su vaši stariji četnici izbili oči Seadu Bekriću i pobili i iskasapili mladost pred vašom školom…"
https://www.zasrebrenicu.ba/salih-b...u-povodom-sramotnih-desavanja-u-srebrenici.za
 
O нееее ево још једне теме о четницима и партизанима...
Видим обрисали сте пост са снимцима четника како седе са усташама. Бришите слободно. Да избришете архиве из Другог светског рата не можете. Да обришете са јутјуба не можете. Можете само овде да се иживљавате.
 
Ma gluposti glupaka....
Ako napadas cetnike, kod svojih stvaras balije, mudzose, nazovi ih kako hoces, a tako je i nastao Oric koji prvi pocini zlocine oko Srebrenice pa mu se besni srbi neustrucavanjem, a i neblokiranjem od strane onih razumnijih osvetise opet Srebrenicom...

Ako pametniji ne blokiraju, svaki narod ce biti krvolocan, osim mozda budisti na istoku ....
A posto svojski radite na blokiranju i zatiranju pametnijih, ne ocekujte da ce deca biti mirna kad porastu...
Ovo je vise zeza, ali treba reci da u Beogradskim skolama izbijaju tuce gde deca biju vrsnjake, koji ne zele da budu cetnici ili da hvalisu cetnike...
To tako pocinje, prvo poistovecivanje patriota i cetnika, pa posle poistovecivanje jednoumlja i patriotizma, i na kraju ciji je duzi postaje cija je kama krvavija...

Nije nista strasno , ali se mora to izbiti iz glave mladoj deci....ali tesko ce to biti posto srbin bio on komunista ili cetnik ili kapitalista ima isti narodni mentalitet, blagosh majci i ocu , isti tata ista majka.....pametan na oca pametan na majku, a roditelji ili tupavi ili ispranih mozgova ili frustracione osobe i poltroni....idealno da dete postane radikal, ne u politickom smislu...
 
Maло их је убијао, само оне који су окрвавили руке. Остали који се нису по наређењу свог врховног команданта Краља Петра Другог Карађорђевића прикључили партизанима, били су у затворима, радили су као робијаши на уклањању рушевина и као грађевински радници и када су бивали ослобађани, враћали су се у своја села као слободни људи.
Комшо одговарају ти дјеца Сребренице.
w873.jpg
 
Srbi su tolike budale, da radije pokazuju srpski simbol redenici sa mecima, nego da muslimanima donesu ofarbanih jaja za uskrs...nema veze sto ne slave...
Nema veze sto to nece uzeti kao verski simbol, i ne treba, nego kao jaja....a tako i treba...
Sa druge strane, nije to isto kao da im za djurdjevdan ili za bozic odnoses parce prasetine i tako iskazes postovanje sto ste komsije...
 
:D Сваки пут када неки Алахуекбер загалами на сав глас:"Алахуекбер", ја се трзнем и помислим ево ИСИС-а код нас и кажем :"жено понеси пушку!". Зато ми требамо свако својим путем да се не стресирамо без потребе.
 
Poslednja izmena:

Back
Top