dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
pa ja ne znam sta bih rekla na ovu temu..
imala sam puno drugova..i imam ih jos..
ja imala drugarski odnos prema njima, a onda kako su se okolnosti poklapale otkrivala da nam je odnos zaista prijateljski iskren, ali sa njihovom zadnjom namerom..ako shvatate o cemu pricam..
pre neki dan, drug sa kojim sam delila prostor ispod satora nedavno..spavala - vreca do vrece (i jesam naslutila neku bioenergiju na onom mestu, al sam mislila da mi se ucinilo samo) mi je na moj komentar u vezi prekida net konekcija(a bili na chatu) direktno odgovorio da je on konektovan stalno, a da sam ja ta koja se necka..
a sjajno smo pokaceni mentalno..identican smisao za humor..kad god mi je trebala pomoc, nisam ni morala da pitam - vec je bio tu..ma pored njega mi je relax potpuni..
i nije uopste neprivlacan..daleko od toga..ribe ga spopadaju..
al mislim..drug je drug..
i kad malo izanalizirah svoju drugarsku musku okolinu..cini mi se da bi se svi moji drugovi sa mnom druzili i malo drugacije, jos bliskije..samo kad ne bih ja drzala odnos na ovakvoj drug-drug distanci..i stalno ih vracala korak nazad kad predju granicu..
a mozda im to samo mars u necemu ne da mira,,ko zna..
rezime - moj je utisak, da drugove imam iskrene, ali da ne bi imali nista protiv da budemo jos bliskiji drugovi..ako razumete o cemu pisem..
e a onda nastavak..
ovih dana mi taj isti drug kaze da je upoznao devojku koja je ista ja..( verujem u to da svako od nas ima svog `dvojnika`)..
i da je `prepustio` svom dobrom drugu recima - ja vec imam svoju dive ..
juce kad mi je na chatu to ponovo spomenuo iskoristim priliku da mu postavim skakljivo pitanje..da li mi se ucinilo ili sam stvarno osetila onu bioenergiju, na onom mestu..

jesi - odgovorio mi je ..i zasuo me bujicom..
da sam mu zaista prijatelj, i to dobar, najbolji..ali da ne zna do kada cemo moci da budemo prijatelji..
e j.b.g..
Poslednja izmena:

, al sam mislila da mi se ucinilo samo) mi je na moj komentar u vezi prekida net konekcija(a bili na chatu) direktno odgovorio da je on konektovan stalno, a da sam ja ta koja se necka..
ako razumete o cemu pisem..