faraonn
Elita
- Poruka
- 20.147
D se naježiš.. koliko puta sam žene čula da kažu:
-Sama je kriva... (zbog toga i toga)
Faraonn misli da je silovanje atak na samu,- Prirodu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
D se naježiš.. koliko puta sam žene čula da kažu:
-Sama je kriva... (zbog toga i toga)
...od srca nema, nijedne smjernice ?
Srce daje samo jednu smernicu..često navodi i na stranputicu..
Bolje je slušati razum.....jednostavnije je i manje bolno...
"to ne bira razum nego srce.....
Džaba bili konji vrani po livadi razigrani .....
...... kad ja nisam s,onom koju volem ......."
(ne znam gde mi je apostrof na tastaturi)
Iracionalno je ono što nam opredeljuje u koju osobu ćemo se zaljubiti i voleti. Da, i navodi nas i na stranputicu. Postoje objašnjenja od strane psihologa kako se "branimo". Neko se projektuje, neko pribegava introjekciji, ..... srećni su oni koji sublimiraju
Najlakše je pobeći. "Beganova majka nikada ne plače", ali began nije heroj![]()
Uspavali smo se..?..
Jedno pitanje našim muškarcima: dal je istina da muškarci više vole svoje ljubavnice nego venčane žene?..![]()
Dilema oženjenog muškarca je dal da ide u šetnju i da gleda ono što ne može da hebe ili da ostane kod kuće i hebe ono što ne može da gleda.Pa ti sad izvuci zaključak za tvoje pitanje.
![]()
Znao sam da ćeš se nasankati na moju provokaciju.
Treba da znaš da pravi muškarac jednako voli i ženu i ljubavnicu, jer ako je oženjen u svojoj ženi ima ljubavnicu a ako nije onda u ljubavnici ima ženu.Ako to nije slučaj onda se kloni takvih muškaraca jer sigurno nisu pravi.
![]()
Dobro..šta ću kad volim da se sankam...
Ipak..šta ćemo sa onima koji pored svoje žene imaju ljubavnicu tj. neku drugu ženu..
..a priznaćeš da ni jedan muškarac nije cvećka, pogotovu ako su dugo u braku...
Šta je to što fali...možda osećaj zaljubljenosti?
Ja bih pre rekao da tu fali muškost a takođe i ženstvenost.
Čekaj..ali to je onda paradoks..za prave muškarce, one koji su oličenje muževnosti u vašem muškom svetu, važe oni koji
imaju ženu, koja u ničemu ne oskudeva tj. "ima sve"
od svog muža a pored nje tj. svoje žene ima sijaset drugih žena koje onda praktično šta?...opslužuje?..
..čemu to, koga muškarac ustvari voli...sebe možda?![]()
Uspavali smo se..?..
Jedno pitanje našim muškarcima: dal je istina da muškarci više vole svoje ljubavnice nego venčane žene?..![]()
...kad bi mu ta ljubavnica postala zena , vise bi volio taj 'muskarac' ljubavnicu2 i tako unedogled unesrecivao bi taj nesrecnik...i unesrecivace...
Faraonn je htio nesto reci ali , 'riječi lete' a zivotarenje ostaje...
- veoma nedidaktično ali , veoma praktično-
sad lagano kazes navali narode i uzivaj u pogledu![]()
A posle narode, pospremi malo sto, oću sve da se cakli...a ja odo na aerobik...![]()
ako je aerobik u pitanju,perem sude,brisem prasinu i ostalo po dogovoru
Ma neee..ti sad treba da kažeš kako ne smem nigde da idem dok ne operem veš...treba da kažeš da poštene žene ne idu na aerobik
nego trče uz i niz stepenice tj. iz sobe u sobu, brišu prašinu i usisavaju i tako održavaju lepu liniju...
I onda se svadjamo jer te ja zatim optužim da si šovinista..
Ko u pozorištu u kući...sećaš se te serije...![]()