MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:p..Šovinisti!!!..pa ova tema uskoro puni tri godine...:lol:
Pravimo feštu?...:manikir:

Nego šta! :D
Evo malo za zagrevavanje

Jubilee5x5.jpg

Ma oni bi to voleli, samo se foliraju..:lol:..
Uvek su feministkinje bolje prolazile od nas "samo žena"...:mrgreen:...
Nema ko da ih davi, gnjavi i ostalo..

:zcepanje:..al sam ga ukombinovala...

Naravno. One su i hranile i hrane muški šovinizam, a pri tom na našoj ženstvenosti zasnivaju koješta i profitiraju. Davno sam na ovoj temi napisala da smo mi žene nesložne. Od šezdesetih pa na ovamo bar tri feministička ataka smo baš mi, "samo žene" platile, a gospoda su na tome profitirala.
Eto, ovde dodjoše neke "silne muškarčine" i snadje ih pogibelj od nas "samo žena". Nisu uvideli osnovno - mi ih volimo i trebaju nam, ali
....

Mystic, dragi & mili, ovde ne polemišeš sa ŽŠ, nego samo sa ženama, nežnim, ali jakim delom čovečanstva. Ono drugo su extremi.
Mi, samo žene, ne ubijamo. Mi volimo i negujemo.
Dragi Bože, sa kim ti to ratuješ?!
Davno je rekao O. Vajld (iz svoje perspektive) da nas je lakše voleti nego objasniti :mrgreen:

Mystic, dragi & mili, ovde ne polemišeš sa ŽŠ, nego samo sa ženama, nežnim, ali jakim delom čovečanstva. Ono drugo su extremi.
Mi, samo žene, ne ubijamo. Mi volimo i negujemo.
Dragi Bože, sa kim ti to ratuješ?!
Davno je rekao O. Vajld (iz svoje perspektive) da nas je lakše voleti nego objasniti :mrgreen:

...sve ti ovo pristoji , draga Beogradjanko,
- pristoji i istina je osim Vajld_ovo 'potezanje', sta on mucenik zna o Zenama...pitam se zna li iko ista osim same one o sebi ...ovo o voljenju i objasnjavanju mioslim da je vajldovski jer onaj koji voli i ne treba da objasnjava jer cim zna o cemu se radi ,- ljubav je otisla a ...

...sve ti ovo pristoji , draga Beogradjanko,
- pristoji i istina je osim Vajld_ovo 'potezanje', sta on mucenik zna o Zenama...pitam se zna li iko ista osim same one o sebi ...ovo o voljenju i objasnjavanju mioslim da je vajldovski jer onaj koji voli i ne treba da objasnjava jer cim zna o cemu se radi ,- ljubav je otisla a ...

Vajld je mogao bez pristrasnosti, da ne kažem strasti, da gleda na žene ;), ali kako je imao filozofski pristup i prema umetnosti (ni nju treba objašnjavati, samo je voleti i uživati), ni ljubav nije "poštedeo". Zato sam napisala da je rekao o ženama iz svoje perspektive :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back