- Poruka
- 50.190
Aj neću da spominjem Nigrutina i ostale antiprotivne svemu normalnom na ovom svetu..
Al ću da vam pustim nešto lepo..

Al ću da vam pustim nešto lepo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..Šovinisti!!!..pa ova tema uskoro puni tri godine...
Pravimo feštu?...:manikir:
Pravimo feštu?...![]()
A ko da nam dodje? potukle smo ih![]()
A ko da nam dodje? potukle smo ih![]()
Pravimo feštu?...![]()
Ha, ha... nemojte biti toliko sigurne!![]()
Nansy...živi su, mrdaju...gle..pa kako je to moguće, nismo bile dovoljno ubedljive izgleda...
Treba se još naoružati.....
Barbi, sve smo odradile. Eto, malo izvire. Nismo mi ubice. Šta bi tek od njih bilo da smo feministkinje, a ne samo žene![]()
Ma oni bi to voleli, samo se foliraju....
Uvek su feministkinje bolje prolazile od nas "samo žena"......
Nema ko da ih davi, gnjavi i ostalo..
..al sam ga ukombinovala...
Mystic, dragi & mili, ovde ne polemišeš sa ŽŠ, nego samo sa ženama, nežnim, ali jakim delom čovečanstva. Ono drugo su extremi.
Mi, samo žene, ne ubijamo. Mi volimo i negujemo.
Dragi Bože, sa kim ti to ratuješ?!
Davno je rekao O. Vajld (iz svoje perspektive) da nas je lakše voleti nego objasniti![]()
...sve ti ovo pristoji , draga Beogradjanko,
- pristoji i istina je osim Vajld_ovo 'potezanje', sta on mucenik zna o Zenama...pitam se zna li iko ista osim same one o sebi ...ovo o voljenju i objasnjavanju mioslim da je vajldovski jer onaj koji voli i ne treba da objasnjava jer cim zna o cemu se radi ,- ljubav je otisla a ...
Vajld je mogao bez pristrasnosti, da ne kažem strasti, da gleda na žene, ali kako je imao filozofski pristup i prema umetnosti (ni nju treba objašnjavati, samo je voleti i uživati), ni ljubav nije "poštedeo". Zato sam napisala da je rekao o ženama iz svoje perspektive
![]()
Vajld je mogao bez pristrasnosti, da ne kažem strasti, da gleda na žene![]()
![]()
Dobro, dobro, šalio sam se![]()
Nema sad 'šalio sam se', gotovo ti je.
Već si se deklarisao u prethodnom postu ko si i šta si, ti mrski neprijatelju nas žena!
Nego, usput, šta kod vas ima da se gleda i vidi ako vas žena posmatra nepristrasno?![]()
![]()
punus glavus je najvaznija razlika!!!