MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... opet zakuvavš..., i sad opet moram da smišljam ceo dan za test br.2....

... nastradaće te ako se stvarno raspišem ... :D;)

~~~~~~~~

Jedno pitanje za ovu užasnu sliku šta je ovo: 1.Emancipacija ili 2.Šovinizam i ako je pod 1. čija je ili ako je pod 2. itd...

Prilozi

• Ohoo.jpg
    Ohoo.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 16
Hm... Rekla bih da se igraju doktora.
Ono: "Pokaži ti meni, pa ću ja tebi."

... hmmm... nijedan dobro... :D

... pa ajd dobro igraju se kao ..., ali ako Nam se sruši Muško samopouzdanje... nema potencije (već ste kao Mačke dobar deo muške populacije pretvorile u Miševe i Mišiće koji se zavukoše po raznim rupama, a onda kukate gde su te Muškarčine), nije lako muškarcima da se pokažu... jer Žene umišljaju svašta i idealizuju i ovo i ono, a muškarac joj pokaže Ono što ima i ona od Onog umišljenog idealnog nemože od razočarenja da utuvi u glavu ka onim Njegovim realnim i mogućim ... ;) ... tako od Miša nastaje Mišić ...

:D

Ma, čekaj, Mistični... Pogledala sam fotku ponovo... I videla da se ona... hm... smeje?
Njoj je, dakle, nešto smešno. He...he...
Njen šovinizam, ali i njena emancipacija.
On je Mišić, u pravom smislu te reči.
"Emancipovan" je koliko da dozvoli da mu ona zaviri u gaće.

:lol::lol::lol:
Jašta, tako i treba da bude.
Maca i Mišić. Maca lovi Miša. Maca pojela MIša.
E, baš lepo zvuči: onako, sočno feministički.

... jednom si rekla da si kantaur ... :D :D ... a postoji li mjautaur ? ... :D:D:D

... hmmm... i Ti nešto lepo zvučiš ... moguće je svašta pa i taj scenario, nego biće da sam ja staromodan iliti nemoderan, te mi je teško da zamislim takvu situaciju ... jednostavno bih se oduzeo ili podelio, a nikako sabrao ili pomnožio ... možda je ta fotografija nastala u Holivudu ?... :D

... nešto mi se mnogo koči ... , ;) ,mislim na internet ... nevredi ovako ... :(

... jednom si rekla da si kantaur ... :D :D ... a postoji li mjautaur ? ... :D:D:D

... hmmm... i Ti nešto lepo zvučiš ... moguće je svašta pa i taj scenario, nego biće da sam ja staromodan iliti nemoderan, te mi je teško da zamislim takvu situaciju ... jednostavno bih se oduzeo ili podelio, a nikako sabrao ili pomnožio ... možda je ta fotografija nastala u Holivudu ?... :D

... nešto mi se mnogo koči ... , ;) ,mislim na internet ... nevredi ovako ... :(
:lol:
Pa, ja sam od jutros Mačkica, a ne Borac - zato "lepo" zvučim.
Danas sam vrlo ženstveno raspoložena. No, tako obično biva prepodne, a uveče se pretvaram u feministkinju, tj. Borčicu.
Interesantno: ovdašnji forumaši više vole Mačkice, a forumašice Borčice.
I to je neki šovinizam.

A Internet mi je potpuno pobrljavio, i od sinoć mi puca veza na svakih par minuta.

Muškarac gleda daleko globalnije vi samo na lokalu.

E, ništa te sad nisam razumela.
Šta je "globalnije"? Žena kao GLOBALNO biće?
A mi - kažeš - gledamo "lokalno"...
Muškarci su dalekovidi, žene kratkovide?
Ccccc...

Lepo ja rekoh pre nekih 10 strana: isto mi, muškarci i žene, razmišljamo. Razlike su samo u nijansama.
Ispade da živim u zabludi, sudeći po nekim muškim uzorcima.

... opet zakuvavš..., i sad opet moram da smišljam ceo dan za test br.2....

... nastradaće te ako se stvarno raspišem ... :D;)

~~~~~~~~

Jedno pitanje za ovu užasnu sliku šta je ovo: 1.Emancipacija ili 2.Šovinizam i ako je pod 1. čija je ili ako je pod 2. itd...

Bas simpaticna slicica...ona nesto trazi a on se stidi...
Pitanje je ..sto se stidi?
Dobro izgleda,misici su tu,nema razloga da se femka...:D
PS.lepo si to smislio..8-)

.....

Bas simpaticna slicica...ona nesto trazi a on se stidi...
Pitanje je ..sto se stidi?
Dobro izgleda,misici su tu,nema razloga da se femka...
PS.lepo si to smislio..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
... pa sad stvarno nemam komentar ... , jer ona kao ne zna sta trazi (ili tolka je Dama da ne zna sta ima u muskim gaćama), ona je veverica ... jel' ?? ... ihhh... I kakve veze ima izgled muskarca, Dame su romantične...a , ne erotične ... ;)

... zakuva pa pobegne ...ccc... ne !

... zaprži ... ;). .. bmt

... jest, ma nemoj ... ko o čemu, Komunisti o Marksizmu i o nemačkoj klasičnoj ideologiji ... i pitaj ga o mišljenju prema ženama ... :(

(ti ćeš meni: ... muški princip-ženski princip, muški princip-ženski princip, ... ccc..) ;)

kanda se nismo razumjeli?
pa ja gospodina N., "skribomana u zadnjem stadiju sifilisa", upravo zbog toga prestadoh da citam - znas ono "zenina je dusa tanka skrama nad burnom...something...dubinom (valjda) muskarceve duse...ona sluti njegovu snagu, ali je ne razumije..." tako nekako, ne sjecam se tocno (Zaratustra...)

sta se oma vrijedjas, samo si me "malko" na gospodina N. podsjetio - nisam ocekivala ovakav napad "gordosti" od tebe zbog sitnica, ali dobro.

edit, elem: sad vidjeh - nisi ti u pitanju Mr.Predvidljivo Misticni vec Santa - sta se onda koji andrak strecas?

Auuh, vidim svašta sam ja propustila ...
Imam dva pitanja, ukoliko mi autor posta sa attachmentom dozvoli i ne optuži me ponovo za nepraćenje postova. :-D
1. Zbog čega sliku smatra užasnom
2. Ako su Dame ... " ...romantične...a , ne erotične ...", onda je ovo na slici - Žena ? Ista ona koja se ne petlja u muške poslove, aktivnosti i zanimacije ... i ona iz priče sa kupusom i grožđem ? :wink:

... i jedan moguć odgovor.
" ... Zeni nikada ne morate da se pravdate ili objasnjavate zbog jutarnje erekcije, valja sto cesce i pokazivati taj problem i Zena ce vam ga u vecini slucajeva resiti..."
... možda je na slici stvarno žena koja je krenula da "rešava problem". Ili da ga spreči, dok se još nije pojavio ... :lol:

E, ništa te sad nisam razumela.
Šta je "globalnije"? Žena kao GLOBALNO biće?
A mi - kažeš - gledamo "lokalno"...
Muškarci su dalekovidi, žene kratkovide?
Ccccc...

Lepo ja rekoh pre nekih 10 strana: isto mi, muškarci i žene, razmišljamo. Razlike su samo u nijansama.
Ispade da živim u zabludi, sudeći po nekim muškim uzorcima.
Samo ti ovde nabrajaj ženske dužnosti i uživaj u istim.
Od muškarca zavisi gde će se naći kuća u kojoj će domaćica da mesi uštipke.
Pitaš li sebe zašto mesiš baš na ovom brdu?

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5480413&postcount=530

- Zenu treba sto vise ljubiti, grliti i maziti / Dami to nikako ne radite, poljubite j eventualno u ruku, ako Vam ikada pruzi...
Obično neljubljene ovako pišu
- Zeni narucite pivo, vino ili spricer (u zavisosti sta pije) posle slanog i pikantnog rostilja ili nekog jakog krkanluka / Dama nikad i ne jede, ona vam ustvari pravi samo drustvo nekim salatama, desertima i sokicima...
Ravnopravnost polova za koju se žene zalažu sastoji se ne samo u pravima već i u obavezama. Naruči ti meni jedno prasence i sokić od šljive, da vidiš šta umem...
- Zena je veoma prijatno, meko i divno stvorenje, gotov bozanski dar kojem smo zahvalni.
Ja sam u drugom razredu osnovne škole uhvatio drugaricu i bacio na pod jer mi je ukrala gumicu. Tom prilikom sam zaključio da uopšte niste mekane nego samo jače vrištite. Mi muškarci imamo dublji glas zbog testosterona pa ne možemo da izvlačimo visoko C
E, ja sam po ovom testu ŽENA.
Ostale učesnice su odbile da budu žene; više im je odgovaralo da budu dame.
Posle, kada sam skrenula pažnju na neke prednosti, složile su se sa mnom.

Skratih priču jer si prepisala neku lezilebovićku a ja nemam vremena toliko...
Samo šonja može da povladjuje onolikim stavkama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back