MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obično neljubljene ovako pišu

Ravnopravnost polova za koju se žene zalažu sastoji se ne samo u pravima već i u obavezama. Naruči ti meni jedno prasence i sokić od šljive, da vidiš šta umem...

Ja sam u drugom razredu osnovne škole uhvatio drugaricu i bacio na pod jer mi je ukrala gumicu. Tom prilikom sam zaključio da uopšte niste mekane nego samo jače vrištite. Mi muškarci imamo dublji glas zbog testosterona pa ne možemo da izvlačimo visoko C

Skratih priču jer si prepisala neku lezilebovićku a ja nemam vremena toliko...
Samo šonja može da povladjuje onolikim stavkama...

Cccc... Nisi pažljivo čitao, Deda Mraze... Skrenuo si sa staze.
Tekst je napisao jedan muškarac - MIstični, a ja sam ga komentarisala.
Ko, bre, neljubljen?
Ljubljena sam svakodnevno.8-)

Loš ti je zaključak apropo ženske mekoće. Možda si zaboravio koliko žene mogu biti mekane...:D Deda Mraze, podseti se malo. Ne valja za testosteron da se mnogo nagomilava.

Zašto braniš lopova? Jel to lepo?
I kad si to kao u pravu što ne kažeš po koju za ostalo?

Јеси ли изградио озбиљну каријеру, или ти је млаћење лопова остало само хоби?
За које остало...:lol:
извини али не могу од смеха да проговорим...:lol:

kanda se nismo razumjeli?
pa ja gospodina N., "skribomana u zadnjem stadiju sifilisa", upravo zbog toga prestadoh da citam - znas ono "zenina je dusa tanka skrama nad burnom...something...dubinom (valjda) muskarceve duse...ona sluti njegovu snagu, ali je ne razumije..." tako nekako, ne sjecam se tocno (Zaratustra...)

sta se oma vrijedjas, samo si me "malko" na gospodina N. podsjetio - nisam ocekivala ovakav napad "gordosti" od tebe zbog sitnica, ali dobro.

edit, elem: sad vidjeh - nisi ti u pitanju Mr.Predvidljivo Misticni vec Santa - sta se onda koji andrak strecas?

Ih... pa zezamo se,a ti misliš da sam Ja ozbiljan do smrti ;) ... ali i one njegove izjave “...žena je nužno zlo bez koje se ne može...”, pa njegova svađa sa najboljim prijateljem Vagnerom koju je pretočio u čudnu knjigu ... pa svi ti njegovi filozofski stadijumi, lutanja i umni blud ... ti si ga spomenula, ja dodao malo...

... nego jel on dobio sifilis od Žene ili od Muškarca ?... :D, hehe

... pa kako ja mogu da se vređam od najdraže Partizanke ... :D:D:D

Auuh, vidim svašta sam ja propustila ...

Imam dva pitanja, ukoliko mi autor posta sa attachmentom dozvoli i ne optuži me ponovo za nepraćenje postova. :-D
1. Zbog čega sliku smatra užasnom
2. Ako su Dame ... " ...romantične...a , ne erotične ...", onda je ovo na slici - Žena ? Ista ona koja se ne petlja u muške poslove, aktivnosti i zanimacije ... i ona iz priče sa kupusom i grožđem ? :wink:

... i jedan moguć odgovor.

... možda je na slici stvarno žena koja je krenula da "rešava problem". Ili da ga spreči, dok se još nije pojavio ... :lol:

... ee dobro ...popravljaš se ;) ...sa svojim odgovorima. Ovaj put sam zadovoljniji :D:D... mislim odgovorom ;)

ma ... kasnim sa jednim obimnim projektom (ja sam u kancelariji) ... ima nekih rupa, nedostajućih podataka valjda ću ga zakrpiti i odbraniti, ... ;)

Обиман пројекат?
Онда не брини... Што је пројекат обимнији то је мања вероватноћа да ће неко пажљиво да га разматра...:wink: не воле људи да се замарају...

Обиман пројекат?
Онда не брини... Што је пројекат обимнији то је мања вероватноћа да ће неко пажљиво да га разматра...:wink: не воле људи да се замарају...

Kada bi samo znala koje picajzle ja imam za inspektore ... kupila bi mi najveću lupu ... :D:D:D he

... ee dobro ...popravljaš se ;) ...sa svojim odgovorima. Ovaj put sam zadovoljniji :D:D... mislim odgovorom ;)
Hm, ovo je zvučalo malo ... 8-) (da ne kažem šovinistički).
Lepo je što procenjuješ mene i moje odgovore, još lepše što si (barem odgovorom) zadovoljan ... pošto ja tvojim nisam. :?
Ali dobro, čitam da radiš neki projekat pa ti je oprošteno. :D

Devojke-sa-teme, setila sam vas se jutros kada je jedan mamlaz od 40-ak godina (ne da nije otvorio, pridržao već-) tresnuo vrata vremešnoj gospođi sa cegerom ispred nosa. Ako mislite da je to zbog toga što nije mlada i u godinama kada je "upotrebljiva" 8-), varate se jer se i meni to do sada nekoliko puta desilo.
Ili ja samo izgledam kao vremešna gospođa :lol:

Devojke-sa-teme, setila sam vas se jutros kada je jedan mamlaz od 40-ak godina (ne da nije otvorio, pridržao već-) tresnuo vrata vremešnoj gospođi sa cegerom ispred nosa. Ako mislite da je to zbog toga što nije mlada i u godinama kada je "upotrebljiva" 8-), varate se jer se i meni to do sada nekoliko puta desilo.
Ili ja samo izgledam kao vremešna gospođa :lol:

:shock: Ужас...

Ја ово нисам доживела ни од младића од 20... ако ми се икада деси сетићу се и ја тебе...;-)
Можда је младић заљубљен.. изгубљен... ко зна да ли примећује икога око себе..
Пардон... Мамлаз...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back