Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno pitanje za ovu užasnu sliku šta je ovo: 1.Emancipacija ili 2.Šovinizam i ako je pod 1. čija je ili ako je pod 2. itd...
Hm... Rekla bih da se igraju doktora.
Ono: "Pokaži ti meni, pa ću ja tebi."
Hm... Mistični, on se izvija samo GORNJIM delom tela.
A da je gotov - gotov je (šta god to značilo).
... samo Gornjim i može ... donji mu je zakačen sa njene strane, a ukočen sa njegove strane ......
Jašta, tako i treba da bude.
Maca i Mišić. Maca lovi Miša. Maca pojela MIša.
E, baš lepo zvuči: onako, sočno feministički.
... jednom si rekla da si kantaur ...![]()
... a postoji li mjautaur ? ...
... hmmm... i Ti nešto lepo zvučiš ... moguće je svašta pa i taj scenario, nego biće da sam ja staromodan iliti nemoderan, te mi je teško da zamislim takvu situaciju ... jednostavno bih se oduzeo ili podelio, a nikako sabrao ili pomnožio ... možda je ta fotografija nastala u Holivudu ?...
... nešto mi se mnogo koči ... ,,mislim na internet ... nevredi ovako ...
![]()
Ne postoji muški šovinizam koliko postoji ženski bezobrazluk.
Cvrc.
Dokaži, ako umeš i smeš.
Netačno. Tipično muško-šovinistički.
Cvrc.
Dokaži, ako umeš i smeš.
Netačno. Tipično muško-šovinistički.
Muškarac gleda daleko globalnije vi samo na lokalu.
... opet zakuvavš..., i sad opet moram da smišljam ceo dan za test br.2....
... nastradaće te ako se stvarno raspišem ...
~~~~~~~~
Jedno pitanje za ovu užasnu sliku šta je ovo: 1.Emancipacija ili 2.Šovinizam i ako je pod 1. čija je ili ako je pod 2. itd...
Muškarac gleda daleko globalnije vi samo na lokalu.
jbte "vratio" se Nietzche i gdje je nasao da sleti...
... jest, ma nemoj ... ko o čemu, Komunisti o Marksizmu i o nemačkoj klasičnoj ideologiji ... i pitaj ga o mišljenju prema ženama ...
(ti ćeš meni: ... muški princip-ženski princip, muški princip-ženski princip, ... ccc..)![]()
Imam dva pitanja, ukoliko mi autor posta sa attachmentom dozvoli i ne optuži me ponovo za nepraćenje postova. :-DJedno pitanje za ovu užasnu sliku šta je ovo: 1.Emancipacija ili 2.Šovinizam i ako je pod 1. čija je ili ako je pod 2. itd...
... možda je na slici stvarno žena koja je krenula da "rešava problem". Ili da ga spreči, dok se još nije pojavio ..." ... Zeni nikada ne morate da se pravdate ili objasnjavate zbog jutarnje erekcije, valja sto cesce i pokazivati taj problem i Zena ce vam ga u vecini slucajeva resiti..."
Samo ti ovde nabrajaj ženske dužnosti i uživaj u istim.E, ništa te sad nisam razumela.
Šta je "globalnije"? Žena kao GLOBALNO biće?
A mi - kažeš - gledamo "lokalno"...
Muškarci su dalekovidi, žene kratkovide?
Ccccc...
Lepo ja rekoh pre nekih 10 strana: isto mi, muškarci i žene, razmišljamo. Razlike su samo u nijansama.
Ispade da živim u zabludi, sudeći po nekim muškim uzorcima.
Obično neljubljene ovako pišu- Zenu treba sto vise ljubiti, grliti i maziti / Dami to nikako ne radite, poljubite j eventualno u ruku, ako Vam ikada pruzi...
Ravnopravnost polova za koju se žene zalažu sastoji se ne samo u pravima već i u obavezama. Naruči ti meni jedno prasence i sokić od šljive, da vidiš šta umem...- Zeni narucite pivo, vino ili spricer (u zavisosti sta pije) posle slanog i pikantnog rostilja ili nekog jakog krkanluka / Dama nikad i ne jede, ona vam ustvari pravi samo drustvo nekim salatama, desertima i sokicima...
Ja sam u drugom razredu osnovne škole uhvatio drugaricu i bacio na pod jer mi je ukrala gumicu. Tom prilikom sam zaključio da uopšte niste mekane nego samo jače vrištite. Mi muškarci imamo dublji glas zbog testosterona pa ne možemo da izvlačimo visoko C- Zena je veoma prijatno, meko i divno stvorenje, gotov bozanski dar kojem smo zahvalni.
E, ja sam po ovom testu ŽENA.
Ostale učesnice su odbile da budu žene; više im je odgovaralo da budu dame.
Posle, kada sam skrenula pažnju na neke prednosti, složile su se sa mnom.