MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, ovo je zvučalo malo ... 8-) (da ne kažem šovinistički).
Lepo je što procenjuješ mene i moje odgovore, još lepše što si (barem odgovorom) zadovoljan ... pošto ja tvojim nisam. :?
Ali dobro, čitam da radiš neki projekat pa ti je oprošteno. :D

Devojke-sa-teme, setila sam vas se jutros kada je jedan mamlaz od 40-ak godina (ne da nije otvorio, pridržao već-) tresnuo vrata vremešnoj gospođi sa cegerom ispred nosa. Ako mislite da je to zbog toga što nije mlada i u godinama kada je "upotrebljiva" 8-), varate se jer se i meni to do sada nekoliko puta desilo.
Ili ja samo izgledam kao vremešna gospođa :lol:

... ne laskaj mi toliko :D ..., jer moja ocena nije bezgrešna i subjektivna je, te nije izgrađena od čistog principa... :D:D:D... ja sam svestan svojih preterivanja u zezanju ...(izvinjavam se na tvom nezadovoljstvu, drugi put ću ti pokloniti više pažnje... )

Srdačan pozdrav

O, zdravo Elle77.:D

Meni se skoro dogodilo nešto sasvim suprotno (na nekoj temi sam to pisala): komšija mi je doneo buket cveća zato što sam mu osvežila dan. Čoveka skoro da i ne poznajem, jer sam se nedavno preselila u tu zgradu. Naime, izjavio je kako svakog dana čuje moj smeh i to mu se, kako reče, jako dopada. Ovde se, povodom moje priče, povela diskusija o njegovom postupku - da li je bio iskren, ili imao "skrivene namere". Naravno, većina se opredelila za ovo drugo, a ja ZNAM da je u pitanju ono prvo.

:shock: Ужас...

Ја ово нисам доживела ни од младића од 20... ако ми се икада деси сетићу се и ја тебе...;-)
Можда је младић заљубљен.. изгубљен... ко зна да ли примећује икога око себе..
Пардон... Мамлаз...:lol:
"Mladić" ... pardon, mamlaz :wink: (s pravom tako nazvan) je čovek srednjih godina koji je sa sinom ušao u prodavnicu gde sam se ja našla tačno iza umalo osakaćene gospođe.

Meni se to do sada dešavalo nebrojeno mnogo puta, čak i kad sam bila maltene devojčurak. Ne vole me, pa to ti je. 8-)

"Mladić" ... pardon, mamlaz :wink: (s pravom tako nazvan) je čovek srednjih godina koji je sa sinom ušao u prodavnicu gde sam se ja našla tačno iza umalo osakaćene gospođe.

Meni se to do sada dešavalo nebrojeno mnogo puta, čak i kad sam bila maltene devojčurak. Ne vole me, pa to ti je. 8-)

Онда је госпођа, ни крива ни дужна, због тебе страдала...:D

Hm... Možda grešiš.
Zar postoji ijedna žena kojoj se nešto slično nije desilo?
Elle77, takvi mamlazi i ne znaju šta je žena. Oni misle da žena, koja nosi cegere, odavno više nije žena. Žena je, za takve, samo "potrošna roba" - devojka sa duplerice. Dakle, takvi nisu ni zaslužili da te primete. Primećuju te oni, koji znaju da si žena i kad ideš u prodavnicu, na pijacu, kad se voziš gradskim saobraćajem, kad te boli glava, kad si mrzovoljna... uvek.

O, zdravo Elle77.:D

Meni se skoro dogodilo nešto sasvim suprotno (na nekoj temi sam to pisala): komšija mi je doneo buket cveća zato što sam mu osvežila dan. Čoveka skoro da i ne poznajem, jer sam se nedavno preselila u tu zgradu. Naime, izjavio je kako svakog dana čuje moj smeh i to mu se, kako reče, jako dopada. Ovde se, povodom moje priče, povela diskusija o njegovom postupku - da li je bio iskren, ili imao "skrivene namere". Naravno, većina se opredelila za ovo drugo, a ja ZNAM da je u pitanju ono prvo.
Ne kvari temu ... ovo nema veze sa šovinizmom :lol:
Znam, verujem i ja da takav čovek (sa takvim gestom) može biti iskren, samo što su ljudi danas zaboravili kako to izgleda kad je čovek jednostavan.

Hm... Možda grešiš.
Zar postoji ijedna žena kojoj se nešto slično nije desilo?
Elle77, takvi mamlazi i ne znaju šta je žena. Oni misle da žena, koja nosi cegere, odavno više nije žena. Žena je, za takve, samo "potrošna roba" - devojka sa duplerice. Dakle, takvi nisu ni zaslužili da te primete. Primećuju te oni, koji znaju da si žena i kad ideš u prodavnicu, na pijacu, kad se voziš gradskim saobraćajem, kad te boli glava, kad si mrzovoljna... uvek.
Ne treba da me primete, dovoljno je da ostanem bez slomljenog nosa :-D što mi se jednom umalo desilo. Mislim, bez preterivanja ...

Nažalost, primeti te svako kad imaš dekolte i usku garderobu. Pričam i iz sopstvenog iskustva jer se retko tako "upriličim". :lol: Razlika je očigledna.
:roll:

Ne treba da me primete, dovoljno je da ostanem bez slomljenog nosa :-D što mi se jednom umalo desilo. Mislim, bez preterivanja ...

Nažalost, primeti te svako kad imaš dekolte i usku garderobu. Pričam i iz sopstvenog iskustva jer se retko tako "upriličim". :lol: Razlika je očigledna.

:D:D:D
Primećujem tu "razliku". Ali, onda rade feromoni i ništa više. To nije to. Samo prvi impuls, iz koga može, ali i ne mora da se razvije uzajamno dopadanje.

Ne znam zašto, ali kako to da ženama nije bitno da li muškarac ima tesne pantalone i usku majcu? Muškarca primetimo i u širokoj jakni, tj. ne isključivo onda kad možemo da naslutimo bicepse i tricepse.

Хм.. Ја немам обичај да се тако уприличим, али су ми искуства сасвим супротна...
Обично се саплету или закуцају у неки стуб када потрче да ми придрже врата...
мени је жао њихових носева...:lol:

Primećujem tu "razliku". Ali, onda rade feromoni i ništa više. To nije to. Samo prvi impuls, iz koga može, ali i ne mora da se razvije uzajamno dopadanje.

Ne znam zašto, ali kako to da ženama nije bitno da li muškarac ima tesne pantalone i usku majcu? Muškarca primetimo i u širokoj jakni, tj. ne isključivo onda kad možemo da naslutimo bicepse i tricepse.

Грешиш Борац... Сети се харизме...

Cccc... Nisi pažljivo čitao, Deda Mraze... Skrenuo si sa staze.
Tekst je napisao jedan muškarac - MIstični, a ja sam ga komentarisala.
Ko, bre, neljubljen?
Ljubljena sam svakodnevno.8-)

Loš ti je zaključak apropo ženske mekoće. Možda si zaboravio koliko žene mogu biti mekane...:D Deda Mraze, podseti se malo. Ne valja za testosteron da se mnogo nagomilava.

Kako god hoćeš pa da ručamo...

Znam, samo konstatujem :wink:
I, ne osećam se ugroženo kad nisam primećena ... već paradoksalno, onda kad jesam. :roll: Takav osećaj mi izaziva ta vrsta "pažnje" izazvana parčetom krpe na sebi ili dva sloja maskare i ruža na licu ... Pričam najiskrenije ...

(Nekim) ženama su bitne neke druge stvari. :wink:
Ali, ćuti, i za žene imam svašta da kažem ... no bolje da ćutim. 8-) (o tome koje su to stvari)

... ne laskaj mi toliko :D ..., jer moja ocena nije bezgrešna i subjektivna je, te nije izgrađena od čistog principa... :D:D:D... ja sam svestan svojih preterivanja u zezanju ...(izvinjavam se na tvom nezadovoljstvu, drugi put ću ti pokloniti više pažnje... )

Srdačan pozdrav
Bez brige. Slobodan si da ne obraćaš pažnju na moje nezadovoljstvo.
:wink:

Znam, samo konstatujem :wink:
I, ne osećam se ugroženo kad nisam primećena ... već paradoksalno, onda kad jesam. :roll: Takav osećaj mi izaziva ta vrsta "pažnje" izazvana parčetom krpe na sebi ili dva sloja maskare i ruža na licu ... Pričam najiskrenije ...

(Nekim) ženama su bitne neke druge stvari. :wink:
Ali, ćuti, i za žene imam svašta da kažem ... no bolje da ćutim. 8-) (o tome koje su to stvari)
Kaži, kaži... :D
Pa, nijedna žena nije ista.

Borac, mislila sam na one žene koje traže hranitelje ... da se tako izrazim. ;) Te su sve iste. :| I primetiće muškarca kakvog traže makar bio uvijen u jučerašnje novine (iako ipak bude malo modernije "upakovan"). :D

Hm, Borac ... za životinje i ženska prava, pa u muškom rodu ... Slučajno ili namerno ? :wink:

Хм.. Ја немам обичај да се тако уприличим, али су ми искуства сасвим супротна...
Обично се саплету или закуцају у неки стуб када потрче да ми придрже врата...
мени је жао њихових носева...
... sa ili bez dekoltea ? :lol: Ako je bez onda si srećnica.
Dekolte glavu čuva ... o pameti ćemo sutra, kao što preporučuje Skarlet O'Hara.
:-D

Borac, mislila sam na one žene koje traže hranitelje ... da se tako izrazim. ;) Te su sve iste. :| I primetiće muškarca kakvog traže makar bio uvijen u jučerašnje novine (iako ipak bude malo modernije "upakovan"). :D

Hm, Borac ... za životinje i ženska prava, pa u muškom rodu ... Slučajno ili namerno ? :wink:

Slučajno. Kad sam se registrovala na forum, htela sam da uzmem nick "Shiva", ali ga je neko već zauzeo.
Ali, ovde me malo ko zove "Borac". Kad me bolje upoznaju, postajem "Borčica" ili "Mačkica" - zavisno od mojih komentara i trenutnog raspoloženja.

Takve žene, koje traže hranitelje, nisu zrele žene, već nesigurne devojčice. Na žalost, uvek se nađe hranilac koji: a) nasedne (jer muškarci mnogo vole male, kenjkave i krhke "devojčice", pošto se tada osećaju mačo), pa posle ispašta; b) zloupotrebi njenu nedoraslost, jer takva žena je često i "idealna žrtva".

... sa ili bez dekoltea ? :lol: Ako je bez onda si srećnica.
Dekolte glavu čuva ... o pameti ćemo sutra, kao što preporučuje Skarlet O'Hara.
:-D

Већ сам ти рекла негде у претходним порукама... да се не понављам...
Да. Јесам срећна... а то се ваљда и види на мом лицу... откуд знам...

О... уме и деколте да буде интересантан... што да не...
онда углавном само буље и не слушају те шта причаш...
има то и својих предности и својих мана...
Што је деколте дубљи то ти је потребан већи коефицијент интелигенције да би те озбиљно схватили...

Ма, све у свему...

Лепо је бити женско. ;-)

Slučajno. Kad sam se registrovala na forum, htela sam da uzmem nick "Shiva", ali ga je neko već zauzeo.
Ali, ovde me malo ko zove "Borac". Kad me bolje upoznaju, postajem "Borčica" ili "Mačkica" - zavisno od mojih komentara i trenutnog raspoloženja.

Takve žene, koje traže hranitelje, nisu zrele žene, već nesigurne devojčice. Na žalost, uvek se nađe hranilac koji: a) nasedne (jer muškarci mnogo vole male, kenjkave i krhke "devojčice", pošto se tada osećaju mačo), pa posle ispašta; b) zloupotrebi njenu nedoraslost, jer takva žena je često i "idealna žrtva".
Ja te zovem uvek drugačije :wink: Ako te oslovim. Ovo mi je onako palo na pamet.

A o devojčicama sa "posebnim potrebama" nećemo više, od tako lepih tema. I lepog društva, evo i Deda Mraz nas je posetio. Biće da smo bile dobre cele godine :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back