Dzaba im evolucija kad nemaju ovulaciju.

Bez nje nema ni populacije a, bogami, ni revolucije.
Polucija se ne računa.
~~~
Hmmm ?
Cek samo , dal sam skapiro?
Dakle, kazes sledece:
bez populacije...
nema revolucije, pa nema evolucije,
ako nema evolucije, nema ni ovulacije,
ovulacija ne racuna poluciju,
,jer , polucija ne racuna na populaciju
?
dobro si rekla.
srecom ja sam tu da rastumacim kada ce se dogoditi nepravda ravnopravnosti polova u punoj revoluciji :
kada i Z i M. budu imali i poluciju i ovulaciju zajedno, a ustvari odvojeno (svako sebi će... al sam pogodijo, sav se divim samom sebi ) .. tedoh reci prividno spojeno, solo, a skoro, dupli sex, tako da ce oboje moci zatrudneti iz mesta, sami od sebe, dokone, dosade, glupe inteligencije, uz dvostruko (da ne kažem prekomerno - egoistički uzrokovano )zadovoljstvo, ali sa neobavezujućom dvostrukom odgovornosti novog doba ... kome treba danas : jednostran sex, ljubav, strast, hiperborejca, istorijskog coveka/žene, pa cak viteza ili neke dame,... ta vremena eto prolaze pored nas ... zastarevamo, ne bioloski vec tehnoloski (njuejdžovski

) ,...osim ovih ZS stvorova sto srljaju u moderno involutivno doba. Istorijski gledano njihova bitka je unapred kosmološki izgubljena sa svim njihovim nepotrebnim Ž. erektivnim (nadrk) institucijama.
Ali, čekaćemo Vas drage ljubavi Ž. naše,, kao usamljeni kurjaci na poslednjem snežnom vrhu, pod kišom gromova i snežnim olujnim munjama, gde degenerisana civilizacija još nije doprla i iskvarila jak kosmološki osećaj ljubavi. Tu ćemo Vas pod poslednijim zrakom sunca oploditi ya sva naredna vremena, sa svom potrebnom genetikom, ne Vas ŽŠ, već vaše propale Ž. projekte, vaša ovozemaljska pokolenja... ŽŠ genocid ćemo Vam potčiniti umom, sakralnom tajnom ljubavi...
~~~~
Hvala na paznji... drugarice
dovidjence