MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajme meni al su jezici ovdi klepetali , zanimljivo stivo za citat .. A slicica hrane i pica koje asociraju na pazi sad meni najsmisnije rici --> pimpek i cvitic su mi VRH :D

Nego , ja vas pola toga nisam skontala .. :-/ Bas sam se pogubila u nekim redovima ka Mujo u dojcland , al sutra vas citam iznova :D
Sad sam se prenajela prsuta , ne razmisljam trijezveno .

Nego , onaj nacrtan lik fkt nema oci, bice ih je ostavio na nekim sisama ili kako bi dezelci rekli : JOSKICAMA :D Sjajan naziv za dojke :D

Ovo nisi smela da napišeš ovako javno!
Mislim, može da je tako, ali da mi ostali to ne saznamo. :rtfm:

:zag:

Ima u meni dovoljno ljubavi za sve..:D

:cmok2:

Ajme meni al su jezici ovdi klepetali , zanimljivo stivo za citat .. A slicica hrane i pica koje asociraju na pazi sad meni najsmisnije rici --> pimpek i cvitic su mi VRH :D

Nego , ja vas pola toga nisam skontala .. :-/ Bas sam se pogubila u nekim redovima ka Mujo u dojcland , al sutra vas citam iznova :D
Sad sam se prenajela prsuta , ne razmisljam trijezveno .

Nego , onaj nacrtan lik fkt nema oci, bice ih je ostavio na nekim sisama ili kako bi dezelci rekli : JOSKICAMA :D Sjajan naziv za dojke :D

Malo se maštalo..malo se konstruisala slika budućnosti i tako..ispade apstraktna
slika ali nije ni to loše...:D

Erogenous-zones-zone-erogenous_large.jpg

:D
Ovdje je označeno samo 10 tačaka kod muškaraca a ima ih bar 20! :mrgreen:

Nego , ja vas pola toga nisam skontala .. :-/ Bas sam se pogubila u nekim redovima ka Mujo u dojcland, al sutra vas citam iznova :D
Sad sam se prenajela prsuta, ne razmisljam trijezveno .

Ja i sita i gladna preskačem te nerazumljive tekstove, horore, apstrakciju i slično, pa nemam o čemu da razmišljam :rumenka: :lol:

Ima u meni dovoljno ljubavi za sve..:D

Da li sam već napisala da ne verujem u ovakvo nešto :think:

:D
Ovdje je označeno samo 10 tačaka kod muškaraca a ima ih bar 20! :mrgreen:

A kod nas bar 1.000.000...:D

Ne, ovaj proćelavi nesrećnik više ne priča. Ćuti i upoređuje tvoju i njenu...
pardon, svoju i njenu kosmatost, bre. :cool:

Inače, poređenje i jeste izmišljeno da bi se čovek spasao od dezintegracije. Nepresatani priliv novih erotskih događaja suzbija se klasifikacijom i svođenjem na poznate obrasce i materice... pardon, matrice. Svaki od događaja ima starijeg brata. Sve je kopija, plagijat, reciklaža.
Kad nabasate na Poređenje, već ste na korak od nabrajanja, a time i u srcu ponavljanja. Poređenje je Ankorin konac... pardon, Arijadnin konac, šljunak i hleb koje bacaju Ivica i Marica (Dačić :mrgreen) kako se ne bi izgubili u šumi.

Kažu da bez Poređenja nema književnosti, kao što bez kvalitetne sperme... pardon, kao što bez kvalitetnog đubriva nema dobrog roda. Poređenje je nikad dovoljan dokaz poslušnosti vrhovnom autoritetu (PI'ČKI)! :worth:

Zato je put do Tvoje, draga Štapričatebre, mukotrpno odbacivanje poređenja sa Borčicinom, Barbarinom ili Ankorinom Čađavicom.

Joj, ćuti :lol:

Ne, ovaj proćelavi nesrećnik više ne priča. Ćuti i upoređuje tvoju i njenu...
pardon, svoju i njenu kosmatost, bre. :cool:

Inače, poređenje i jeste izmišljeno da bi se čovek spasao od dezintegracije. Nepresatani priliv novih erotskih događaja suzbija se klasifikacijom i svođenjem na poznate obrasce i materice... pardon, matrice. Svaki od događaja ima starijeg brata. Sve je kopija, plagijat, reciklaža.
Kad nabasate na Poređenje, već ste na korak od nabrajanja, a time i u srcu ponavljanja. Poređenje je Ankorin konac... pardon, Arijadnin konac, šljunak i hleb koje bacaju Ivica i Marica (Dačić :mrgreen) kako se ne bi izgubili u šumi.

Kažu da bez Poređenja nema književnosti, kao što bez kvalitetne sperme... pardon, kao što bez kvalitetnog đubriva nema dobrog roda. Poređenje je nikad dovoljan dokaz poslušnosti vrhovnom autoritetu (PI'ČKI)! :worth:

Zato je put do Tvoje, draga Štapričatebre, mukotrpno odbacivanje poređenja sa Borčicinom, Barbarinom ili Ankorinom Čađavicom.

Dobro, dobro, ali ja se uvek nadam da će mi pasti nešto, i da ću zaboraviti na čin poređenja. Ma zaboraviću i da ta reč postoji. :lol:

:sad2:..au..dajte mi bar jedan razlog da ne pobrišem ove slike...:cistinaocare:

Tako bi trebali svi M da se zagledaju u "Poreklo života", pa bi izbili taj šovinizam sebi iz glave, i odmah bi im svet lepši bio. :) (Zagledanje uživo, za sliku ne znam gde se nalazi)
Nego, da li znate da se za ovu sliku otima Vatikan (ne znam da li su je dobili), pa vi vidite koliko je hrišćanstvo, uistinu, šovinistički nastrojeno. :per: Ja ne mislim tako.
~~~
Zašto ti se ne sviđa? :(

Šta NJEGOVA glava radi na tom mestu ?

Gde se zamislio, zagnjurio, ovaj ... šta je cilj studiranja... ? ? ?

:gace:

Napisala sam gore, ili kako Kojot kaže čađavica. :lol:

Tako bi trebali svi M da se zagledaju u "Poreklo života", pa bi izbili taj šovinizam sebi iz glave, i odmah bi im svet lepši bio. :) (Zagledanje uživo, za sliku ne znam gde se nalazi)
Nego, da li znate da se za ovu sliku otima Vatikan (ne znam da li su je dobili), pa vi vidite koliko je hrišćanstvo, uistinu, šovinistički nastrojeno. :per: Ja ne mislim tako.
~~~
Zašto ti se ne sviđa? :(

Ma bre..kad gledam te slike proradi puritanac u meni, okrene mi se želudac...:rumenko:
..znajući za tu moju falinku, bolje da pitam dal da brišem, nego da skitam...:mrgreen:

...samo da prodje ova stranica...ccc...:zcepanje:

Priznali, ne priznali, isto nam se fata.
Otuda, valjda svo to nepoverenje, zbunjenost, tuga...

Ali, na momente se trgnemo :D i eto snage za dalje.

A ako već želite da zlostavljate suprotni pol, neka to bude na nivou spankanja :lol:

Poslednja izmena:
Priznali, ne priznali, isto nam se fata.
Otuda, valjda svo to nepoverenje, zbunjenost, tuga...

Ali, na momente se trgnemo :D i eto snage za dalje.

A ako već želite da zlostavljate suprotni pol, neka to bude na nivou spankanja :lol:
Greh je suprotni pol zlostavljati. Treba mu dobrostavljati. Pa će biti lepo i vama i nama.:per:
sex.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back